2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
من با شوهرم بحثم شد دیکه نزاشتم‌بزنه خودم زدم   دستمو کنار میز فشاردادم‌بازوم بیاد بالاروش زد ...

ایول خلاقیت😁 آره دیگه ما میخاییم مامان بشیم پس همه جوره باید با مشکلات بجنگیم💪

شوهرمنا گفتن fna بشه ولی اگه اونروز اسپرم‌نبود بیوپسی میشه بنظرتون چقدر احتمال داره اسپرم نباشه مجبد ...

هیچ اطلاعی تو این زمینه ندارم ک بخام بهت بگم. ولی معمولا بدترین حالت رو بهتون میگن. مطمینن با سوزن نمونه پیدا میشه تو بدترین حالت گفتن اگه نشد بیوپسی میکنیم. مطمین باش احتمال بیوپسی خیلی کمه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب میکنی.تقویتی هیچ ایرادی نداره.ایشالله برات خیره و همه چی خوب پیش میره

مرسی عزیزم برای خودتم ب خیر و خوبی بگذره😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم خیلی زوده واسه حرکتای بچه  منم ۱۴هفته ام ولی حس نمیکنم اصلا مکمل هم برای من پری ناتال ن ...

عزیزم شما تغذیه تون چطوره؟میوه.شیر .آجیل.آب

من شدیدا معده درد دارم و‌گاهی تهوع.هیچی نمیتونم بخورم.فقط ۳ وعده غذای اصلی.شما مثل من نبودین؟۱۰ هفته م.

خدایا شکرت  
اصلا نگران نباش عزیزم اتفاقا خیلی هم خوبه . یکم میزان ویتامین هاست که با دارو حل میشه . یکمم مواظب ق ...

ان تی ۱.۳ بود ولی سرویکسم ۳۲ بود که دکتر گفت دو هفته دیگه‌ برم برا سونو مجدد ببینیم سرویکس چن میشه.

اخه من اصلا قند و شکر نمیخورم. یعنی این مدت اصلا چیز خاصی نخوردم بس که بالا میارم. فقط روز قبل ازمایش قند چون میخواستم سونو بدم ایمیوه و ایستک و کیک خوردم. وگرنه خیلی وقته که به دلم مونده یه چیز شیرین بخورم. کی میشه این روزای پر استرس به خیر و خوشی تموم شه. یعنی دیگه اعصابم اصلا نمیکشه. سیکل ای وی اف به قدر کافی برام استرس به همراه داشت. فکر نمیکردم بعد از مثبت شدن ازمایش بتا هم هر روز یه بلایی سرم بیاد

شادن جون غربالگری دوم فقط آزمایش بود یا سونو هم بود؟ دکتر بعد ان تی بغیر سلفری برام آنومالی و اکوی ق ...

دکتر به من گفت بعداز  دادن سلفری نیازی به ازمایش غربال دوم نیست

عزیزم شما تغذیه تون چطوره؟میوه.شیر .آجیل.آب من شدیدا معده درد دارم و‌گاهی تهوع.هیچی نمیتونم بخورم.ف ...

همین که سه وعده غذای اصلی رو میخوری خوش به حالته. من یه کم صبحونه، یه کما. ۴ قاشق ناهار. این کل غذامه. اخر شبا هم که بالا میارم 😁

همین که سه وعده غذای اصلی رو میخوری خوش به حالته. من یه کم صبحونه، یه کما. ۴ قاشق ناهار. این کل غذام ...

شما چند هفته ای؟.نه من میخورم.مقدارش کمه.ولی در اون حد سیر میشم.موضوع اینجاس که نمیتونم خوراکیهای پر ویتامین و مقوی بخورم.خب الان بچه داره رشد میکنه.میترسم تاثیر منفی بزاره خدای نکرده.

خدایا شکرت  
من بالا هم بیارم اسید معده مه.غذا رد میشه میره خداروشکر.

عزیزم دمیترون نمیخوری؟منم شدیدا تهوع دارم ولی استفراغ رو باز دمیترون کنترل میکنه.پسته شور رو امتحان کن احتمالا بتونی بخوری

به منم داده بودن با شروع سیکل انتقال . فکر کنم یکم ایمنی رو میاره پایین به جای پردنیزولون میدن.سه رو ...

نه عزیزم پیش عارفی میرم 

من هم روزی دوتا پردنیزولون هم هیدروکسی کلروکین داده

راستش میترسم استفاده همزمان این دو دارو چون ایمنی زو میاره پایین

الان شما روز چندم انتقالی عزیزم ؟ بهتون سرم هم دادن ؟