2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست
عزیزم قبول کن هزینه ها رفته بالا.من پارسال که همه چی ارزونتر بود پانکچر و انتقال و فریز جنینا و سونو ...

دلارام جون پانکچر شده ۵ تومن 😕

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟ حال نی نی چطوره؟ چقدربا بارداری تو من خوشحال وامیدوار شدم خدامیدونه. 

عزیزم منم دولتی جواب نگرفتم رفتم مام نتیجه گرفتم.انشاله شماهم نتیجه میگیرین

عزیزم چرا نشه. من بعد از اون آی وی اف ناموفقم که گفتن هیچ کدوم از جنینام رشد نداشتن یکم ناامید شدم ح ...

فداتشم ممنونم از انرژی مثبتت توروخدا دعام کن

منم جنینیام بی بودن و متاسفانه منفی شدم

خدا کنه روزای خوب منو شوهرمم برسه

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
سلام عزیزم خوبی؟ حال نی نی چطوره؟ چقدربا بارداری تو من خوشحال وامیدوار شدم خدامیدونه. 

سلام مهربون جون، خوبم خداروشکر نی نیمم خوبه😍 خودت خوبی؟

عزیزم😙😙😙 من که باردار شدم یعنی مطمئن شدم همه حتما نتیجه میگیرن فقط یه مقدار دیر و زود داره که اونم صلاح خداست

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه عزیزم بچه دوممه یه پسر دارم ...ولی خب بازم سیکل خیلی استرسی بود برام

خدا ایشالله نگه داره برات....اخیییی عزیزم...عیب نداره به زحمتش میارزید..☺☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم مرسی شما خوبین اونم خوبه 

انشالله که زایمان راحتی داشته باشی...

خدا نی نی تو حفظ کنه🤩🤩😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
متاسفانه بله عزیزم مامان ماهک میگم دکتر من اصلا اسمی از اندازه سرویکسو اینا نمیاره خودمم میرم مطب ی ...

شادن جون غربالگری دوم فقط آزمایش بود یا سونو هم بود؟ دکتر بعد ان تی بغیر سلفری برام آنومالی و اکوی قلب جنین فقط نوشته.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم شما چیکار کردی؟ 

فعلا که ۱۳کیلو کم کردم و  تخمک و رحمم خوب شده دیگه پی سی او شدید نیست الان ۲۶روز یه بارم پرید میشم دکترم گفت ۴ماه صبرکن اقدام داشته باش اگه باردارطبیعی نشدی میریم سیکل ۳ ivf ...

خسته شدم اونقدر سقطای پیاپی کردم خیلی درد کشیدم ولی بازم میگم خدایا شکرت...

ایا به نظرت باردارمیشم با اینکنه افسردگی شدید گرفتم😓😞

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بچه ها تو بارداری پفک وپتیزا میخورین؟من هوس کردم

من خوردم البته پفک خور نیستم خیلی فقط چندتا دونه خوردم. اما پیتزا خوردم. با یکی دوبار تو 9 ماه فکر نکنم طوری باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم