2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045229 بازدید | 684439 پست
چرا فک میکنین دروغ میگن؟؟؟؟ شاید یکی پی جی اس بوده دارو خارجی گرفته بیمارستان خصوصی رفته  من ...

شما ۴۸۰۰ پانکچر دادی تو مام ۶ تومنه تازه

اره بستگی بهومرکز داره

نصر یه سونوش ۳۷۰ تومنه

من هربار میرم ویزیت ۱تومن خرجش میشه 🤐🤐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما ۴۸۰۰ پانکچر دادی تو مام ۶ تومنه تازه اره بستگی بهومرکز داره نصر یه سونوش ۳۷۰ تومنه من هربار م ...

😐😐😐😐😐😐

خدا خودش کمک همه منتظران نی نی کنه 

خدا خودش فقط میدونه تو دل ما زن و شوهرا و خانواده هامون چه خبره 

باور کن دیشب نا خدا گاه بغضم گرفته بود الکی خواب و بهونه کردم فقط تو جام مثل خیلی شبای دیگه گریه کردم از این وضعیت که چرا باید اینطور امتحان بشیم ؟چرا باید از طبیعی ترین حقی که داریم موقتا محروم باشیم ،؟

فشار شما بالاست و حتما مراقب باشین من دفعه های قبل می دونم ۱۰ رو ۷ اینا بوده اندفعه ۱۱ رو ۷ بود گفت ...

ای جانم..گلم...خوبی فدات نی نی نازت خوبه🥰🥰😘😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

سلام دوستان واسه منم دعا کنید ان شاءالله انتقالم با موفقیت انجام بشه و خدا بهم بچه های سالم بده چون من و همسرم هر دو ناقل یه بیماری ژنتیکی هستیم تو رو خدا امروز ما رو هم دعا کنید و برای حاجتم صلوات بفرستین 

نو ان اتی بهت نگفت؟ حتما آنومالی رفتی بپرس 

نه نگفت فقط عدد ان تی و دور سرش و ضربان قلبش اینارو نوشته بود

به نظرت هفده هفته زود نیست؟ نمیدونم چرا دکترم گفت هفته ی بعد برم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
تو مرکز مام زیر نظر دکتر چوبساز یه متخصص  کرمانشاهی که فقط اونجا میکرو میکنه و حتی پروندم ...

ببین منکه فکر کنم از همه کمتر دکتر رفتم ۴بارمطب ویزیت شدم ۴۰۰ تومن شوهرمم ۳بار۱۲۰و یه fna که ۴۰۰ شد.داروهامم فکر کنم ایرانی بود  با بیمه یبار۱۵۰یبار۲۳۰یبار۱۳۰.تست کرونا با بیمه ۷۰۸ تومن بدون بیمه هردفعه هرنفر بالای ۳۰۰میشه.برا پانکچر و fnaشوهرمم باید ۷وششصدیا هفتصد بدیم

یا رب العالمین
واجبه یه سر بیای پیش نصر تا زیر بار هزینه ها له بشی 😂😂

۳ساله پیش پیش دکتر نصر بودم برام iui کرد که منفی شدم و بهم گفت بهره زیر نظر پروفسور کشاورز شهر خودتون باشید تا بیای اینجا راه و رفتم برات خوب نیست

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
شما ۴۸۰۰ پانکچر دادی تو مام ۶ تومنه تازه اره بستگی بهومرکز داره نصر یه سونوش ۳۷۰ تومنه من هربار م ...

انشاالله هزینه هات بی جواب نمونه 

فدای سرت 

خدا خودش دامن همه مون رو سبز کنه

😐😐😐😐😐😐 خدا خودش کمک همه منتظران نی نی کنه  خدا خودش فقط میدونه تو دل ما زن و شوهرا و خا ...

عیب نداره خواهر

تو همه زندگی ها مشکل هست ولی

حالا ما مشکلمون بچه دار شدنه

تو بعضی خانواده ها مشکلات دیگه هست، مثل سرطان،شیمی درمانی، اعتیاد،طلاق،فرزند ناخلف و ...

منم اوایل مثل شما بودم هی بی تاب بودم و غر میزدم ولی الان اصلا غرم نمیاد، چون بدترین مصیبت هارو برا بقیه اطرافیانم میبینم طوری که خدارو شاکرم