2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
وای امیدوارم‌ اونقدر که شنیدم بد نباشه  نی نی چطوره؟

سلام عزیزم.خوبی؟گل پسرت خوبه؟

نه اونقدرها هم بدمزه نیست شربت گلوکز.من بااون همه حالت تهوع راحت خوردمش  و اذیت نشدم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
برای امسال نمیتونم انتقال بدم از تعرفه دولتی نمیتونم استفاده کنم باید صبر کنم تا سال دیگه برای دولت ...

سها جان با سونوگرافی مگه برات انتقال ندادن؟مگه خود دکتر انتقال نداد؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 🧐🧐🧐🧐 وقتی دکتر چیزی گفته لطفا دیگه اما و اگر نیار  آباریکلا 😁😁😁😁

راستش عزیزم این دکترم معروف علمشم بالاست ولی یه کم حواس پرت چون که سرش شلوغه اخه اون دفعه که پرونده مو نگاه کرد بهم یه سری دارو داد ولی ایندفعه احساس میکنم بادقت نگاه نکرد اخه گفت چون تست ana بالاس هیدروکسی کلرین هر شب نصف استفاده بشه در صورتی که من ana که مثبت شد  گفت برو پیش روماتولوژی که آزمایش دادم anaمنفی شد خداروشکر احساس میکنم اشتباه کرده دکترم به همین خاطر میترسم از این دارو استفاده کنم و بخاطر عوارض زیادی که داره راستش میترسم

بنظرت چیکار کنم عزیزم؟😘😘

من شهرستانم اینجا که راحت نوبت میدن فوقش ی ساعت یا ۲ساعت منتظر میشم .ن عزیزم گوشی پزشکی نبود مثل لیو ...

چه خوب.نه من گفتم گوشی مامایی.شبیه قیف فلزیه.حالا شایدم یه مدل دیگه بوده.

خدایا شکرت  
عزیزم باید دکتر معاینه کنه عزیزم، شاید اون ترشحات اصلا عفونت نباشه  اگر تا پانکچر خوب نشی که ب ...

باشه خیلی ممنونم قربونت برم ببخش همش به توزحمت میدم خداگل پسرتوواست نگهت داره, حال عمومی خودت وهمسرت بهتر شده؟ وای که چقدر زیاد شده کرونا

عزیزم والا من از بس چشم ترس دارم به همه چی میگم کرونا مگر اینکه خلافش ثابت بشه  البته بدون ترس ...

باشه عزیزم ممنون راست میگی واقعا هم ترسناکه ودرد داره, خداخودش محافظت کنه. نه بابااهل این خرافی هانیستم اصلا چون راههارورفتم وخیلی ضررزده بهم سنتی که افتصاح

آره عزیزم یه هفته از پانکچرم گذشته ولی هم چنان عوارضش پابرجاست..اونارم آره میخورم انقد آمپول زدم برا ...

الهی عزیزم خوب میشی عوضش کلی جنین توپولی داری, اره عزیزم میخوام بیام شمام تبریزی؟ 😍😍

سلام عزیزان من امروز امپول انوکساپارین رو خودم تزریق کردم و اندازه یه سکه کبود شده. قبلا هم تزریق ک ...

سلام نگران نباش چیزی نیست یکم جاش بدافتاده منم اونطورشدم بقدری دورنافم کبودبودکه بعدیکماه خوب شد

قربونت برم از ته دل میخوام همتون جواب مثبت بگیرین بخدا فقط خودمونیم که همدیگه رو درک میکنیم 😔

مبارک باسه عززززیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بچه ها یه سوال کسایی که انتقال میدن بعد منفی میشه باید کورتاژ کنن یا چی خودش مثل پریود دفع میشه چجور ...

عزیزم عین پریود معمولی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی