2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست

سلام عزیزا

من فردا انتقال جنین دارم.شما راجبه قرص پیروکسیکام قبل انتقال جنین چیزی میدونید؟

من با دستگاه ماینه کلا مشکل دارم بنظرتون بر ریلکس شدن بدنم و کمتر شدن دردم موقع انتقال چیکار کنم؟

لطفا کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من رنجارو یادم نیست اما با توجه به سرچی که الان کردم به نظر میاد برا شما تو هفته 16 کمه.....&n ...

ممنون آنا جون😙😙😙 دکترم گفت روزی هشت لیوان آب بخور دو هفته دیگه برو سونو

راستش جدیدا درگیر کرونا بودم تازه خوب شدم میگم شاید بخاطر اون بوده چون توی ان تی نرمال بود این مدتم استرس داشتم یکی از اعضای خانوادم بستری بود کلا به خودم نرسیدم خدا کنه بخاطر همین بوده باشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فردا باید بدم گلم . اخه ابن سینا هم مرکز ناباروری هستش و مریض کرونایی توش رفت امد نداره که مریضایی ک ...

همون ابن سینا بده که ارزونتر عزیزم

چون آزمایش کرونا رو به بیمارستان بهمن میدیم  به دکتر که نشون نمیدیم 

فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه که ابن سینا آزمایش بدی

زینب جون من از پس فردا قراره که سینافکت رو شروع کنم و اگر خدا بخواد ۴ آذر نوبت سونو دارم که سیکل پان ...

نه اون درد فکر کنم برای تخمدان باشه 

ولی باز زنگ بزن بپرس، الان یادم نیست کدوم داخلی بود ولی من زنگ میزدم جواب میدادن اغلب، البته تو ساعات اداری

اگر دوستان داخلیش رو بلدن ممنون میشم راهنمایی کنن

سلام عزیز دلم. خوبی؟ بهتری عزیزم؟ دعاگوتیم حسابی نازنینم

سلام مامان لی لای گل 😍😍😍😍

آره خدا رو شکر بهترم داره محو میشه یواش یواش 

خیلی ممنون از شما و بقیه دوستان که حالمو میپرسین😍😍😍😍

ممنون آنا جون😙😙😙 دکترم گفت روزی هشت لیوان آب بخور دو هفته دیگه برو سونو راستش جدیدا درگیر کرونا ...

عزیزم شما بیشتر تا میتونی بخور ولی کلا استراحتت رو زیاد بکن.... 

خدارو شکر با خیر گذشته..... 

احتمالا الان که خوب شدی و استرس رو گذروندی بهتر بشی..... 

انشالله همه تنشون سالم باشه و این کرونام تموم بشه واقعا سخته همش تو استرس باشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزا من فردا انتقال جنین دارم.شما راجبه قرص پیروکسیکام قبل انتقال جنین چیزی میدونید؟ من با د ...

من پیروکسیکام نداشتم

ولی انتقال اصلا در مقابل بقیه چیزای ای وی اف هیچه. یعنی اصلا درد نداره. نه آمپولی نه بیهوشی. راحت. فقط خودتو شل کن همین

یه صلوات مهمونم کنید
سلام مامان لی لای گل 😍😍😍😍 آره خدا رو شکر بهترم داره محو میشه یواش یواش  خیلی ممنون از شما ...

سلام عزیزم..... 

خیلی نگرانت شدم عزیزم..... 

چی شده بود.... 

تو پیغامها دیدم دوستان نگران حالتن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
احتمالش هست....  مایعات زیاد بخور عزیزم....  اما اگه تپل قلب هم داری به دکترت بگو.....&n ...

سلام آنای نازنین. دلمون برات آب شده. خوبی عزیزم؟ بچه های گلت خوبن؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
همون ابن سینا بده که ارزونتر عزیزم

اره میگم باز به نفع ادمه والا تو اینهمه هزینه ولی از طرفی هم اگه ابن سینا رفتن ریسک آلوده شدن و کرونا گرفتن داره نمی صرفه ولی من گفتم شاید چون مرکز ناباروری هست ریسک کروناش کمتره نمیدونم والا دودلم اصلا کلا که استرس دارم هرچی نزدیکتر میشه به انتقالم. تصمیم گیری رو هیچی نمیتونم بکنم کلا دیگه 

در اندک من تویی فراوان یارب..
من پیروکسیکام نداشتم ولی انتقال اصلا در مقابل بقیه چیزای ای وی اف هیچه. یعنی اصلا درد نداره. نه آمپ ...

اخه من واژینیسموس م جای دولتی ام میرم مطمعنم توجه نمیکنن ب این قضیه من سر ای یو ای مردمو زنده شدم از فردا خیلی میترسم میگم خودم شل کننده بخورم قابل تحمل بشه برام