2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم اثر امپول که فکر نکنم بمونه ولی تویه تاپیک دیگه یه دوستی روز ۱۳ خونریزی میکنه بتاش ۵۰ بوده دار ...

هر تاپیکی میرم نوشته بعد از ۱۴ روز اثر امپول میره اما تو نت نوشته بعد ۱۸ تا ۲۰ روز 😔 فعلا مجبورم صبر کنم تا چهارشنبه که میرم ازمایش میدم

خدایا خودت مواظبش باش
هر تاپیکی میرم نوشته بعد از ۱۴ روز اثر امپول میره اما تو نت نوشته بعد ۱۸ تا ۲۰ روز 😔 فعلا مجبورم صب ...

دوست من امپول زده بود ۷روز بعد اثرش رفته بود حتی خودم پارسال اچ سی جی زدم ۱۴روز هم نشده بود منفی بود بیبی چکم یعنی اثرش رفته بود ایشالا که مثبته آزمایشت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم فرش انتقال دادن  در حال استراحتم  فعلا همه اش در حال سرچم ببینم کی اثر آمپول م ...

امروزانداختی‌بیبی‌‌رو؟

انشالله‌که‌خیره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه عزیزم نزدم گفتم ۵شنبه آزمایش بدم البته نمیدونم۱۳انتقالم میشه یا ۱۴ انتقال

بزن‌دیگ

من‌هرروزصبح‌به‌ذوق‌مثبت‌شدن‌شمادوستان‌میام‌

میبینم‌خبری‌نیس..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اخه الان بایدعوارض بده.بعداینهمه وقت که دارم شیافت وآمپولش رواستفاده میکنم

آره‌‌امکان‌همه‌چی‌هس

منم‌داشتم

بزن‌دیگ من‌هرروزصبح‌به‌ذوق‌مثبت‌شدن‌شمادوستان‌میام‌ میبینم‌خبری‌نیس..

عزیزم انشاالله

من جمعه دوم آبان انتقال دادم به نظرشما امروز دهمم هست یا یازدهم

عزیزم انشاالله من جمعه دوم آبان انتقال دادم به نظرشما امروز دهمم هست یا یازدهم

یازدهم‌‌بایدباشه‌دیگ

مامان‌ماهک‌روزنهم‌انداخته‌بودمثبت‌شد‌بود

البته‌‌بیبی‌چکش‌ازاون‌گرونابودش

ومنفی شدی😔😔😔

ناراحت‌نباش‌عزیزم

منظورم‌اینه‌عوارض‌داروها‌‌‌‌هس

بعدشم‌‌بدن‌هرکی‌یجورخودشونشون‌میده

سرددرد‌یکی‌ازعلایم‌بارداریه

همه‌که‌یجورنمیشن

یازدهم‌‌بایدباشه‌دیگ مامان‌ماهک‌روزنهم‌انداخته‌بودمثبت‌شد‌بود البته‌‌بیبی‌چکش‌ازاون‌گرونابودش

اون ماشاالله دل وجرات داشته من به خدا جرات ندارم

الهی که من به حق فاطمه زهرا مثبت بشم ای خدا یعنی میشه