2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چی بگم ولی من خودم قبل پریودشدم بااینکه حتی پروژسترون داشتم اماحدس میزنم چون انوکساپارین داش ...

دردای پریود دارم ولی من پروژسترون نداشتم کاش زودتر پری بیاد تکلیف انتقالم مشخص شه😏

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

امپول و شیاف پروژسترون دمای بدن و بالا میبره یکم؟؟؟ کسی میدونه؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
دردای پریود دارم ولی من پروژسترون نداشتم کاش زودتر پری بیاد تکلیف انتقالم مشخص شه😏

انشالله میادمنتظرنباش بدترنازمیکنه الان منم منتظر بودم بعدش گفتم ولش کن هرموقع خواست میاددیگه دست من نیست

الهی امین عزیزدلم. من که ازخدامه, وای هرچه داره نزدیک تر میشه زمان پریوداسترس من بیشتر میشه وسردرد م ...

ای جونم عزیزم قدمتون روی چشم 😍 ان شاالله که از تبریز با خبرای خوب برگردی شهرتون

استرس نگیر ضرر داره برای تخمک سعی کن تو این چند روز باقی مونده میوه و سبزیجات و آجیل بخورین خودت و همسرت روزی حداقل نیم ساعتم پیاده روی ان شاالله کلی تخمک و جنین براتون تشکیل میشه.

راستی تقویتی چیا میخوری؟

من ۶روز بعدپانکچرپریود شدم.اون امپولها باعث میشهزودتر پریود شین

شما پروژسترون هم داشتین؟ من امروز ۸ روزه که پانکچر کردم دل درد پریودی دارم ولی پروژسترون نداشتم..نمیدونم کسی مشابه من بوده شرایطش یا نه

ای جونم عزیزم قدمتون روی چشم 😍 ان شاالله که از تبریز با خبرای خوب برگردی شهرتون استرس نگیر ضرر دار ...

ممنون خواهرگلم انشالله خداکنه. وای من اضافه وزن شدیدم گرفتم ازکرونا. 😔😔😔

من سری قبل تقویتی چندان نخورده بودم یک جنین شد. الان خودم اوابوست یکی فرتیل ایدیکی, کیوتن مکس, امگاسه, دسه, امپول نروبیون, اسیدفولیک, قرصdhea50روزی یکی, متفورمین واسپرین اینهارومیخورم

اره میشه 

عزيزم اومدي تبريز 

منم تبريزم پيش دكتر دانايي ميزم مركز ناباروري داره خيلي دكتر خوبيه 

البته من تازه انتقال دادم روز ٩هستم خانوم دكتر انجام دادن الان ديدم از دكترتي تبريز پزسيدي گفتم ببينم اومدي اينجا

اره میشه 

اهان مرسی گلم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزيزم اومدي تبريز  منم تبريزم پيش دكتر دانايي ميزم مركز ناباروري داره خيلي دكتر خوبيه  ا ...

سلام عزیزم خوبی؟ شمام تبریزید؟ نه هنوزنیومدم منتظرپریودم هستم ببینم کی میشم احتمالا20اینهابشم بیام, ملیکا جون پیش دکترحمدی رفتن گفتم منم بیام. شماازکدوم نتیجه گرفتی؟