2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
خیلی ممنونم زینبی جون     فردا میرم دکتر، بهش میگم حتما برای آزمایش fsh بچه ها من ...

ای جااااااانم 😍 😍 😍 😍 عزیزم الهی 

قطعا به زودی معجزه این نیت پاکت رو میبینی گلم 

دقیقا منم شک کردم نکنه همه زودتر آزاد شدن

چون یه اتفاق خیلی نادر هست که زودتر از 36 ساعت بعد از hcg تخمک ها آزاد میشن

دقیقا کیس شما رو باید ریپورت کنن

چند تا تخمک وجنین داشتی تقویتی هم خوردی ؟انشالله همین بار صاحب دو تا نی نی تپل بشی 

تخمک18تا

جنین فکر کنم ده تا که دوتا انتقال دادن

ممنونم دعا کن

نمیدونم چرا ترشح غلیظ سفید دارم نکنه عفونت باشه

یه صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی گلم دکترم معاینه خاصی نکرد ولی چون یدونه جنین فقط داشتم گفتم برای بالا بردن شانست خراش هم میدیم ...

خیلی هم عالی گلم، ببین پس یه چیزی بوده که دکترت این کارو کرده، الکی از خودش در نیاورده که

بعد هم من رفتم دوباره سرچ کردم، اون prp بود که انتقال اول شانس رو بالا نبرده بود و شامل سایر موارد نمیشه 

اینم گفتم خیالت رو راحت کنم

ولی عزیزم آمپول رو تو یوتیوب سرچ کن همسرت بزنه 

به خدا وضع کرونا وحشتناکه 

آمار فوتی ها و ابتلا چندین برابره اینی هست که اعلام میشه، tv فقط اونهایی که PCR مثبت داشتن اعلام میکنه، و امثال من زیاد هستن که فقط یک نفر از خانواده رفته تست داده 

هزینه تست هم خیلی بالاست ارزون ترینش 350 هزار تومن هست 

خانمی به خدا عین خواهر نداشته ام میمونه، از ته قلبم دلم برات شور میزنه میخوای یکی رو بیاری خونه و بعدش بری درمانگاه 

حداقل روز اول یکی رو بیار بگو به همسرت یاد بده، پولش هم بدید ولی زیر نظر اون همسرت بزنه 

به خدا سخت نیست راحته، دوز از جون درد کرونا خیلی بیشتره، ترس کرونا خیلی بیشتره، آمپول زدن واقعا راحته، از دوستان بپرس، منم دور نافی ها رو خودم میزدم، عضلانی ها رو میدادم همسرم، یادش دادم، اولش می‌ترسید ولی فقط دفعه اول بود، خیلی هم از درمانگاه بهتر میزد

آنا جون و خیلی دیگه از دوستان همسرانشون زدن و خیلی هم بهتر بود

واضح بگم ویروس خیلی قدرت سرایتش رفته بالا خیلی زیاد

خیلی هم عالی گلم، ببین پس یه چیزی بوده که دکترت این کارو کرده، الکی از خودش در نیاورده که بعد هم من ...

مرسی از دلسوزیت عزیزم چشم امشب میگم چندتا فیلم ببینیم از امپول ببینم چکار میکنه توکل بخدا راستی خداروشکر که خراش نبوده اون😅 بازم ازت ممنونم دوست مهربونم😘

در اندک من تویی فراوان یارب..
خیلی هم عالی گلم، ببین پس یه چیزی بوده که دکترت این کارو کرده، الکی از خودش در نیاورده که بعد هم من ...

زینب جون یه سوال من پرولاکتینم بالا بود و یکسالی هست که قرص میخورم هر دو هفته یدونه قرص گابروگلین میخورم و خداروشکر الان اوکیه و پایینه اونموقع طبیعی اقدام میکردم دکتر گفته بود هرزمان فهمیدم باردارم قرص کابروگلین رو قطع کنم و دیگه نخورم حالا سوالم اینه شما میدونید حالا که انتقال میخوام بدم کی باید دیگه این قرصو نخورم؟ یعنی الان خوردنش ضرری نداره به انتقالم؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
 یعنی هایپر شدم خبر ندارم😁 عاخه هیچ دردی ندارم. فقط شکمم متورم شده آره ازشب قبل پانکچر واسم ...

اره عزیزم هایپری ولی داروها هایپری تو کنترل کردن و نذاشتن حالت بد شه.منم عین شمابودم.مام میری؟

سلام عزیزم خوبی ازمایش ۱۶هفته برا غربالگری مرحله دو؟ من فقط ازمایش تیروید دادم .اسید فولیکو قطع کرد ...

سلام عزیزم ممنونم ...اره انگار برای غربالگری یادم رفت بپرسم برای چی ، منم همین روزا آزمایش تیرویید دارم که هردورو یه روز انجام میدم ...۱۶هفته دکتر گفته اسید فولیکو قطع کنم وبجاش مکمل پرگناکر داده و۱۸ هفته هم انومالی دارم هفته ی بعدم ایشالا جواب سلفریم میاد 

قربونت برم انشاله منم درست میکنم😍

فدااات🌷

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم اونجا و هر کسی یا هر دکتری که اینا رو بگه یعنی آپتودیت نیست سوادش در این زمینه  عزیزم سر ...

سلام زینبی جون اره واقعا راست میگی برای من سری قبل کلی سفارش کردن استراحت مطلق باش و... این بار دیگه گفتم همه کاراموخودم میکنم