2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صدردصد دیگه تا امشب قطع میشه کامل خونریزی داری یا درحدپاک کردن میبینی چه رنگیه

شرمنده پدم کثیف میشه و موقع خشک کردن هم هست قرمزه 😔

فقط شدتش از دیروز کمتره 

خدایا خودت مواظبش باش

سلام زینبی جونم خوبی؟

امروز روز ۱۷ پریودمه و۱۴تا قرص سیبل خوردمو امروز سونوشدم که بهم آمپول واریوپپتیل۰/۱دادروزی یکی

وگفت قرص سیبل روهم ۷تاادامه بده

این آمپول برای چیه؟

@زینبی_بابا    

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

سلام دوستان کسی میدونه آمپول واریوپپتیل ۰/۱براچیه؟

من تو سیکل انتقال جنین فریزی ام

روی آندومترم تاثیری داره؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خداروشکر که الان بارداری. مهم اینه. حتما  اثر داروها مونده بود. شوهرت هم حتما سالم بود دیگه

اره عزیزم خداروشکر راستش مشکل خاصی نداشتیم تعیین جنسیت بودم شوهرم تحرکش خیلی کم بود بقیش خوب بود 

خانما نمیدونم چراصبح تاحالا یه سردرد خفیف دارم

عزیزم‌‌بیبی‌چک‌ننداختی؟

ازعوارض‌پرژسترون‌هس

نگران‌نباش

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
شرمنده پدم کثیف میشه و موقع خشک کردن هم هست قرمزه 😔 فقط شدتش از دیروز کمتره 

عزیزم‌انتقالت‌‌فرش‌بود

فکرنکنم‌دیگ‌روز۱۶‌‌تاثیرش‌مونده‌باشه

انشالله‌مامان‌شدی‌

استراحت‌کن‌درازکش‌باش

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مگه لباس اتاق عملو خودت نپوشیدی؟ اخه میگم‌اونا براشون عادیه وکاری ندارن ولی من دفعه اولمه استرس دار ...

عزیزم زیاد حساس نشو برای ما بیمارستان بهمن کادر پانکچر همه خانم بودن ولی خب برای انتقال یکی دوتا دکتر آقا بودن ...بعدشم ایشالا نینی دارشدی شاید سزارینی شدی اکثرا دکتر بیهوشیا آقائن من خودم یه بار سزارین یه بارم کورتاژ شدم همه آقابودن تواون حال اصلا به اینا فکر نمیکنی بالاخره دکترن دیگه چیکارکنیم ..

سلام دوستان من سوالی داشتم ممنون میشم اگر کسی مطلعه پاسخ بده.

دکتر عارفی گفتن حتما باید قبل پانکچر آزمایش همسرتو ارولوژیست ببینه. می خوام بدونم این دیدن یعنی مساوی با اینکه ارولوژ موافقت کنه با آی وی اف؟ یا چی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم‌انتقالت‌‌فرش‌بود فکرنکنم‌دیگ‌روز۱۶‌‌تاثیرش‌مونده‌باشه انشالله‌مامان‌شدی‌ استراحت‌کن‌درازکش‌ ...

اره عزیزم فرش انتقال دادن 

در حال استراحتم 

فعلا همه اش در حال سرچم ببینم کی اثر آمپول میره 

خدایا خودت مواظبش باش
توکل به خدا

عزیزم اثر امپول که فکر نکنم بمونه ولی تویه تاپیک دیگه یه دوستی روز ۱۳ خونریزی میکنه بتاش ۵۰ بوده داروهاشو قطع میکنه دوروز بعد ازمایش میده بتاش بیشتر ازدوبرابر میشه دوباره داروهاشو شروع میکنه ...ایشالا برای شما هم نینی تودلته نگران نشو ففط شیاف یا امپولتو استفاده کن واستراحت کن