2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
پس چرا بهت سرم داده وقتی آزمایش ایمنی ندادی کاش ازش سوال میپرسیدی ولی خب یه سری دکترا محض احتیاط مید ...

نمیدونم احتمالا محض احتیاط داده چون اولین و اخرین شانسمه... گریدش a سه روزه

عزیزم ممنونم از جوابت 22سالمه یبار پانکچر شدم با 26 تخمک ک 8 جنین شد ک طی سه انتقال منفی شدم..فقط ا ...

عزیزم منم پنجمین انتقالم مثبت شدم ولی به اهدایی فکر نکردم چون خداروشکر مثل شما تخمک داشتم

شما هم صبر داشته باش تازه سنی نداری که، من 36 سالمه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا که ختما با این یکی میگیره🙏🙏 آخه من اصلا به مرحله تشکیل جنین نرسیده، حتی پولمون رو پس دا ...

ممنونم مهربون... منم اون شش تا تخمکم اصلا به مرحله جنین نرسید دکتر گفت پوچ بودن شانسم فقط یکیش اکی بود... انشالله اینبار اول ریشه یابی کن دلیلشو و بعد اقدام کن. خودت بگو نظرشو در مورد هورمون رشد بپرس.امیدوارم حل بشه

عزیزم جواب دادم بهت گلی  گفتم باید بررسی بشه یعنی آزمایش خون و سونو های دیگه لازم هست عمل از ...

ممنونم عزیز دلم 😘😘😘😘

منظورم اینه نیاز به چه آزمایشی هست؟مگر با ازمایش مشخص میشه؟ازمایش بدی چی مشخص میشع؟

من سوالم اینه یک سانت رشد در عرض ۳ماه طبیعی هست برای فیبروم یا غیر طبیعی؟

سلام عزیزم چی شده گلی؟؟ شنیدم به اهدایی فکر میکنی؟؟  خانمی تو راه میکرو باید کفش آهنی بپوشی و ...

خیلی ممنونم عزیزدلم از جوابت

چشم از اول بهتون میگم

ما دوساله درگیر مرکز ناباروری هستیم 26 تخمک دادم که 8 جنین شد با گرید بی..طی سه مرحله هیچکدوم موفقیت امیز نبود..فقط اولی مثبت شد ک افت بتا کردم

من میگم ایراد از جنین هس ک انقد کم تشکیل شده یا کیفیتش اونقد خوب نبوده؟؟شاید یکی از عوامل ب وجود اودن جنین رو عوض کنم شاید بگیره..مثل تخمک

قرص پردنیزولون و انوکساپارین و...همه ی اینارم از انتقال دوم به بعد زدم اما همچنان منفی....

بخدا ازانتقال منفی دیگه بیزارم ..واقن نمیتومم توانشو ندارم

دوس دارم ب هر روشی فقط نتیجه بگیرم انشالله😔

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
امروز یازده انتقالم بود اشتباه فکرمیکردم دوازدهمم هست ۱۵برج ماه پیش پری شدم امروز هم بی بی منفی بو ...

چرااا

خب‌رودآزمایش‌دادی‌دیگ

صبرکن‌عزیزم

داروهاتوقطع‌نکن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
منم دیدم‌چندین مورد که چندتا بچه ش سقط شده بعدش دیگه مشکلش حل شده دکتر رفته.اصلا ای وی اف وایناهم‌نک ...

انشالله هرچی خدا میخواد...

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم منم پنجمین انتقالم مثبت شدم ولی به اهدایی فکر نکردم چون خداروشکر مثل شما تخمک داشتم شما هم صب ...

ممنونم عزیزم از جوابتون

میشه  بپرسم بار اخر چکار کردین ک گرفت

یا ازمایش یادرمان خاصی انجام دادین

شما جنیناتون چجوری بود

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
خب تخمک اهدایی بگیر لااقل

من تخمک خودم خوبه و حتی چندماهه که تخمک بالغ دارم اما مشکل اسپرمه  

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نمیدونم احتمالا محض احتیاط داده چون اولین و اخرین شانسمه... گریدش a سه روزه

عزیزم‌هزینه‌سرم‌چقدرشد؟؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره یه گونال 900 داشتم فقط، اونم تابستون گرفتم از یه داروخانه پایین خیابون آزادی، اسمش یادم نیست &nb ...

آخه میدونی چون تحریم هستیم ،و این داروها معلوم نیست چطوری وارد بازار میشن ،داروخانه رویان به من گفت چون از ترکیه وارد میشن معلوم نیست فرایند سرمایشی حفظ شده باشه ،به خاطر همین ممکنه اثر نداشته باشه ،شما اولین بار بود تخمک کشی انجام دادید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...