2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045053 بازدید | 684424 پست
نه عزیزم من قبلا هم طبیعی باردار شده بودم. دکتر بهم گفت وقت بدم برای طبیعی خودم نخواستم. بعد منتظر پ ...

آهان پس هنوز شروع نکرده بودی

خدا برات حفظش کنه. الحمدالله

یه صلوات مهمونم کنید

سلام بچه های قدیمی و جدید

من امروز دومین انتقالم رو انجام دادم. با چند مشت آمپول و قرص اومدم خونه و امیدوارم این بار جواب بگیرم. دیگه جنین‌ فریز هم ندارم. 

شماها خوبین؟ ایشالله همه باردار شدین؟ 😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضخامت رحمم قبل از میکرو همیشه خوب بود ولی بعد از پانکچر اول نازک شده. علتشم اینه ک بعد از پانکچر قب ...

عزیزم پروژسترون اصلا و ابدا ضخامت رو کم نمیکنه گلی 

اون علت کم شدن ضخامت شما بهم ریختن تعادل هورمونی هست گلم، 

اما برای این دفعه به نظرم سر خود کاری نکن گلم

و اینکه برای ماها که هایپر میشیم بعد از پانکچر مصرف پروژسترون واجبه، چون کمک میکنه پریود بشیم و با شروع پریود ریسک عوارض هایپری پایین میاد گلی

انا جان من امروز روز ۱۸ انتقالم از روز نهم لکه بینی و خونریزی داشتم بی بی چک زدم همون روز مثبت بود ب ...

عزیزم فکرای خوب بکن.... 

بعید میدونم خارج رحمی باشه چون معمولا درد داره.... 

اما خوب حواست به علایمت باشه اما لکبینی و خونریزی خیلی نگرانت نکنه چون خیلیامون داشتیم.... 

من خودم رسما خونریزی داشتم.... 

شما استراحت مطلق باش و پروژستروناتو بزن انشالله بهتر میشی.... 

من که تا غربالگری اول استراحت مطلق بودم..... 

بعدشم به خاطر جفت پایین تا غربال دوم استراحت نسبی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما من امروز جنین هام ۵روزه میشن ولی برا انتقال که رفتم دوباره گفتن کنسله جنین ها بلاست نشدن هنوز. ...

عزیزم چه قدر بد😢😢😢😔😔😔 نه دیگه گلم به احتمال زیاد کنسل هست 

جنین باید تا 5 روز بعد از لقاح بلاست بشه 

عزیزم فکرای خوب بکن....  بعید میدونم خارج رحمی باشه چون معمولا درد داره....  اما خوب حوا ...

انشالله عزیزم اخه درد خاصی ندارم  قبلا که خارج رحمی شدم بتام پایین بود 

ممنونم جوابمو دادین ❤️

خدایا خودت مواظبش باش
عزیزم شما بیشتر تا میتونی بخور ولی کلا استراحتت رو زیاد بکن....  خدارو شکر با خیر گذشته.....&n ...

قربونت عزیزم، چشم حتما❤

توکل به خدا ...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره میگم باز به نفع ادمه والا تو اینهمه هزینه ولی از طرفی هم اگه ابن سینا رفتن ریسک آلوده شدن و کرون ...

راستش منم استرس دارم اخه میگم ابن سینا شلوغه ممکنه یکی کرونا داشته باشه سرفه یا عطسه کنه نمیدونم والا منم دو دلم 

ولی مایسا که رفتم خیلی تمیز و خلوت بود برخورد پرسنلش هم خوب بود

ولی من تا حالا ابن سینا نرفتم نمیدونم چجوریه محیطش

عزیزم ببین خودت کجا راحت تری احساس بهتری داری همون جا برو گلم

آره عزیزم در کمال ناباوری. حالا منتظرم برم سونوی آنومالی. توضیحی که به شادن جون راجع به آب دور جنین ...

خخخخخخخخخ..... 

نترس عزیزم اما سعی کن بطری کنارت باشه یه جا نمیتونی بخوری قلوپ قلوپ بخور.... 

یادمه ژن غلظت خونو داشتی..... 

غیر بحث آب دور جنین این مهمتره چون تو خودت اولویت داری..... 

اول مامان باید سالم باشه که بتونه مراقب بچه هاش باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com