2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

سلام... ما تقریبا ده ساله ازدواج کردیم ۵ سال پیش که اقدام کردیم نشد گفتن شوهرت هم باید آزمایش بده ولی جواب که اومد دنیا رو سرم خراب شد شوهرم اسپرمش صفر بود گفتن آزواسپرم

بعد رفتیم ابن سینا تهران دکتر امیرجنتی عمل نمونه برداری بیضه کرد گفت فایده نداره برین جنین اهدایی 😭😭

ولی پارسال چند جا شنیدیم خیلی اردکان جواب گرفتن بعد ۹ ماه کارامون رو جور کردیم رفتیم اردکان ولی کرونا شروع شد زود برگشتیم

دوباره رفتیم شوهرم بعد ۱۷ روز طب سوزنی مداوم روزی دوبار اسپرمش شد ۸ میلیون... بهترین روز زندگیمون بود ماه بعدش بیشتر شد بعد چهار ماه رسید به ۵۰ میلیون اسپرم با حجم ۷ حدود ۳۵۰ میلیون با مورفولوژی ۴، رفتم میکرو شدم ۱۲ تا تخمک کشیدن، شش تا جنین شد، دو تا انتقال دادم و بعد ۱۴ روز زندگیم ازین رو به اون رو شد و مثبتتتتتتت شدم خداروشکر 

تا عمر دارم ممنون دار دکتر محبوبی هستم چون واقعا درمان جایگزین واسم خیلی سخت بود البته چند ماه دوری از شهرمون سخت بود اما ارزشش رو داشت

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی هم عالی گلم، ببین پس یه چیزی بوده که دکترت این کارو کرده، الکی از خودش در نیاورده که بعد هم من ...

سلام زینب جان خوبی؟ ببخشید من الان دوهفته هست داروچرک خشک کن میخورم عفونت شدید داشتم توسونو بنظرت رفع میشه یاسیکل پانکچرم میمونه؟؟ چون ببخشیدهنوزم ترشحات دارم

عزیزم به جز هچینگ بقیه موارد در مقالات در دفعه اول شانس رو بالا نبرده بودن  کلا شروع ivf باید ...

راستی عزیزم شنیدم هچینگ برای جنین های ضعیف نتیجه بخش اما برای جنین های سالم شانس پایین میاره الان باتوجه به اینکه گرید جنین هام ab هشت سلولی سه روزه هست هچینگ خوبه برام یا نه ؟ 

ممنون میشم ازت بانوی مهربون پاسخم رو بدی😘😘

سلام... ما تقریبا ده ساله ازدواج کردیم ۵ سال پیش که اقدام کردیم نشد گفتن شوهرت هم باید آزمایش بده ول ...

سلام عزیزم ،مبارکت باشه ،خدا رو شکر که نتیجه گرفتی ،میشه یکم بیشتر در مورد دکتر محبوبی توضیح بدی ،اینکه چه مدت طول کشید و هزینه ش چقدر شد ؟راستی شما کدوم مرکز میکرو کردی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم ممنونم ...اره انگار برای غربالگری یادم رفت بپرسم برای چی ، منم همین روزا آزمایش تیرویید د ...

سلام عزیزم ان شاءالله که حال خودتو نی نی تو دلیت خوب باشه.

از سارا خبر دارید همون که پیش دکتر رزاقی رفت ولی فولیکولش آزاد شده بود قرار بود طبیعی اقدام کنه

خدایا شکرت
سلام عزیزم ،مبارکت باشه ،خدا رو شکر که نتیجه گرفتی ،میشه یکم بیشتر در مورد دکتر محبوبی توضیح بدی ،ای ...

من یزد میکرو کردم 

دکتر محبوبی طب سوزنی انجام میدن درد هم نداره رو دست و کمر و سر و گردن مردها... کم کم طی چند ماه اسپرمش خوب شد 

البته من چهار بار آی یو آی کردم نشد ولی با اولین آی وی اف مامان شدم

هر جلسه ۵۰ تومن میشه... ما چهار ماه تقریبا ۱۰ میلیون پول درمان دادیم، Ivf هم حدود ۵ میلیون شد، ماهی ۱/۵۰۰ هم اجاره خونه دادیم

دکتر برای منم طب سوزنی انجام داد پریودام تنظیم شد و دیگه رحمم برای ivf آماده بود ... همه بیماراش اسپرم صفر یا خیلی ضعیف هستن.... خیلیاااا حامله شدن خداروشکر 

من یزد میکرو کردم  دکتر محبوبی طب سوزنی انجام میدن درد هم نداره رو دست و کمر و سر و گردن مردها ...

آی وی اف رو پروفسور افلاطونیان بیمارستان مادر انجام داد

سلام عزیزم ان شاءالله که حال خودتو نی نی تو دلیت خوب باشه. از سارا خبر دارید همون که پیش دکتر رزاقی ...

سلام ممنونم عزیزم خوبیم شماخوبی باهمسرت صحبت کردی تصمیم گرفتین چه کارکنین ؟ بله عزیزم خبردارم سرماخورده بود اقدام نکرده قراره ماه بعد طبیعی اقدام کنه ایشالا خدا یه گل پسری بده بهش 

عاخه چیزی نداره که خودتون هم میتونین بزنین. بار اول برامنو همسرم زد دیدم درد نداره بقیشو خودم زدم . ...

من با شوهرم بحثم شد دیکه نزاشتم‌بزنه خودم زدم   دستمو کنار میز فشاردادم‌بازوم بیاد بالاروش زدم  

یا رب العالمین
سلام ممنونم عزیزم خوبیم شماخوبی باهمسرت صحبت کردی تصمیم گرفتین چه کارکنین ؟ بله عزیزم خبردارم سرماخو ...

الحمدالله که خوب هستید.

منم فعلا منتظرم ۲۴ آبان بشه تا برم واقعیتش بعد اون بار که صحبت کردیم و ناراحتی پیش اومد دیگه چیزی نگفتم گذاشتم یکی دو روز مونده به هیسترو بهش بگم .

ان شاءالله که دوستمون هم خدا یه گل پسر روزیش کنه.

خدایا شکرت
من با شوهرم بحثم شد دیکه نزاشتم‌بزنه خودم زدم   دستمو کنار میز فشاردادم‌بازوم بیاد بالاروش زد ...

باز خوبه امتحان کردی بزنی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من یزد میکرو کردم  دکتر محبوبی طب سوزنی انجام میدن درد هم نداره رو دست و کمر و سر و گردن مردها ...

با طب سوزنی خودتون ۱۰ تومن شد ؟مشکل ما مورفولوژی صفر هست ،شما کسی رو دیدید با این شرایط نتیجه گرفته باشه ؟چقدر هزینه میکروتون مناسب شد ،مرکز دولتی بود ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...