2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
پس چجوری باردارشدین؟ بعضی جاها که زیادی اسم در کردن بنظرم فقط روکیسای خوب کار میکنن که زود نتیجه بد ...

فدات بسم گلم...اره دقیفا همینطوره....عزبزم تیکرم مال قانون جذبه ایشالله با دعای شما خبر خوب رو میارم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خداروهزار مرتبه شکر عزیزم خیلی تو فکرت بودم☺️خداروشکر که خیالت راحت شد طبق همون فرمول که نوشتی هم ...

ممنون عزیزم .ان شاالله خودت بزودی بیای بگی قلبش یا قلبشون رو دیدی. نگفتن کی بری سونو؟

طبق فرمول میشدم هفت هفته و یک روز اما طبق پریودم دقیق هفت هفته کامل بودم که سونو با پریودم مطابقت داشت.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنین سه روزه اندازه دونه ی اناره؟ 

دیشب شب اول انتقالم بود که تهوع گرفتم و بهم فشار اومد توی دشویی بودم دیدم یه چیز سفید افتاده شبیه دونه انار

امروز هم ترشح غلیظ سفید یکبار داشتم

کسی تجربه داره؟ 

یه صلوات مهمونم کنید

جنین سه روزه اندازه دونه ی اناره؟ 

دیشب شب اول انتقالم بود که تهوع گرفتم و بهم فشار اومد توی دشویی بودم دیدم یه چیز سفید افتاده شبیه دونه انار

امروز هم ترشح غلیظ سفید یکبار داشتم

کسی تجربه داره؟.. 

یه صلوات مهمونم کنید
منم یکی از فاکتورای ازمایش ایمنی مشکل داشت نمیدونمم چیه هیچ توضیحی بهم نداد فقط گفت چیز خیلی مهمی نی ...

سلام عزیز شما آزمایشگاه بهار رفتی برای آزمایش ایمنی؟ چند روزه آماده میشه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
جنین سه روزه اندازه دونه ی اناره؟  دیشب شب اول انتقالم بود که تهوع گرفتم و بهم فشار اومد توی د ...

من نمیدونم عزیزم اما بعید میدونم با تهوع و اینا بخواد خارج شه عزیزم😍بد به دلت راه نده استرس نداشته باش

سلام عزیزان من امروز امپول انوکساپارین رو خودم تزریق کردم و اندازه یه سکه کبود شده. قبلا هم تزریق ک ...

سلام عزیزم شما کلینیک ارمغان مشهد میرید؟ هزینه ای وی اف و تخمک کشی و فریز و انتقال چنده دکترش کیه؟ تخمک اهدایی هزینه اش رو میدونی گلم:؟

من خیلی مردد هستم می خوام برم بیمارستان ارش دولتیه و هزینه ها خیلی کمتره می تونم بپرسم تو مرکز ما ...

من توشهرخودمون دولتی انجام دادم اصلا راضی نبودم.ولی ازمام واقعا راضیم.تقریبا ۱۶تومن

من که اصلا دل و جرات طبیعی رو ندارم و اصلا بهش فکر نمیکنم . من دنبال هماتومم بودم گفت نمیبینم لحظه آ ...

بله گلم امکانش هست ولی فکر کنم یه ذره هم به دست سونولوژیست ربط داره، بعضیا یه ذره بیشتر یا کمتر اندازه میگیرن 😉😉😉

دوستان شوهرتون قبل از میکرو چه مکمل ها و داروهایی رو استفاده میکردن؟ شوهر من مشکل تحرک و مورفولوژی داره، ب امید خدا دو ماه دیگه سیکلم شروع میشه

آیا به آنچه که برای تو مقدر شده است ایمان داری؟؟؟
برا رفع هایپری دارو مصرف میکنین؟ دکترم بعد پانکچر دوباره واسم آمپول اورگالتران داده ۵تا. میدونین بر ...

آره عزیزم من داروم زیاد بود ۱۰ تا آمپول کلرفنیرآمین داشتم یکی صبح یکی شب ۵ تا آمپول ستروتاید داشتم روزی یه دونه آزیترومایسین و کابرگولین هم داشتم..حتما داروهاتو سروقتش استفاده کن بهتر میشی من تقریبا خوبم فقط ببخشید یبوست خیلی اذیتم میکنه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن