2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم،بله عزیزم، قسمت ما هم شد سزارین، دکترم گفت به خاطر افت ضربان قلب جنین نمیشه بیشتر نگه دا ...

سلام مبارک باشه عزیزم میشه بگی تست کرونا از همراهت گرفتند واینکه بیهوشی کامل بودی  

یه روش هست برای اونهایی که منفی شدن مکرر یا ضخامت کم دارن از خون خود آدم یکسری فاکتور ها رو جدا میک ...

ضخامت رحمم قبل از میکرو همیشه خوب بود ولی بعد از پانکچر اول نازک شده.

علتشم اینه ک بعد از پانکچر قبلی دکتر بهم پروژسترون داد و گفت حتما مصرف کن ک کارت ب بیمارستان نرسه.

ولی حالت تهوع میگرفتم مصرف نکردم. الان ک دارم برا میکروی دوم میرم ضخامتم کم شده.

بنظر شما قرص پروژسترون دوهفته قبل از شروع سیکل پانکچر مصرف کنم ایرادی داره؟ البته احتمالا چندروز دیگه یه دکترزنان برم و باهاش مشورت بکنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عریزم انوکسا یا اسپرین مصرف میکنی؟ از دکترت بپرس شاید باید قطعشون کنی‌. اغلب برا کسایی که لک بینی دا ...

قبلش هم خونریزی و لکه بینی داشتم  بعد رفتم مطب دکترم پرونده مو دوباره خوند دید سقط مکررم بهم آسپرین و آنوکسا داد اومدم خونه لکه بینیم هم قطع شد بعد سه روز 

باز الان لکه بینی دارم اول قهوه ای بود بعد قرمز دوباره قهوه ای من که امیدی ندارم چون هیچ علائم حاملگی ندارم 😔 فقط بتام مثبت شد

خدایا خودت مواظبش باش
عزیزم یادمه شما برام دعا خوندی برات دعا میکنم  خدا هر چه زودتر دلت شاد کنه راستی شما تعیین جنسی ...

عزیزم شما هفته چندی ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قبلش هم خونریزی و لکه بینی داشتم  بعد رفتم مطب دکترم پرونده مو دوباره خوند دید سقط مکررم بهم آس ...

عزیزم خیلیا حتی خونریزی داشتن ربطی نداره 

تو بارداری های الان این چیزا هست نگران نباش 

شاید هماتوم داری ؟ سونو نشدی ؟ 

حتما یه زنگ بزن مرکز شاید داروهاتو تغییر بدن 

ایشالا که قطع میشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم خیلیا حتی خونریزی داشتن ربطی نداره  تو بارداری های الان این چیزا هست نگران نباش  ش ...

من روز ۱۸ انتقالم از روز نهم افتادم به خونریزی که گفتن شیافو قطع کن روزی دوتا پروژسترون با هم بزن کم‌کم قطع شد تبدیل شد به لکه بینی همون روز بی بی چک گذاشتم مثبت بود روز دوازدهم رفتم تست دادم بتام ۲۹۳ بود اما همچنان لکه بینی داشتم رفتم مطب بهم آ س آ و امپول انوکسا داد گفت دوباره ازمایشو تکرار کن روز پانزدهم بتام ۱۱۱۳ شد لکه بینیم هم قطع شد تا دیشب دوباره شروع شد بهم‌گفت اگه بتات بالا رفت دو هفنه دیگه بیا برا سونو اما من فردا میخوام برم بگم سونوم کنه امروز هم دوباره میرم تست بتا میدم  

خدایا خودت مواظبش باش
قبلش هم خونریزی و لکه بینی داشتم  بعد رفتم مطب دکترم پرونده مو دوباره خوند دید سقط مکررم بهم آس ...

علائم حاملگی الان زوده. یکی دو هفته دیگه شروع میشه پس نگران علائم نباش.

منم چون فاکتور پنج لیدن دارم باید اسپرین و انوکسا مصرف کنم. اما گاهی دکترا قطع میکنن تا خونریزی و لک بینی برطرف شه بعد میگن دوباره شروع کن. به هر حال ما متخصص نیستیم. به دکترت اعتماد کن، به خدا توکل کن، ایشالا که خیره.

علائم حاملگی الان زوده. یکی دو هفته دیگه شروع میشه پس نگران علائم نباش. منم چون فاکتور پنج لیدن دار ...

انشالله عزیزم 

من سابقه ی یه سقط و یه خارج رحمی دارم ترسم بیشتر بخاطر خارج رحمیه فقط دعا میکنم خارج رحمی نباشه

خدایا خودت مواظبش باش