2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045281 بازدید | 684446 پست
دیشب کاربری میگفت هزینهivfشده ۳۰ تومن .. و کاربرایی میگفتن ما قید زندگیمون بزنیم بهتره بریم ivf... ...

باهات موافقم عزیزم. چون همشو که یه جا نمیگیرن، حالا هرچقدرم بشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اگه من بخوام در این ۹ سال حساب کنم که میشه۱۰۰ ملیون به بالا...🤦‍♀️🤦‍♀️ ولی من دارم هزینه یه سیکلi ...

عزیزم واسه منم هزینه ی یه سیکله که از سال قبل دنبال علت بودیم ازمایشات تکمیلی دادیم‌ لنفوسیت تراپی ۳بار ازمایشات قبل وبعد لنفوسیت.۳دوره شوهرم داروهای خارجی استفاده کرد هردوره بالای ۲تومن.رفت وامد اونم راه دور. وخورد وخوراکمون که همش بایدتقویتی می بود.بعدشروع سیکل وتوسیکل هم همش داروهای خارجی گرفتم که اکثرا بوون بیمه بود وبعدشم انتقال.هرسری سونو هم ۳۷۰تومن که فک کنم۴_۵بار انجام دادم تاحالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا یکی یه چیزی گفت واقعا فکر کردی میخواد قید بچه دار شدن رو بزنه؟  دوتا موضوع هست یکی اینکه ...

حرفتون کاملا متین.💞👏

ولی دیشب که این چیزارو دیدم دلم گرفته شد برا اون کاربرا که میگفتن قیدبچه میزنیم ...

دلم میگیره کسایی مثل خودم میبینم ....😞😞

خدایا به حق حضرت محمد دل هممون و شاد کن 😞♥️

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
دیشب کاربری میگفت هزینهivfشده ۳۰ تومن .. و کاربرایی میگفتن ما قید زندگیمون بزنیم بهتره بریم ivf... ...

انشاالله به حق علی اصغر امام حسین ع که به زودی مادر میشی و تمام این سختی ها یادت میره❤️

ای جانم خدا برات حفظش کنه🥰🥰🥰🥰 بهار جان من خووم ۲تا انتقال منفی داشتم.. و از قیمتا باخبرم ...را ...

سنم خیلی نیست، راحت و بی درد سر با یک اقدام تو حالت طبیعی باردار میشم ولی بچه هام مشکل ژنتیکی و ناهنجاری دارن

نصر گفت تخمک رو اهدایی بگیر ببینیم جنینا چطور میشن، ولی متاسفانه این جنین ها هم منفی و دو بار پوچ شد

فعلا باید از اول دونر بگیرم

منم تخمک کشی را میگم.منم از یه بچه هاپرسیدم گفت هزینه انتقال جداست ولی زنگ زدم مرکزمون میکه پانکچر و ...

خود تخمک کشی فک نکنم ۷۲۰۰باشه دیگه ازمام گرون ترنیست ۶تومنه

اره بابا  من برا شوهرم تقریبا ۱ تومن تقویتی خریدم فقط  همین سلن پلاس و ویتامین e و dو کی ...

من سه بار ساشه اندروفرتی و موتیلیتی بووست گرفتم هرسری بالای تومن شد فقط دوتا دارو

چیو برام حفظ کنه 😂😂😂 کو بچم؟؟ 😂

وای عزیز دلم 😞😞🥺🥺🥺😓😓

نفسم  انشالله پاکه و مطمعنا هستم حضرت محمد(ع)عیدی تمام منتظرا و شماروهم میده♥️♥️♥️♥️

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
کاش جوابمو میدادن😭

عزیزم جواب دادن. زینبی بابا بچه کوچیک داره، برای همین یکسره نمیتونه بیاد سایت. اما لطف ذاره به بچه های تاپیک و حداقل روزی یه بار میاد کسایی که ریپلای کرده باشنش رو جوابشون رو میده. چون خیلی وقتا فرصت نمیکنه همه صفحات تاپیک رو بخونه. واسه همین سوال داشتی ازش یکی از پستاش رو پیدا کن روش ریپلای کن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
باهات موافقم عزیزم. چون همشو که یه جا نمیگیرن، حالا هرچقدرم بشه

بله عزیز دلم  منم حرف همین بود اگه من از اول یعنی ۹سال پیش حساب کنم از ۱۰۰ به بالا میره ولی هر سری سیکل زیر ۱۰ تومنه..

انشاالله به حق علی اصغر امام حسین ع که به زودی مادر میشی و تمام این سختی ها یادت میره❤️

انشالله همه منتظرا♥️♥️💞

سپاس 🥰🥰