2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045417 بازدید | 684464 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کدوم مرکز بودی دکترتون‌کیه؟

مرکز مام تهران ، دکتر لاهوتی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
زینبی جون میدونم دعوام میکنی ولی صبح زود بی بی زدم متاسفانه منفی شد راستی من دوم آبان انتقال دادم ا ...

مام من خوندم تازه روز یازدهم انتقال امکان داره تو خون نشون بده پس بی بی یقینا خیلی دیرتر بی بی نشون میده 

منم راستش صبح زدم منفی بود گیج شدم هاله اونشب و منفی صبح و....

ولی هنوزم امید دارم 

نگران نباش

عزیزم ممنونم از جوابت 22سالمه یبار پانکچر شدم با 26 تخمک ک 8 جنین شد ک طی سه انتقال منفی شدم..فقط ا ...

سلام عزیزم چی شده گلی؟؟ شنیدم به اهدایی فکر میکنی؟؟ 

خانمی تو راه میکرو باید کفش آهنی بپوشی و صبر و تحمل بالا ببری و بدون تنها نیستی ما هم کنارت هستیم

واسه اینکه روحیه بگیری برو اوایل تاپیک رو ببین همه مامان شدن، حتی پارسال یکی از دوستان که بهش گفته بودن اهدایی با ذخیره 0.1 بعد از انتقال منفی که اهدایی داشت مامان شد طبیعی😍😍😍😍

اصلا این داروهای میکرو اغلب معجزه میکنن و بعد از پانکچر احتمال بارداری بالا میره حتی اگر اسپرم ضعیف باشه 

اصلا میدونستی بعضی دوستان جنین ذخیره کردن، ولی به انتقال نرسیدن چون طبیعی مامان شدن

دو سه تا مامان هم داریم که بچه دوم جای خود بچه سوم هم طبیعی حامله شدن و شوکه😃😃😃😃

حالا اگر امیدوار شدی بیا مفصل بهم بگو مشکلتون چی بوده؟ چی کارها کردین؟ دقیق بگی ها 

خانما من دیروز فولی هام ده تابود از ۱۱ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ بود.بهم‌گفت پنج شش تا تخمک داری.پنج شنبه هم پا ...

عزیز دلم وقتی دکترت چیزی رو میگه اصلا اصلا شک نکن😉😉😉 

باریکلا برو عید امروز رو هر جور بلدی خوش بگذرون و از حضرت محمد رحمة للعالمین اولاد صالح بخواه 😍😍😍

زینب جون سایز فولیکول باید چقدر باشه برا میکرومناسب باشه؟

نمیدونم گلی، بستگی به شرایط بیمار و نظر دکتر داره 

عزیزم خیالت راحت، شما بیمار هزارم دکترت هستی. به خدا اون کارش رو بلده و خیلی هم اهمیت داره براش که شما مثبت بشی

مام من خوندم تازه روز یازدهم انتقال امکان داره تو خون نشون بده پس بی بی یقینا خیلی دیرتر بی بی نشون ...

خدانکنه منفی باشی.همون مارک زدی؟

منم رفتم خون دادم گفت تا ظهرمثبت منفیش رو میگیم

ولی من خودمو کامل برای جواب منفی آماده کردم

مگه حضرت محمد برام معجزه کنه

زینبی جون میدونم دعوام میکنی ولی صبح زود بی بی زدم متاسفانه منفی شد راستی من دوم آبان انتقال دادم ا ...

نه امروز ولادت پیامبره دعوات نمیکنم

شما رو به ایمان، تقوا و عمل صالح دعوت میکنم 

یعنی ایمان بیار مامان شدی 

از بی بی چک های بعدی تقوا کن

و تا روز آزمایش صبر کن که میشه عمل صالح 

عزیز دلم وقتی دکترت چیزی رو میگه اصلا اصلا شک نکن😉😉😉  باریکلا برو عید امروز رو هر جور بلدی ...

اخه دکترم با ماماحرف زد انگار ناامیدانه گفت چاره ای نیس با همینا انجام میدیم

یا رب العالمین