2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045107 بازدید | 684429 پست
سلام گلم امروز همسرم رفته بود بیمارستان بهمن که نامه دکترو بده برای روز انتقالم بعد هیچینگ رو پرسیده ...

سلام عزیزم از اول تا الان چقدر هزینه کردی کلی؟

طول درمانت چقدر طول کشید؟

سلام عزیزم از اول تا الان چقدر هزینه کردی کلی؟ طول درمانت چقدر طول کشید؟

گلم هزینه ها متفاوته چون داروها متفاوته و مراکز هرکدوم یجور میگیرن. ولی هزینه عمل پانکچرم تو بهمن هفتو چهارصد شد. برای انتقالم گفتن دونیم بیمارستان باید بدیم. داروهامم دقیقش الان خاطرم نی ولی فک میکنم حدود سه این بین سونو و هربار ویزیت هم بوده که اونم هزینه هاش جدا

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومایی که از میزان مایع آمینیو سردرمیارین ببینین برای من خیلی کمه؟ آخه دکتر سونو گفت یه مقدار کمه مایعات بیشتر بخور دکتر خودمم گفت روزی 8 لیوان بخور ولی تو نت خوندم انگار برای من وحشتناک پایینه😢

@زینبی_بابا    

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام گلم امروز همسرم رفته بود بیمارستان بهمن که نامه دکترو بده برای روز انتقالم بعد هیچینگ رو پرسیده ...

عزیزم منم تیرماه بیمارستان  بهمن انتقال دادم گفتن جنینارو خودشون هچینگ میکنن وبرای انتقال ۲و۴۵۰ گرفتن 

خانومایی که از میزان مایع آمینیو سردرمیارین ببینین برای من خیلی کمه؟ آخه دکتر سونو گفت یه مقدار کمه ...

@مامان_ماهک10    

عزیزم اینو میبینی لطفا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم منم تیرماه بیمارستان  بهمن انتقال دادم گفتن جنینارو خودشون هچینگ میکنن وبرای انتقال ۲و۴۵۰ ...

عزیزم خدا نی نی تو برات حفظ کنه الهی مرسی از جواب

عزیزم منم تیرماه بیمارستان  بهمن انتقال دادم گفتن جنینارو خودشون هچینگ میکنن وبرای انتقال ۲و۴۵۰ ...

دوست عزیز یه سوال شما ازمایش کروناتونو کجا انجام دادین؟

برای ازمایش کرونا دکتر عارفی میفرسته آزمایشگاه مایسا اونجا ششصدو چهل میگیره برای پانکچرم اونجا این تستو دادم ولی روز پانکچر از مریضای دکتر عارفی بودن کسایی که جای دیگه رفته بودن و ارزونتر و کسی چیزی نگفته بوده بهشون حالا مرددم ابن سینا ز زدم پرسیدم هزینشو گفت 377. حالا نمیدونم ابن سینا انجام بدم یوقت گیر نمیدن چرا مایسا انجام ندادی و قبول نیستو این حرفا؟

منم با اولیا پناه امروز ویزیت شدم  دارو چی بهت داد واسه اماده کردن رحم برا انتقال ؟

بنظرم هیچی سرش نمیشه بخدا  من روز 12پریودی رفتم ک سونو کنه سونوم خوب نبوده ولی گفته بود ب و پرونده تشکیل بده واسه انتقال بعد دم در کلانتری دیدم گفت دخترم اصلا سونوت خوب نیس ب احتمال کنسل بشه ک کنسل شد 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
گلم هزینه ها متفاوته چون داروها متفاوته و مراکز هرکدوم یجور میگیرن. ولی هزینه عمل پانکچرم تو بهمن هف ...

منم بیمارستان بهمن میرفتم. من مرداد پانکچر کردم شش و هفتصد و پنجاه. شهریور انتقال دادم. دو تومن پول انتقال گرفتن. چهارصد تومن هم برا اینکه جنین های فریز رو ذوب کنن. فکر کنم اون جنینایی که جنین شناس تشخیص بده رو هچینگ میکنن‌. چون دکتر منو دوستم یکی بود. دکتر به اون گفته بود برات هچینگ هم کردن ولی برا من چیزی نگفتن. تو پرونده ای هم که از بیمارستان گرفتم چیزی نبود

منم بیمارستان بهمن میرفتم. من مرداد پانکچر کردم شش و هفتصد و پنجاه. شهریور انتقال دادم. دو تومن پول ...

من همین مهرماه بیمارستان بهمن پانکچر کردم هفتو چهارصد شد هنوز انتقال ندادم ولی گفتن دونیم میشه. هیچینگم گفتن کلا انجام میشه تو این مرکز روی همه جنینا نمیدونم به همسرم اینجوری گفتن حالا چجوریه نمیدونم