2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ‌جالب تیکر منو شما عین همه 😁

اااا چه باحال، دقت نکرده بودم. خوشبختم عزیزم. به شمام تاریخ طبیعی رو ۲۹ فروردین دادن؟ راستش نمیدونم اصلا تکوناش چه شکلیه. یه چیزایی یه وقتایی حس میکنم اما نمیدونم توهمه یا نفخه  یا نبضه یا کوچولو! 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اااا چه باحال، دقت نکرده بودم. خوشبختم عزیزم. به شمام تاریخ طبیعی رو ۲۹ فروردین دادن؟ راستش نمیدونم ...

برامنو ۲۶ فروردین زدن روز تولد شوهرمم هست دلش خوشه ولی میگم من سز میکنم میگه بالاخره تو ماه تولدم که هس😂شاید تکوناش باشه نی نی شما فضوله نی نی من به خودم رفته تنبل خان 

برامنو ۲۶ فروردین زدن روز تولد شوهرمم هست دلش خوشه ولی میگم من سز میکنم میگه بالاخره تو ماه تولدم که ...

برادر زاده ام ۲۹ فروردینه. خواهرزاده ام ۳۱ فروردین. حالا سزارینی شم که میشه ۱۵ فروردین. نگرانیم اینه که تو عید و تعطیلات بشه دکتر پیدا نکنم. حالا باید از دکتر متین بپرسم. اما همسرت نمیدونه که از این به بعد تولد خودش پیچونده میشه 😂😂

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
برادر زاده ام ۲۹ فروردینه. خواهرزاده ام ۳۱ فروردین. حالا سزارینی شم که میشه ۱۵ فروردین. نگرانیم اینه ...

واقعا منم واسه همین نگرانم میترسم همون ی دکتری هم که تو شهرمونه بره البته هس یکی دیگه ولی طرحشو اومده اخرین بار ی قیچی تو شکم مریضش گذاشته عمل سزارین بوده😨

سلام عزیزم خوبی‌؟  گلم اون بی نظمی ها که طبیعیه  خصوصا اگر شیر بدی  ولی عزیزم جلوگ ...

ممنون.من هنوزم پریود نشدم.ولی خودمم حس میکنم هیچ خبری نیست

(اینو نگم چی بگم😓)

مامان سبحان یادم نمیاد 

اون اولی و دومی رو مگه چجور باردار شد که میگی سومی اینطور شده!؟

ممنون ماهم خوبیم شکر خدا اخرین بار هفته ۱۵ رفتم سونو هماتومم جذب شده بود .منم نوبت سونو گرفتم واسه ش ...

به سلامتی عزیزم، خداروشکر

چرا وزنش 180 گرم بود ولی طول سرویکسو نگفت منم چون شنیده بودم با سونو واژینال اندازه میگیرن اینم مرد بود دیگه بهش نگفتم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@shadennn     @bopo     دوستای عزیز شما تکونای نی نی رو اصلا حس میکنید؟

والا من بعضی وقتا یه چیزایی حس میکنم ولی نمیدونم واسه نی نیه یا نه، آخه تجربه ندارم نمیدونم باید چجوری باشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم‌مبارکه قدم پسر نازت انشاالله همیشه کنار هم شاد باشین 💙💙💙 چی شد سزارین شدی ؟ آخه طبیعی ...

ممنون عزیزم،بله عزیزم، قسمت ما هم شد سزارین، دکترم گفت به خاطر افت ضربان قلب جنین نمیشه بیشتر نگه داشت و ختم بارداری و بالاخره سزارین، نی نی با وزن 2800 به دنیا اومد، شما چه تاریخی زدن زایمانتون

ممنون عزیزم،بله عزیزم، قسمت ما هم شد سزارین، دکترم گفت به خاطر افت ضربان قلب جنین نمیشه بیشتر نگه دا ...

خوب کاری کردی عزیزم ای جانم 🤩🤩

منم انشاالله هفته دیگه دوشنبه میرم دکتر ایشالا بهم وقت رو بده 

چند هفته زایمان کردی ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزيزم  من روز سوم رفتم  از طريق سيكل طبيعي رحمم رو اماده انتقال كرد دكتر

انشالله همین دفه اول مامان بشی چندتا جنین داری؟من پنج تادارم پریود بعدی بایدبرم خیلی نگرانم تعداد جنینا کمه