2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
ممنون عزیزم. چون شما هایپر شدی الان انتقالتون برا چه مدت بعده؟ هایپر نشدم اره ولی شکم متورمه و ۳ رو ...

نمیدونم دقیقا کی هست انتقالم چون از دکتر پرسیدم گفت پریود شدی بیا بررسی کنیم وضعیت رحم و تخمداناتو بعد تصمیم میگیریم 

نگران نباش فقط سفیده تخم مرغ آب پز و دوغ و گوشت و مرغ بخور خوب میشی.. درمورد یبوست هم منم همین دردو دارم صبح دیگه میرم شربت بگیرم بخورم نفسم بالا نمیاد از شدت نفخ هیچی هم نمیتونم بخورم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دوستان شوهرتون قبل از میکرو چه مکمل ها و داروهایی رو استفاده میکردن؟ شوهر من مشکل تحرک و مورفولوژی د ...

من همسرم دو دوره یا سه دوره یادم نیست دقیق فرتیل پلاس خورد خیلی تاثیر داشت اونایی هم که استفاده کردن خیلی راضین. ولی الان شاید پیدا نشه ویتامین ایی و  سی و فولیک اسید خوبه استفاده کنه امگا و دی هم همینطور

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نه خواهش میکنم راحت باش میفهمم انشالله زودخوب بشی دوغ وسفیده اینامیخوری? خداروشکرتوذخیرت ...

آره عزیزم یه هفته از پانکچرم گذشته ولی هم چنان عوارضش پابرجاست..اونارم آره میخورم انقد آمپول زدم برا هایپری آبکش شدم 🥴

همه ی ماها حتما یه روز مامان میشیم فقط فقط فقط توکل کن به خدا و امیدت به خدا باشه باور کن من تو خوابمم نمیدیدم تعداد تخمک ها و جنینم اینقد باشه انقد نشستم تو خلوتم با خدا درد و دل کردم و همه چیو سپردم به خودش تا آروم شدم و نتیجه رودیدم الانم دلم به خودش قرصه و بقیه کارامم سپردم به خودش

دیدم انگار میخوای بیای تبریز؟ اره؟

سلام عزیزم شما کلینیک ارمغان مشهد میرید؟ هزینه ای وی اف و تخمک کشی و فریز و انتقال چنده دکترش کیه؟ ت ...

سلام عزیزم بله گروهی کار میکنن اینجا. 5700 که تخمک کشی شد ظاهرا 2200 هم انتقاله. داروها هم گمونم 5 تومنی شد. اما اهدایی رو نمیدونم عزیزم

سلام عزیزم، خودت خوبی‌ خانم گل؟ والا متفاوته، واسه من 4 روز بعدش اومد و هایپر هم کمی شده بودم  ...

قربونت برم خواهری

نه من پروژسترون نداشتم ستروتاید و کابرگولین و آزیترومایسین و آمپول کلرفنیرآمین داشتم

سلام عزیزان

من امروز امپول انوکساپارین رو خودم تزریق کردم و اندازه یه سکه کبود شده. قبلا هم تزریق کرده بودم اما یا کبود نشد یا کبودیش اندازه عدس بود شایدم کمتر. اینبار اما برا اولین بار این همه کبود شد. نگران شدم نکنه جای بدی زدم. نکنه خطری باشه.ها...در ضمن وقتی سوزن رو دراوردم کمی هم خون اومد. 

آره عزیزم من داروم زیاد بود ۱۰ تا آمپول کلرفنیرآمین داشتم یکی صبح یکی شب ۵ تا آمپول ستروتاید داشتم ر ...

عزیزم انار برای یبوست خوبه. اون دونه های سفیدش قشنگ روده رو پاکسازی میکنه. گلاب به روت اسهال نمیشی ها اما روون و راحت میری دستشویی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزان من امروز امپول انوکساپارین رو خودم تزریق کردم و اندازه یه سکه کبود شده. قبلا هم تزریق ک ...

عزیزم جایی خوندم که اون هوای توش بخاطر اینه که مایع آمپول دقیقا زیر پوست نباشه تا کبود نشه. احتمالا مایع دقیقا زیر پوستت رفته. کبودیش چند روز دیگه برطرف میشه جای نگرانی نیست. و اینکه زاویه ات باید ۴۵ درجه باشه. منم یه وقتایی که هواش نمیره زیر پوست کبود میشم. میخوای از شکمم برات عکس بگیرم از نگرانی دربیای 😉😉

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام.سارا جون.خوبی عزیزم چ خبرا گل پسری چطوره؟رفلاکسش بهترشد؟ بالاخره شب و روزش تنظیم.شد یانه😄

سلام عزیزم..فدات.خودت خوبی؟ گل پسرت خوبه؟💚💚

اره خیلی بهتر شده خداروشکر .شب ساعت یک تا دو میخابه .بالاخره درست شد 😬😀 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام سارا جونم. ممنون، خوبیم شکر، شماها چطورین؟ دختر گلت خوبه؟ مهراد خان شیطونیاش و کم خوابیاش کمتر ...

فدای تو. خدا حفظتون کنه 😍😍مرسی عزیزم.همه خوبیم خداروشکر فقط من دو روزه حالت تهوع دارم.وای لیلا جون باردار باشم خدانکرده چه خاکی تو سرم بریزم 😢 کاش خاب مهراد درست نمیشد 😢🙁

سلام عزیزم خودت خوبی‌؟ بچه ها خوبن؟  بله متاسفانه گرفتیم ولی خدا رو شکر داره تمام میشه فکر کنم ...

خداروشکر که خوب شدید عزیزم

زینبی جان علائم اولیه کرونا چی بود؟ حالت تهوع هم داشتی؟ دو روزه حالت تهوع دارم.راضیم کرونا خفیف باشه ولی بارداری  نباشه😢 یادته بعد انتقال میگفتم انگار تب دارم.سرما خوردم.دقیقا اون حالتم..حالا نمیدونم کروناست یا ... اصلا دوست ندارم بی بی چک بگیرم .بدبختی اینجاست که دو روزه از موعد پریودم گذشته.زعفرون غلیظ خوردم.بدتر حالم بهم خورد 😢

چه امضای قشنگی  بغضم گرفت😭😭😭😭😭😭 یعنی میاد یه زمانی منم مامان بشم؟ برام شده افسانه بارد ...

ای جانم..ان شاء الله به زودی زود باردار میشی عزیزم.. خدا بهت دوتا دسته گل میده و مثل من استرس میگیری که شاید سومی هم تو دلت جا خوش کرده 💚💚💚