2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه یکی دوتا دیگه بیشترندارم این باردوم بود انتقال میدادم

می دونم خیلی ناراحتی ولی من دفعه اول اشتباه کردم یکی انتقال دادم اندفعه دوتا دادم گرفت بهمم گفتن یکی انتقال نده از ترس دوقلویی ولی دفعه دوم گفتم دوتاشو انتقال بده باز با دکترت مشورت کن که دوتارو انتقال بده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
می دونم خیلی ناراحتی ولی من دفعه اول اشتباه کردم یکی انتقال دادم اندفعه دوتا دادم گرفت بهمم گفتن یکی ...

فکرکنم من مراقبتای بعدم اشتباهه

نباید استراحت کنم

ایندفعه هردوتاشوانتقال میدم دیگه هرچی شد

شما چکارکردین استراحت تون چجور بود؟

بیشتر حالت خوابیده بودم

هرباری یه قدم کوچولو میزدم

توالت فرنگی استفاده کردم

۴روز اول نشاسته ریختم توشیر خوردم

دمنوش به ومربای به میخوردم

ولی بیشتر تو استراحت بودم

روز ۶لک صورتی دیدم

بیشتر حالت خوابیده بودم هرباری یه قدم کوچولو میزدم توالت فرنگی استفاده کردم ۴روز اول نشاسته ریختم ...

خوب منکه حالاش هم یسره خوابیده ام فقط توالت فرنگی ندارم  اشپزی میکنم فقط

یا رب العالمین
خوب منکه حالاش هم یسره خوابیده ام فقط توالت فرنگی ندارم    اشپزی میکنم فقط

من از امروز از توالت فرنگی استفاده کردم ، بابا درد میکنه زیردلم😬 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اینسری دوتا انتقال میدم وفقط روز اولو میخوابم بعددیگه همه کارمیکنم آشپزی ظرف شستن فقط جاروبرقی نمی ...

میگم‌پانکچر مرکز ناباروری چندساعت طول میکشه؟منا گفت ۷اونجا باشم پذیرش گفت ۶.۵ بیاد.بنظرت کی مرخص میشم؟

یا رب العالمین