2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست
منم همینو شنیدم.ببین عزیزم منم مشکلم مشابه شما بود رفتم همینو گفتن لتروزول هم خوردم اما برای من متاس ...

منم یکبار iui  منفی داشتم . 36 سالمه واقعا نمیخام یکی دوسال صبر کنم هر روشی که به ذهنشون رسد سرم پیاده کنن

آخی.اشکال ندهره.ماها که دیگه اینقدر با صبر شدیم تو این مسیر 1ماهم روش.حتما یه خیری بوده عزیزم.همسرتو ...

مرسی امیدوارم همین طور باشه

ارولوژ هیچ دارو و مکملی نداد فقط ماه قبل نمونه اسپرمش شستشو شد گفتن برا میکرو خوبه و اگه روز پانکچر تعداد اسپرم مناسب کم بود همون روز تسه میشه. بدون تجویز پزشک ویتامین ها رو میخوریم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم این مشکل پله و امپولو دارم متاسفانه همسرم اصلا زیربار زدن امپول نمیره و می ترسه فک کن خودش از آم ...

عاخه چیزی نداره که خودتون هم میتونین بزنین. بار اول برامنو همسرم زد دیدم درد نداره بقیشو خودم زدم . حتی بازو هم خودم میزنم.وقتی میخای بزنی ذهنتو ببر سمت نینی راحت میشی😍

عزیزم اگر دکترت صلاح دیده اصلا یه ذره هم تردید، نکن، قطعا تو مایعات متوالی فهمیده خوبه که برات انجام ...

مرسی گلم دکترم معاینه خاصی نکرد ولی چون یدونه جنین فقط داشتم گفتم برای بالا بردن شانست خراش هم میدیم که همین یدونه برام بمونه توروخدا دعام کنین. مرسی گلم هز اینکه وقت میزاری و ج میدی .راجع به امپولم راستش خودمم میترسم بدم دست شوهرم بزنه برام توفکرمه سه روز اول که میخوام سرکارم نرم بگم یکی بیاد بزنه بعدشم برم درمانگاه مجبورم چون میدونم شوهرم که نمیتونه خودمم که اصلا دستم میلرزه . بازم ازت ممنونم دوست عزیز.

در اندک من تویی فراوان یارب..
عاخه چیزی نداره که خودتون هم میتونین بزنین. بار اول برامنو همسرم زد دیدم درد نداره بقیشو خودم زدم . ...

چطوری به بازو خودتون میزنید افرین اخه یه دستی خیلی سخته من یکم ترسوام

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی امیدوارم همین طور باشه ارولوژ هیچ دارو و مکملی نداد فقط ماه قبل نمونه اسپرمش شستشو شد گفتن برا ...

خوب میکنی.تقویتی هیچ ایرادی نداره.ایشالله برات خیره و همه چی خوب پیش میره

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
برا رفع هایپری دارو مصرف میکنین؟ دکترم بعد پانکچر دوباره واسم آمپول اورگالتران داده ۵تا. میدونین بر ...

عزیزم برامنم دوتا داده بود جلوی هایپری رو میگیره.قرص گابرکوبین یاداستینکس هم داده بود

چطوری به بازو خودتون میزنید افرین اخه یه دستی خیلی سخته من یکم ترسوام

با یبار تزریق ترستون میریزه. اون کسی که همراهمه بازومو با دو انگشت نیشگون بزرگ میگیره تا گوشتم کمی بالا بزنه بعد خودم سوزنو فرو میکنم و تامام🤗

ممنون عزیزم. چون شما هایپر شدی الان انتقالتون برا چه مدت بعده؟ هایپر نشدم اره ولی شکم متورمه و ۳ رو ...

عزیزم منم مثل توبودم دکترگفت شربت لاکتالوز استفاده کن وپباده روی کن.بعدش خوب شدم

عزیزم برامنم دوتا داده بود جلوی هایپری رو میگیره.قرص گابرکوبین یاداستینکس هم داده بود

یعنی هایپر شدم خبر ندارم😁

عاخه هیچ دردی ندارم. فقط شکمم متورم شده

آره ازشب قبل پانکچر واسم گابرکولین داده