2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045093 بازدید | 684427 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومایی که از میزان مایع آمینیو سردرمیارین ببینین برای من خیلی کمه؟ آخه دکتر سونو گفت یه مقدار کمه ...

عزیزم نگران نباش اگه عمیق ترین پاکه زیر ۲باشه یعنی کمه برای شما لب مرز هست 

و مطمنن اب بخوری میره بالا 🙂

خدایا شکرت 
هچینگ یعنی با لیزر ایجاد برشی در زونا پلاسیدا انجام میشه یه لایه خارجی که ازش جدا میشه جنین راحت تر ...

اها جنینم گردش a هستش لابد میشده یا نمیدونم خانمه اینجوری گفت لابد جنین شناسه ببینن نمیشه نکنن همون موقع. گلم ازمایش کرونا ابن سینا ز زدم گفتن 377 مایسا ولی 640 اگه دکتر قبول کنه خوب ابن سینا بدیم بهتره که. من روز پانکچرم چندتا از کسایی که مریض دکتر عارفی بودن تو شهر خودشون داده بودن تست کرونارو و قبولم کرده بودن حالا نمیدونم چکار کنم

در اندک من تویی فراوان یارب..
همه اش از ترس خارج رحمی میخوام تست بدم 😔 ممنونم گلم جوابمو دادین ❤️

نه بابا خارج رحمی چی 

اون میگن اگه باشه همراه با درد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانومایی که از میزان مایع آمینیو سردرمیارین ببینین برای من خیلی کمه؟ آخه دکتر سونو گفت یه مقدار کمه ...

شادن جون آبریزش نداری ؟ 

آب زیاد بخور مخصوصا آب میوه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام زینبی جون ان شاءالله که حالت بهتر شده باشه شرمنده مزاحمت میشم من امروز 21 سیکلمه امپول واریوپپت ...

سلام عزیزم. خوب مگه قبل تزریق نصف داروتوش نمونده بود؟ 

حتما تزریق کردی.... 

عزیزم زینبی جون چی شده؟ 

نگران شدممممم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اها جنینم گردش a هستش لابد میشده یا نمیدونم خانمه اینجوری گفت لابد جنین شناسه ببینن نمیشه نکنن همون ...

احتمالا خود جنین شناس خودش تشخیص میده اگه لازم باشه هچینگ میکنه اگه نخاد هم نمی کنه پس الکی استرس به خودت وارد نکن گلم

آزمایش کرونا رو هم باید از خود دکتر بپرسیم که ابن سینا بدیم قبول میکنه یا نه

چقدر قیمتاشون متفاوته مایسا خب گرونتر ولی از یه لحاظ خوبه که خیلی تمیز و خلوت اخه ادم میترسه هرجایی آزمایش بده چون خب افراد کرونایی هم میان آزمایش میدن

میخای عزیزم فردا زنگ بزن مطب دکتر بگو وصل کنن داخل بعد بپرس که میتونیم ابن سینا آزمایش کرونا بدیم که خیالت راحت بشه

راستی چه روزی باید آزمایش کرونا بدی؟

عزیزم نگران نباش اگه عمیق ترین پاکه زیر ۲باشه یعنی کمه برای شما لب مرز هست  و مطمنن اب بخوری م ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد کمی، از صبح راه میرم آب میخورم خدا کنه بالا بره😶😶😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

عزیزم من رنجارو یادم نیست اما با توجه به سرچی که الان کردم به نظر میاد برا شما تو هفته 16 کمه..... 

تنها کاری که میتونین بکنین استراحت زیاد و خوردن مایعاته..... 

۸ لیوان در حالت نرمال بابد بخورین یعنی حتی اگه مشکلی ندارین..... 

اما با توجه به شرایط شما باید خیلی بیشتر بخورین.... 

من یادمه یکی از دوستام اواخر بارداریش مایع آمونوتیک کم شده بود دکتر گفته بود روزی بیست لیوان باید بخوره.... 

البته برا اون سرم هم تجویز شده بود.... 

به نظرم فعلا شما همون آب ریاذ رو بخورین و کلا استراحت کنین انشالله بهتر میشه اما بازم ببینین نظر دکترتون چیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها همش گر میگیرم. گرمم می‌شه با اینکه پاهام سرده ولی همش عرق میکنم. خسته شدم.  یعنی از آمپ ...

احتمالش هست.... 

مایعات زیاد بخور عزیزم.... 

اما اگه تپل قلب هم داری به دکترت بگو..... 

احتمالا خود جنین شناس خودش تشخیص میده اگه لازم باشه هچینگ میکنه اگه نخاد هم نمی کنه پس الکی استرس به ...

فردا باید بدم گلم . اخه ابن سینا هم مرکز ناباروری هستش و مریض کرونایی توش رفت امد نداره که مریضایی که مشکل ناباروری دارن میرن وگرنه بیمارستانهای دیگه هم میگن کرونا رو ولی منم به همون دلیل آلودگی و پرخطر بودن نمیخوام هرجایی برم. ولی دویست و پنجاه فرقش نه این دوتا جا الان

در اندک من تویی فراوان یارب..
شادن جون آبریزش نداری ؟  آب زیاد بخور مخصوصا آب میوه

عزیزم چجوری بفهمم دارم یا نه؟ آخه راستش کلا زیاد دستشویی میرم خودمم خشک میکنم ولی ببخشید بازم لباس زیرم کمی نم داره ولی فکر کنم بخاطر اینه که زیاد میرم

میگم شاید بخاطر کرونایی بود که گرفتم بدنم کم آب شده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...