2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045148 بازدید | 684431 پست
من روز ۱۵انتقال ازمایش دادم ۱۱بود بتام بعد روز ۱۷انتقال شده بود۱۷ عصرش باز ازمایش دادم شده بود۴۵دوبا ...

عزیزم احتمالا لانه گزینی دیر انجام شده. ببین از صبح تا عصر روز 17 این همه تغییر. همین که داره میره بالا خوبه. من سری قبل اول بتا 10 بود روز 14.و دو روز بعد صفر شد. یعنی یا از اول نبوده چیزی یا پس زده.ولی برا شما که بالا میره خیره عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه 

عزیزم یه سوال؟ من ان تی رو بردم دکتر دید گفت سونوی بعدیت آنومالی هست و نسخه اش رو برام نوشت گفت همین الان برو براش وقت بگیر. بین ان تی و آنومالی که سونو یا آزمایشی نباید بدیم؟ البته من سلفری دادم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
والله برامن میکرو بود حدود دو ونیم تازه کمترم  من از طرح ۸۵درصد دولت استفاده کردم

عزیزم طرح ۸۵ درصد چیه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
فعلا که ۱۳کیلو کم کردم و  تخمک و رحمم خوب شده دیگه پی سی او شدید نیست الان ۲۶روز یه بارم پرید م ...

ایول خیلی خوبه اره چرا که نه راس میگی خیلی خیلی سقط بدتر از باردار نشدنه ولی اندفعه حتما نتیجه میگیری خودت و شوهرت چیزای مقوی بخورین حتما حتما میای میگی باردارم و نی نی و بسلامت بغل می کنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم یه سوال؟ من ان تی رو بردم دکتر دید گفت سونوی بعدیت آنومالی هست و نسخه اش رو برام نوشت گفت همین ...

سلام عزیزم نه هیچ ازمایشی نباید بدی ایشالا ۱۸ هفته اینا میری برای آنومالی 

منم دیروز دکتر بودم پرسیدم گفت سونو نداری فعلا تا ۲۶ هفته برام ازمایش قند ۳مرحله ای نوشت که ۸ آذر باید برم بدم شنیدم خیلی آزمایش سختیه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چیزی نگفتن  فقط گفتن مرخصم. زیاد درد نداشتم ولی امروز جارو کشیدم رفتم دشویی یه لخته دیدم استرس ...

منم پانکچرشدم لکه بینی داشتم خودش خود ب خود خوب میشه نگران نباش

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
بهترم عزیزم فقط خیلی سرفه دارم😕😕😕 زنجبیلو لیموترش میخورم بازم کمی کمتر میشه

سلام گلم شکر خدا بهتری؟

تامیتونی ویتامین سی ب بدنت برسون باپرتقالو لیموشیرین و شلغمم هرروز بخور زنجبیل زیاد نخوربرانی نی هر خوراکی ک زیادی گرم یا سرد باشه خطرناکه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام ترلا جون و سلام دوستان @زینبی_بابا     من از اخرین سونو که انجام دادم و نتیجه رو ...

وای عزیزم خداروشکرررررر

خیلی تو فکرت بودم

خیلی خیلی مواظب خودت و فندقا باش

از ته قلبم برات دعا میکنم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
چه خوب نسبتا خوبه هزینه هاش دیگه چاره چیه, ببخشید ویزیت سونوش چنده? ببخشددهاسوال پیچ میکنم تسه چندشد ...

سلام گل قشنگم خوبی؟

مادرت حالش چطوره؟

من دیروز سونو شدم

بهم آمپول واریوپپتیل ۰/۱ داد تا ۱۴ روز

تو چیکارا کردی؟

سلام عزیزم نه هیچ ازمایشی نباید بدی ایشالا ۱۸ هفته اینا میری برای آنومالی  منم دیروز دکتر بودم ...

مرسی مامان ماهک جون. آره منم شنیدم آزمایش قند یه کم داستان داره. فکر کنم این همون تست تحمل گلوکزه. فکر کنم سختیش هم به خاطر وقت گیر بودنشه. 

در آزمایش تحمل گلوکز فرد باید حداقل هشت ساعت ناشتا باشد. معمولاً از فرد خواسته می‌شود که شب قبل از آزمایش دیروقت شام میل کند و بعد از آن ممکن است گفته شود از خوردن و نوشیدن هر چیز به جز مقدار کمی آب خودداری کند، در نتیجه بهتر است صبح روز بعد، پیش از هر کاری این آزمایش انجام شود. در روز آزمایش ابتدا یک نمونه خون برای اندازه‌گیری قند خون ناشتا گرفته می‌شود و پس از آن محلولی حاوی ۱۰۰ گرم گلوکز خوراکی به فرد داده می‌شود.

در این زمان طی سه ساعت، سه نمونه خون به صورت هر ساعت یک بار، از بازو گرفته می‌شود تا خون مورد آزمایش قرار گیرد. از آنجا که این آزمایش سه ساعت به طول می‌انجامد، حتماً نیاز به چیزی خواهید داشت تا سرتان را با آن گرم کنید، زیرا در زمان تهیۀ نمونه خون باید در اتاق انتظار بنشینید. همچنین یک خوردنی همراه داشته باشید، زیرا بعد از دریافت آخرین نمونه، احتمالاً گرسنه خواهید بود.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم