2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
آره به خدا دیدم. تو همین تاپیک خیلی دوستان بودن. حتی خونریزی داشتن. عزیزم امروز روز چندم انتقالت هست ...

ای خدا یعنی میشه منم جزوِ مثبتیا باشم

والا دوم آبان انتقال دادم فکرکنم اگه همون روز انتقال روهم حساب کنیم من روز دهم انتقال هستم

ویه جنین۵روزه انتقال دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستاره ۳۸ که خونریزی نداشت مگر اینکه ستاره دیگه ای رو بگین اون زی زی بود خونریزی کرد ولی مثبت شدن

نه setare60 بود فکر کنم

مطمئن نیستم به آیدیش، وگرنه تگش میکردم

ایشالا خودش میاد به این دوستمون هم دلگرمی میده

زینب جون تا چندهفته بایدمصرف شه و عددtsh چقدر باشه؟من قبل میکرو ۴بودلووتیروکسین خوردم اومدپایین بعدا ...

عزیزم لووتیروکسین رو باید ادامه بدی 

برای بارداری و در طی بارداری باید باید حتما حتما عددش زیر 1.5 یا دیگه با اغماض زیر 2 باشه 

منم عدد tsh ام سه سال قبل از میکرو 2.9 بود ولی داروی خودم رو با کنترل ادامه دادم تا زمان زایمان

سلام من روز يازدهم انتقالم هستم هيچگونه علامتي هم تا به امروز نداشتم گاهي يه كمردرد خفيف داشتم اونم چندروز قبل.نهم بي بي گذاشتم منفي بود ازمايشمم فرداست خيلي دلشوره دارم.به نظرتون اينقدر بي علامتي طبيعيه؟

ممنون .....زینبی جون باورت میشه همین ۳سانتی باعث شده خونریزی پریودیهام روز دوم سوم خیلی زیاد بشه&nbs ...

ببین گلم اگر رفتی دکتر و گفته نرماله اشکالی نداره 

ولی تو مصرف گرمی هم اعتدال رو رعایت کن 

منم شبیه شما چند روز خون ریزی شدید داشتم بعدش کم میشد یهو

کلا اصلا نگران اون یه ذره فیبروم نباش عزیزم 

سلام من روز يازدهم انتقالم هستم هيچگونه علامتي هم تا به امروز نداشتم گاهي يه كمردرد خفيف داشتم اونم ...

مگه جنینت چند روزه بوده که روز۱۲ آزمایش نوشتند

چندتا انتقال دادی

عزیزم لووتیروکسین رو باید ادامه بدی  برای بارداری و در طی بارداری باید باید حتما حتما عددش زیر ...

من نمیدونستم کلا قطع کردم لووتیرکسینمو.چون درحالت عادی مشکل تیرویید نداشتم واسه انتقال فقط خوردم.انتقالم مثبت که شد دیگه نخوردم.ممنون که گفتین😘

ببین گلم اگر رفتی دکتر و گفته نرماله اشکالی نداره  ولی تو مصرف گرمی هم اعتدال رو رعایت کن  ...

دکتر سه ماه قبل گفت خوبه 

اما اینجا خیلیا میگن بعد از دوماه یهو از ۳سانت شده ۱۰سانت و تعدادش شده ۹عدد....میترسونن منو😱