2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینسری دوتا انتقال میدم وفقط روز اولو میخوابم بعددیگه همه کارمیکنم آشپزی ظرف شستن فقط جاروبرقی نمی ...

دکترای مرکز مام هم اصلا اعتقادی به استراحت مطلق ندارن ، میگن خوب نیس ... نمیدونمم واقعا چیکار کنممم 🤔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من از امروز از توالت فرنگی استفاده کردم ، بابا درد میکنه زیردلم😬 

نه دیگه تا این حد هوا خودتو نداشته باش مردم سرکار میرن دیگه ماکه تو خونه ایم توالت فرنگی هم استفاده کنیم جی بشه

یا رب العالمین
نه دیگه تا این حد هوا خودتو نداشته باش مردم سرکار میرن دیگه ماکه تو خونه ایم توالت فرنگی هم استفاده ...

بعد انتقال حتمااا توالت فرنگی استفاده کن ، حموم هم نروو تا چند روز

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
والا نمیدونم با کدوم مارکر مشخص میشه  شاید هم دکتر فقط با دیدن سونو بفهمه  چیز بیش ...

زینبی جون باااااااور کن خودت تبحرت ماشالله بیشتر هست تا دکترا 

شایدم من دکترای خوبی نمیرم 

شیراز هرچی میرم دکتر اصصصصصصصلا فیبروم براشون مهم نیست یه نگاهی به سونو میکنن و میگن فراموش کن 

میگن باهمین باردار بشو جاش خوبه 

اصلا اهل بررسی و اینا نیستن هرچی میگم تو ۳ماه یک سانت رشد داشته میگن طبیعیی هست مهم نیست😥😳😂

نمیدونم اونا بیخیالن یا من حساس😂😂

بخدا به تو بیشتر میتونم اعتماد کنم تااونا 

توکل بر خدا 

سلام عزیزم اصلا به استراحت ربط نداره گلم، عادی باش، بپر بپر نکن گلم ،پله هم نرو، خرید هم که دیگه مشخ ...

سلام. ببخشید من دوباره مزاحمت میشم. الان جواب ازمایش غربالگری اولمو گرفتم و همه وجودم شد استرس‌. تا شنبه هم دکترم نیست. میشه نتیجه ازمایشمو نگاه کنیو بگی چی کار کنم؟