2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
من روز ۱۸ انتقالم از روز نهم افتادم به خونریزی که گفتن شیافو قطع کن روزی دوتا پروژسترون با هم بزن کم ...

نه دیگه تست بتا نده تو این شرایط کرونا لازم نیست گلم 

به احتمال  زیاد هماتوم داری 

علائم حاملگی هم از هفته ۶ به بعد شروع میشه تازه رو بعضیها

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه تست بتا نده تو این شرایط کرونا لازم نیست گلم  به احتمال  زیاد هماتوم داری  ...

همه اش از ترس خارج رحمی میخوام تست بدم 😔

ممنونم گلم جوابمو دادین ❤️

خدایا خودت مواظبش باش

خانما من امروز جنین هام ۵روزه میشن ولی برا انتقال که رفتم دوباره گفتن کنسله جنین ها بلاست نشدن هنوز.بنظرتون علتش چیه؟حالا من ۶روز یا ۷روز بعد پانکچر برم رحمم امادگی داره اصلا؟

@زینبی_بابا    

یا رب العالمین
خانما من امروز جنین هام ۵روزه میشن ولی برا انتقال که رفتم دوباره گفتن کنسله جنین ها بلاست نشدن هنوز. ...

سلام گلم شما مرکز مشتاق میری ؟

چقد شد هزینه تست کرونا؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
انشالله عزیزم  من سابقه ی یه سقط و یه خارج رحمی دارم ترسم بیشتر بخاطر خارج رحمیه فقط دعا میکنم ...

عزیزم برای علائم خیلی زوده . شما تازه روز ۱۸ بعد از انتقالی علائم حداقل از دو هفته دیگه شروع میشه پس ذهنتو کلا درگیر علائم نکن . بتات هم خوب رشد کرده نگران نباش اصلا

نه عزیزم از بین نمیره

سلام گلم امروز همسرم رفته بود بیمارستان بهمن که نامه دکترو بده برای روز انتقالم بعد هیچینگ رو پرسیده گفتن که اینجا رو همه جنینا هیچینگ انجام میشه یعنی خودشون انگار اینکارو روتین انجام میدن. بعد هزینه انتقالو پرسیده گفتن دو نیم ولی من موقع پانکچر پرسیده بودم گفته بودن دو میلیون شما نمیدونید هزینش چقدره فکر کنم همون دونیم شده باشه

در اندک من تویی فراوان یارب..
آره ولی اگر آزاد سازی باشه چرا ساعتش مهم نیست چرا فقط ساعت hcg رو دقیق میگن شایدم برای بلوغ نهایی ب ...

سلام زینبی جون ان شاءالله که حالت بهتر شده باشه شرمنده مزاحمت میشم من امروز 21 سیکلمه امپول واریوپپتیل نصف تزریق دارم من امپول اماده کردم خیلی مقدارش کنه نصفشو ریختم دور نصف دیگشو ب بازوم زدم ولی حس میکنم هیچی داخل نرفت اوردم بیرون چک کردم سرسوزن خروجی داشت دوباره زدم ولی بازم حس میکنم از دارو تو بازوم نرفت حالا چیکار کنم؟ اگه امپول هیچی تزریق نشده باشه واسه انتقالم مشکل پیش میاد مرکز جواب نداد زنگ زدم