2777
2789
عنوان

زورم میاد شوهرم خوابه من با بچه بیدارم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 56 پست
این حرفا چیه اخه خیلی از خانما هم شاغلن و کمک خرج زندگی یعنی علاوه بر کار بچه داری و خونه داری..اگه ...

خب وقتی زن هم کار میکنه قبول دارم که باید کار خونه هم تقسیم بشه ولی شما کار میکنی؟

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه عزیزم بار مادی و رفاهی زندگی در اصل روی آقایونه 

و بعد احساسی و معنوی رو خانوما تامین میکنن 

اشکال نداره تحمل کن بخاطر بچت 

ولی دیگه بچه نیار 👌👌 همون یدونه کافیه 

تو چقد چرتو پرت گفتی از اول تاپیکم..مطمعنم زن نیستی و مردی داری بین خانمای اینجا میپلکی

اینهمه خانوم نظرشون مثل نظر منه 

گیر دادی به من؟

تو میخوای باور کنی یا نکنی

من زنم انقدر پست فترت نیستم که الکی مردم رو سرکار بزارم

مگه مریضم

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂

استارتر شما حق دارید کاملا، وقتی دو نفر تصمیم به بچه دار شدن میگیرن، باید تا جایی که شرایط اجازه میده مسئولیتای بچه هم بینشون تقسیم بشه اما متاسفانه تو ایران خیلی از آقایون درکی از این موضوع ندارن

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
میگید ایشون فردا هرساعتی بخواد میتونه استراحت کنه؟یعنی ایشون میتونه چندساعت از مادر بودن استعفا بده ...

مادری کردن استعفا نداره مگر الکیه آخه وقتی خودت خواستی بچه بزایی استعفایی در کار نیست، مگر اینکه از شوهراتون بخواین نیمه وقت برن سرکار، یا اگر پولدارین براتون پرستار بگیرن

عزیزم میدونم تو شرایط خوبی نیستی ولی ببین 

اونم سرکار میره و تو این شرایط بد اقتصادی داری خرج چندنفرو میده و واقعا سخته 

ولی کاش قبل بچه دار شدن به یه تصمیم مشترک میرسیدین بعد بچه میاوردین که الان شما ناراضی نباشی

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

بیخیال بابا،تو همین تاپیکی ک زدی خودت میبینی ک ما خانوما خودمون برای خودمون دلمون نمیسوزه توقع چیو داری هرچی سهمه تو زندگی برای اقایونه حق و حقوق خانوما مالیده عزیزم

بیخیال بابا،تو همین تاپیکی ک زدی خودت میبینی ک ما خانوما خودمون برای خودمون دلمون نمیسوزه توقع چیو د ...

وای دقیقاااااا..فهمیدم بیشتر خیانتا بحاطره چیه..معنای واقعی زن علیه زن رو همینجا دیدم