2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محدوده شا برام بگو چجور جای امپولا مشخص کنه وبزنه برام چون تزریقات نمیتونه باهم بیاد ببینه

از رو فیلما ببینه یاد میگیره یا اینکه دوبار بری بیرون کبود میشی جاش معلوم میشه😂😅

Hcg که عضلانیه اونم

نه برای من یه چیز دیگس ، نمیدونمم چیهه الان تو جامم حال ندارم برم تو یخچال نگاه کنم😁 دو تا امپول زیر جلدی با اسم های مختلف که رو بازوهام باید بزنم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
میگم یه سوال اسپرم اهدای خودشون تو بانک اسپرم دارن یا موقع پانکچر طرف میادنمونه میده؟اخه تخمک دیدم ط ...

اسپرم اهدایی و خودشون کاراشو انجام میدن ، شما اصن نمیبینید طرفو

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

ناباروری اینجا اسپرم اهدایی قبول نمیکنه.یه خانمی امروز پرسید گفت اصلا اسپرم اهدایی نداریم باید جنین بگیری

یا رب العالمین
ناباروری اینجا اسپرم اهدایی قبول نمیکنه.یه خانمی امروز پرسید گفت اصلا اسپرم اهدایی نداریم باید جنین ...

عه ، کجایید شما؟

امپولای بعد انتقال چیاهست؟چجوریه میشه خودم برنم؟

من روزی دوتا هپارین میزنم که زیرجلدی هس وخودم صبح وشب میزنم

ولی پروژسترون عضلانی هست من صبح وشب میزنم

البته چون لک دیدم روزی دوتا میزنم بیشتر روزی یه دونه میدن

به شوهرم گفتم دونفر تومطب بودن میخواستن تخمک بدن بعد میخندید میگفت ببین دونه چندمیخرن هرچیش زیاد اومد بفروشیم 

گفتم فکر کردی چندتاس مگه.ولی حتما دفعه بعد میپرسم رحم اجاره ای هن میپرسم پولشو باهات حساب میکنم  

یا رب العالمین