2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
انشالله میادمنتظرنباش بدترنازمیکنه الان منم منتظر بودم بعدش گفتم ولش کن هرموقع خواست میاددیگه دست من ...

اره واقعا دقیقا همینجوریه منم ولش کردم 🙃

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام دوستای خوبم.امیدوارم همه خوب و سلامت باشید.کی میدونه جنین شناس قبلی بیمارستان آبان که خیلی ازش ...

سلام لی لی جون خوبی عزیزم متاسفم خیلی ناراحت شدم انشاالله خدا بهت طبیعی نی نی بده 

من بیمارستان بهمن بودم عزیزم آبان رو نمیدونم 

همه آزمایشات لازم رو دادی ؟ همه چی اکی بوده ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لی لی جون خوبی عزیزم متاسفم خیلی ناراحت شدم انشاالله خدا بهت طبیعی نی نی بده  من بیمارستا ...

سلام عزیزم.شما خوبی.نی نی گلی خوبه.لیانا جون من هیچ مشکلی ندارم فقط تنها فاکتوری که  میمونه سنه.و این در حالیه که خواهرم 43 سالگی بچه دومش رو طبیعی باردار شد و 44 سالگی هم دوباره باردار شد که دیگه نگهش نداشت و نخواستش......نمیدونم والا چی بگم....توی هر 4 مرحله انتقالم ، جنینام گرید aو b و بلاست و عالی بودن و پزشکم هم گفت شرایط رحمت عالیه ....

لیانا جون به نظر شما کدوم پزشک رو انتخاب کنم ؟؟؟ دیگه واقعا مستاصل شدم.

عزیزم آزمایشگاه دنا ونیلو ونسل امید ودکتربه من پیشنهاد داد ..ولی برای سلفری فرستادم ایراژن گفت فوق ت ...

سلام خوبی ازمایش سلفری منو فرستادن دنا .ازمایشگاه خوبیه؟ میفرستن خارج یا خودشون انجام میدن

دقیقا وضعیت منم عین دوستمون بود با وجود پی سی او تخمکام5تاویک جنین داشتم وذخیرم کمه

آخه پی سی او یعنی ذخیره بالا عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان جان عزیز، اومدم بگم من حالم خوبه، چشمم بهتره فقط یه مدت دکتر گفته بهتره به گوشی خیره نشم 

چند روز دیگه هم خوب خوب میشم و دوباره میام خدمت شما😍😍😍😍

ببخشید اگر نمیتونم آنلاین باشم 

سلام دوستان جان عزیز، اومدم بگم من حالم خوبه، چشمم بهتره فقط یه مدت دکتر گفته بهتره به گوشی خیره نشم ...

خداروشکر زینب جان.ان شاالله که خوبه خوب میشی.واست دعا میکنم.

خدایا شکرت  
سلام عزیزم.شما خوبی.نی نی گلی خوبه.لیانا جون من هیچ مشکلی ندارم فقط تنها فاکتوری که  میمونه سنه ...

درکتون میکنم ان شاءالله که طبیعی خدا بهتون نی نی سالم و صالح روزی کنه.شما چند سالتونه؟ 

دکتر طرازی دکتر خوبیه اینطور که من تحقیق کردم ولی وقتی چهار بار با یه دکتر منفی شدید با یه مرکز دیگه شروع کنید بهتره.کلینیک مام رو که تعریفش میکنن البته الان خود دکتر نصر ویزیت نداره. 

خدایا شکرت
سلام دوستان جان عزیز، اومدم بگم من حالم خوبه، چشمم بهتره فقط یه مدت دکتر گفته بهتره به گوشی خیره نشم ...

سلام خدا رو شکر عزیزم ،انشالله که زود زود به بهبودی کامل میرسی گلم 🙏😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
واسه من سر بارداری قبلی افتضاح بود تا ۲۴ هفته داشتم روزی  دوبار بالا میاوردم خیلی خیلی بد بود ا ...

سلام لیانا جان شما چند کیلو اضافه کردی؟من از وقتی مولتی میخورم ده کیلو اضافه شدم دکترم میگه تا سه ماه بعد بارداری بایدبخوری 

آره عزیزم مطمینم از چهارشنبه بسته شد اگه باز باشه تو جاده دوربین پلاک غریبه بر میداره 500تومن جریمه ...

پس خداروشکر ک سیکل رو شروع نکردم. شانس اوردم

چون گفتن از دوشنبه داروهارو استفاده کن و شنبه بیا برای سونو

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻