2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
خداروشکرررررر منم دعاکن😘😘😘😘🙏😓

به امید خدا میای همینجا خبر بارداریتو میدی فقط ناامید نباش، من پنجمین انتقالمو میخواستم بدم گفتم لابد اینم مثل قبلیاست رفتم از نصر نوبت گرفتم برم تهران دوباره شروع کنم ولی قبل از اینکه نوبتم بیاد شکر خدا قلب جوجمم دیدم چیزیکه حتی یه درصد فکرشم نمیکردم، خدا بزرگه توکل به خودش❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
میگم داروهای خارجی ممکنه خوب نگهداری نشده باشن بنظرت خراب نشده؟

والا بعید میدونم، چون تو بروشر خود گونال نوشته تا سه ماه میتونه بیرونه یخچال باشه، این داروخانه هم با دکترم کار میکنه، یعنی بهش اطمینان داره دیگه که مریض هارو میفرسته اونجا

چیزی که من این چند وقت فهمیدم اینه که برعکس ظاهر راحت دکتر ها خیلی بیش تر از ماها براشون مهمه که ما جواب مثبت بگیریم، چون همش تو سابقه شون حساب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه میدونی چون تحریم هستیم ،و این داروها معلوم نیست چطوری وارد بازار میشن ،داروخانه رویان به من گفت ...

چی بگم والا...

کم خودمون دغدغه داریم باید به این چیزا هم فکر کنیم

آره اولین بار بود

واای ممنونم گلم.ان شاالله که شما هم به زودی مامان بشی     تسه ۳ونیم شد.سخت نبود.دیگه بعدش ...

باشه حتما وقت میگیرم روز اول یادوم گفتن زنگ زدم واسشون چه خوبه قیمتاشون من90تومن میدم مشهد. 

یعنی 6/5شدواست فقط پانکچروفریز؟ انتقالتون چند؟ وای که خدانکنه هم این مشکل باشه هم پول ماهم این ماه3600دارودادیم دستمون خالی شد

نه فدات خصوصیش رفتم ای حدوده دولتیش که دیگه خیلی ارزان تره..من خودم لاپارا کردم خراش انجام دادم.. بح ...

عزیزم قبول کن هزینه ها رفته بالا.من پارسال که همه چی ارزونتر بود پانکچر و انتقال و فریز جنینا و سونو ها و ازمایشات ۱۰ تومن شد .تازه من داروها رو حساب نکردم. الان که گرونتر شده پارسال پانکچرسه و هشتصد شد .الان پانکچر شده چهار و نیم. 

شما حتما پارسال انجام دادی که میگی هزینه ها خیلی کمتره. وگرنه فکر نکنم کسی سودی داشته باشه از اینکه بقیه رو ناامید کنه یا بخواد دروغ بگه. من خودم قبل از اینکه بیام رویان تو یه مرکز خصوصی انجام دادم که ناموفق بود با داروها و عمل تسه شوهرم شاید باورت نشه اما نزدیک ۲۵ تومن شد تازه جنینام هم گفتن رشد نداشتن. هر کس با توجه به هزینه ای که خودش کرده میگه هزینه چقد میشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
به امید خدا میای همینجا خبر بارداریتو میدی فقط ناامید نباش، من پنجمین انتقالمو میخواستم بدم گفتم لاب ...

عزیزززم خداحفظش کنه واست واقن معجزه بوده برات

من ک دیگه اخریش بود یکمی امید داشتم اما نشد

میخام برم همون نصر انشالله اینبار

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢

خانوما منم دعاکنین توروخدا شاید با دعای یکی از شما خدا نگام کنه

یعنی میشه منم ی روز بیام اینجا بگم نی نی دار شدم😓بعد سه بار منفی شدن😓

دیگه جنینی ندارم انشالله نصر نوبت گرفتم برم دعام کنین

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
نه نگفت فقط عدد ان تی و دور سرش و ضربان قلبش اینارو نوشته بود به نظرت هفده هفته زود نیست؟ نمیدونم چ ...

تو ۱۸ هفته برو البته دکتر بهتر میدونه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خانوما منم دعاکنین توروخدا شاید با دعای یکی از شما خدا نگام کنه یعنی میشه منم ی روز بیام اینجا بگم ...

عزیزم چرا نشه. من بعد از اون آی وی اف ناموفقم که گفتن هیچ کدوم از جنینام رشد نداشتن یکم ناامید شدم حتی بهم گفتن باید برین جنین اهدایی اما قبول نکردیم اومدیم تهران .رویان و ۹ تا جنین خوشگل دوروزه با کیفیت بی برامون تشکیل شد اونم از تخمک و اسپرم خودمون. هر بار انتقال کلی امید داشتم و بالاخره با آخرین جنینام دفعه سوم مثلت شدم. قرار نیست شما سه بار قبلی منفی شدین دیگه دفعه های بعدی هم منفی بشین. ان شاالله دفعه بعدی مثبت میشی و میای اینجا خبر مامان سدنت رو میدی. همه ی ما این روزای بد رو داشتیم هر کدوم به نوعی . اما خب همه اینا رو پشت سر گذاشتیم. همیشه بعد از هر سختی ، آسونی هم هست

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
چی بگم والا... کم خودمون دغدغه داریم باید به این چیزا هم فکر کنیم آره اولین بار بود

آره واقعا 

انشالله که خودت طبیعی مامان میشی 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...