2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045073 بازدید | 684424 پست
سلام عزیز دلم. خوبی؟ بهتری عزیزم؟ دعاگوتیم حسابی نازنینم

سلام عزیز دلممممممم..... 

مامان شدی؟؟؟؟؟؟؟؟ 

وای ذوق مرگگگگگگ شدم..... 

خدایا شکرتتتتتتتت..... 

نمیدونم خبر داشتم یا نه..... 

اما مثل اینه که تازه شنیده باشم بازم ذوق مرگ شدم..... 

البته با توجه به سن بارداری بعید میدونم مطلع باشم چون خیلی وقته فرصت نکردم سر بزنم....

وای نمیدونم چی بگم..... 

فقط میدونم که خیلی خیلی خوشحالمممممم.... 

انشاللله ر روز پر از این خبرای خوشگل باشه اینجا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون.من هنوزم پریود نشدم.ولی خودمم حس میکنم هیچ خبری نیست (اینو نگم چی بگم😓) مامان سبحان یادم نم ...

والا خواهر ایشالا که خبری نیست 

اولی ivf 

دومی شیر به شیره طبیعی

سومی با جلوگیری طبیعی و شیر به شیر

مامان سبحان منو ببخش😅😅😅😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنای نازنین. دلمون برات آب شده. خوبی عزیزم؟ بچه های گلت خوبن؟

فدات مامانی..... 

منم همینطورررررر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیز دلممممممم.....  مامان شدی؟؟؟؟؟؟؟؟  وای ذوق مرگگگگگگ شدم.....  خدایا شکرت ...

سلام به روی ماه آنا جون خودم. نه عزیزم‌، خبر نداشتی. تو سیکل پانکچر بودم که یهو سورپرایز شدم. قربونت برم خیلی خوبه که بهمون سر میزنی. دلمون خیلی برات تنگ میشه 😍😍😍😍😍😘

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اخه من واژینیسموس م جای دولتی ام میرم مطمعنم توجه نمیکنن ب این قضیه من سر ای یو ای مردمو زنده شدم از ...

عزیزم مگه به دکترت نگفتی.... 

چون بستا به شرایط بعضیارو با بیهوشی انتقال میدن.... 

والا خواهر ایشالا که خبری نیست  اولی ivf  دومی شیر به شیره طبیعی سومی با جلوگیری طبیعی ...

زینب جون سلام . یه سوال بنظرت تست کرونامو که قبل انتقال ازم میخوان مرکز ابن سینا تهران بدم خطر کرونا گرفتن دارم؟ دکتر یه آزمایشگاه خصوصی رو معرفی کرده که هزینش بیشتر از ابن سیناس حالا نمیدونم چکار کنم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام به روی ماه آنا جون خودم. نه عزیزم‌، خبر نداشتی. تو سیکل پانکچر بودم که یهو سورپرایز شدم. قربونت ...

طبیعی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

خدایاااااااا عاشقتمممممممم.... 

خوب نمیدونم به کی بگم دکترم هم نمیدونست.نظر جنین شناس بوده که بلاست بشن

اخه مگه دکتر تعیین نمیکنه چند روزه انتقال بده؟ مال منو دکترم گفت سه روزه انتقال میدم برات و نامه داد که بردم بیمارستان یعنی دستور چند روزه بودنه جنین رو دکترم تعیین کرد

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام به روی ماه آنا جون خودم. نه عزیزم‌، خبر نداشتی. تو سیکل پانکچر بودم که یهو سورپرایز شدم. قربونت ...

چطوری؟ یعنی موقع زدن آمپولا باردار شدی؟ 

عجب شانسی

ما توی سیکل جلوگیری کردیم گفتم شاید خوب نبا‌شه

یه صلوات مهمونم کنید
عزیزم مگه به دکترت نگفتی....  چون بستا به شرایط بعضیارو با بیهوشی انتقال میدن....

انا جان من امروز روز ۱۸ انتقالم از روز نهم لکه بینی و خونریزی داشتم بی بی چک زدم همون روز مثبت بود بعد زنگ زدم دکترم گفت شیافو قطع کن روزی دوتا امپول پروژسترون بزن کم کم شدتش کم شد و تبدیل شد به لکه بینی روز ۱۲ ام بتا دادم ۲۹۳ بود دکترم گفت دوباره تکرار کن اگه بالا بره مشکلی نیست لکه بینیت بعد بهم  امپول انوکسا و قرص آ س آ هم تجویز کرد با توجه به اینکه یکی سقط بخاطر عدم رشد جنین داشتم یکی هم خارج رحمی 

بعد روز ۱۵ ام دوباره بتا دادم که ۱۱۱۳ رسیده بود لکه بینیم هم قطع شده بود تا دیشب که دوباره شروع شده 😔 ترس کل وجودمو گرفته نکنه باز خارج رحمیه نمیدونم با این لکه بینی بارداری موفقی دارم یا نه خودم که امیدی ندارم

خدایا خودت مواظبش باش
اخه مگه دکتر تعیین نمیکنه چند روزه انتقال بده؟ مال منو دکترم گفت سه روزه انتقال میدم برات و نامه داد ...

واسه منو چرا انقد زود انتقال دادن.؟ یکشنبه پانکچر کردن. سه شنبه انتقال. زود نبود؟ 

@زینبی_بابا    

یه صلوات مهمونم کنید
طبیعی؟؟؟؟؟؟؟؟؟  خدایاااااااا عاشقتمممممممم....

آره عزیزم در کمال ناباوری. حالا منتظرم برم سونوی آنومالی. توضیحی که به شادن جون راجع به آب دور جنین دادی حسابی ترسوندتم. آخه من روزی یه لیوانم آب نمیخورم. یعنی حالم رو بد میکنه نمیتونم بخورم. الان ترسیدم یه بطری آب گذاشتم بغل دستم تند تند دارم میخورم 😁😁

اخه مگه دکتر تعیین نمیکنه چند روزه انتقال بده؟ مال منو دکترم گفت سه روزه انتقال میدم برات و نامه داد ...

عزیزم اصولا دکتر و جنینشناس با هم تصمیم میگیرن.... 

نظر هر دو باید مهم باشه..... 

بستگی به شرایط بدنت و شرایط جنین داره.... 

خیلی خودتونو درگیر این جزئیات نکنین اگه به دکتراتون اطمینان دارین.... 

چون سن جنین خیلی تو نتیجه تاثیر نداره..... 

مهم سلامت جنین و پذیرایی رحمه.... 

چطوری؟ یعنی موقع زدن آمپولا باردار شدی؟  عجب شانسی ما توی سیکل جلوگیری کردیم گفتم شاید خوب نب ...

نه عزیزم من قبلا هم طبیعی باردار شده بودم. دکتر بهم گفت وقت بدم برای طبیعی خودم نخواستم. بعد منتظر پریود بودم که داروهای پانکچرم رو شروع کنم که همون حرف دکترم شد و طبیعی باردار شدم