2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045235 بازدید | 684439 پست
راستی عزیزم شنیدم هچینگ برای جنین های ضعیف نتیجه بخش اما برای جنین های سالم شانس پایین میاره الان با ...

نه گلم 🧐🧐🧐🧐 منم جنین هام عین شما بود 

پسرم 8 سلولی ab بود، هچینگ هم کردن

چنین چیزی صحیح نیست خاطرت جمع 

ولی تصمیم رو بذار به عهده جنین شناس 

اره عزیزم باردارم ۳تا انتقال دادم دوقلو هست الان.انشاله توهم حتما نتیجه میگیری کارشون عالیه

وای من عاشق دوقلوام😍😍 ایشالا بسلامتت دنیا میان و بغلشون‌میگیری عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینبی جون باااااااور کن خودت تبحرت ماشالله بیشتر هست تا دکترا  شایدم من دکترای خوبی نمیرم  ...

نه گلم اصلا این جوری نیست 

وقتی متخصص زنان بهت میگه مهم نیست یعنی نیست و دیگه خودت حساسی 

گلم مشاوره برو حتما 

من وقتی یه دکتر بهم بگه چیزی طبیعیه و مهم نیست دیگه قبول میکنم، تامام، عالم و آدم بیان بگن دکتر اشتباه میکنه، باز میگم هر چی دکتر بگه، چون اون صلاحیت داره 

گلم من چون اینجا میتونم حرف دلتون رو گوش بدم برای همین اعتماد میکنین، پس حسابی باید مراقب باشم یه وقت اشتباهی اعتمادت به دکتر صلب نشه، چون من متخصص زنان نیستم گلم

سلام. ببخشید من دوباره مزاحمت میشم. الان جواب ازمایش غربالگری اولمو گرفتم و همه وجودم شد استرس‌. تا ...

عزیزم تا پایین صفحه رفتم چیزی ندیدم 

بی زحمت حتما منو صدا کن توی اون پست چون با این وروجک نمیرسم بگردم

عزیزم تبریک میگم، انشاءالله بارداری خوبی داشته باشی، چند تا انتقال داده بودی؟بلاست بودن؟

ممنونم گلم به نظرم بلاست بوده باشه چون از پانکچر تا انتقال پنج روز طول کشید متاسفانه مرکزی که‌میرم هیچیو توضیح نمیدن 

دوتا انتقال دادن واسم

خدایا خودت مواظبش باش
😀😀😀😀😀😀افکار خودمون دست پخت نازایی ودکتر زنان هست

من یه مدت هر جاییم درد احساس میکردم توهم بدترین مریضیارو داشتم چون من یهو فهمیدم کلی مشکل دارم واسه بارداری تو شوک بودم به قول دکترم کیس کامل بیماری نازایی

خدایا خودت مواظبش باش
وای امیدوارم‌ اونقدر که شنیدم بد نباشه  نی نی چطوره؟

دوست منم خیلی میترسید رفت اومد گفت چیزبدی نبوده پرتقالی بوده تازه خوششم اومده بود 😁فدات عزیزدلم خوبه‌.پسرک توخوبه 😍ضربه میزنه 🤔 یه جورایی ارامش دارم خداکنه ارامش قبل طوفان نباشه 

وای عزیزم مبارکه 😍😍😍😍😍😍😍😍عااااالیه بتات که این بار هم با همه دفعات قبل فرق داره اصلا به چیزا ...

انشالله جواب ازمایش شما هم مثبت بشه دلتون شاد شه فقط خودمونیم که همدیگه رو درک میکنیم الان تو چه حال و هوایی هستیم 

خدایا خودت مواظبش باش
دوستان میشه کمک کنید? من امروز دچارتهوع خشک شدم وبیحالم یعنی کروناگرفتم؟؟ 😖😖 @زینبی_بابا   ...

عزیزم والا من از بس چشم ترس دارم به همه چی میگم کرونا مگر اینکه خلافش ثابت بشه 

البته بدون ترس گلم

عزیزم ما هم کرونا گرفتیم ولی اولین چیزی که کمک کرد نترسیدن بود و قرنطینه و مصرف مایعات و گوشت 

زنجیبل هم به خاطر اثرات ضد التهابی عالیه 

نبینم کسی اسفند و کندر دود کنه، چون دود برای ریه ضرر داره 

نه گلم اصلا این جوری نیست  وقتی متخصص زنان بهت میگه مهم نیست یعنی نیست و دیگه خودت حساسی  ...

ذهنم منفی نگر شده خیلی زیاد 

دیگه نمیتونم ذهن خودمو کنترل کنم 

خودبیمار پندار شدم خیلی .....

وقت مشاوره ندارم ولی خیلی لازم دارم دارم اذیت میشم 

همش فکر بد میکنم همش فکر میکنم مثلا این فیبروم دار بدخیم میشه چون رشدداشته 

فکر میکنم چون فیبروکیستیک سینه هستم الان که درد میاد حتما دار دورازجون بدخیم میشه

فکر میکنم چون  درد مقعد تو پریودی دارم و روز ۴پری درد دارم آندومتریوز هست حتما 

کلا ذهنم شده این فکرها .....رومم نمیشه به همسرم بگم میخام برم دکتر😔

خیییییلی دارم روزهای بدی رو میگذرونم 

انگار کل بیماریها بهم حمله کردن اصلا قابل توصیف نیست حال وروزم 

واقعا خراش دفعه اول شانسو پایین میاره؟ دکترم تو مطب خراشو برای من انجام داد ولی منم دفعه اولمه یعنی. ...

اينطور نيست خراش اندومتر شانس لانه گزيني را بالا مي بره چون مثل مكانزيم زخم عمل ميكنه ، سلول كه جنين باشه بطور غريزي به سمت زخم حركت مي كنه و اونجا گير ميكنه و مجبور به لانه گزيني ميشه