2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
مامان ماهک شما انوکسا داشتین؟و آمپول پروژسترون؟

آنوکسا نداشتم ولی قبل انتقال پروژسترون داشتم بعدشم شیاف داشتم ۳روز یکبارم آمپول داشتم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
همینجوریش چقده که ده درصدم کم بشه 😞 من خودم درخواست پی جی اس کردم احساس کردم امکان مثبت شدن با جنبن ...

بلاست كه بشن شانس ميره بالا چون جنين هاي كه مشكل كروموزمي دارن خود به خود حذف ميشن و به بلاست نمي رسن 

پي جي دي و پي جي اس را به افرادي پيشنهاد ميكنن كه مشكل ژنتيكي خاصي دارن فقط و دنبال ژن  معيوب خاصي دارن ميگردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلاست كه بشن شانس ميره بالا چون جنين هاي كه مشكل كروموزمي دارن خود به خود حذف ميشن و به بلاست نمي رس ...

اخه جالب بود برام به من روز انتقال گفت مشکل ژنتیکی داشنید تو خانواده گفتم نه من نه همسرم هیچکدوم مشکل زنتیکی خانوادگی نداریم حتی من ازمایش ژنتیک هم به خواست خودم دادم سنمم تازه شدم۳۱ خیلی تعجل کرد گفت جنینات سندرومی بودن!!

اخه جالب بود برام به من روز انتقال گفت مشکل ژنتیکی داشنید تو خانواده گفتم نه من نه همسرم هیچکدوم  ...

من شخصا تو اين زمينه نمي تونم اعتماد كنم بيشتر خواستن بگن يه كاري كردن 😁

جنين ها را خراب مي كنن با اينكار و  براي توجيه اش اين حرفها را مي زنن 

من شخصا تو اين زمينه نمي تونم اعتماد كنم بيشتر خواستن بگن يه كاري كردن 😁 جنين ها را خراب مي كنن با ...

احتمالش هم هست 🥶 اما من حدس زدم گفتم شاید چون دی اف ای همسرم بالاس و انگاری شکستگی کروموزومی داره دی اف ای برا همین اینجوری شده! خلاصه اینکه الان سه تا انتقال داده ببینیم چی میشه نتیجه 😣

احتمالش هم هست 🥶 اما من حدس زدم گفتم شاید چون دی اف ای همسرم بالاس و انگاری شکستگی کروموزومی داره د ...

من يبار براي تعيين جنسيت دختر اينكار را كردم ٧ تا جنين بود بعد گفتن ٢ تا مونده و جنسيتش هم معلوم نشده بود  

بعد با چند تا دكتر مشورت كردم گفتن تو ايران از اين نظر نميشه اعتماد كرد و بهتره انجام نشه ، از پول كه بدشون نمياد ولي خطاشون زياده 

آره از عارفی وقت گرفتم تو ابن سینا برم برام بنویسه آزمایشارو انجام بدم،من تقریبا دو تا سقطم هم دوهفت ...

والا نمیدونم چرا زورشون میلد بنویسن خودت بگو حتما بنویسه منو بی خبر نزار میخوام ببینم نظر عارفی چیه حتما خبرم کن

وای مگه بچه چقدرمای بیبی میخواد اینجور گفتی دارم پشیمون میشم   ماهم دور از خانواده هامون هستیم ...

هر بچه روزی پنج بار پوشک عوض بشه هزینه یک ماه دوقلو میشه 1200😨

تازه این حداقل مصرف هست.معمولا بیشتر از پنج بار عوض میشن

پرستار با ما خیلی مناسب حساب کرده ماهی یه تومن.چون آشناست.ولی معمولا یک و پونصد میگیرن

منم بی انصافی نمیکنم فقط کارای خونه میدم دستش آشپزی و شستن ظرف و لباس که خودم بتونم راحت به بچه ها برسم

برای شستن کهنه هم بیشتر من میشورم.یه وقتایی هم اون

سلام عزیزان. شبتون بخیر.انتقالم نزدیکه التماس دعا دارم از همگی... و یک سوال. اینکه چقد بعد از انتقال دستشویی رفتین؟ لگن واستون اوردن یا خودتون رفتین؟ من سری قبل که انتقال دادم نتونستم واقعا تحمل کنم و ده دقیقه بعد گفتم واسم لگن اوردن. و میگم علت منفی شدنم لابد همین بوده. 

مصرف ژل چطوره؟ چطور مصرفش میکنی؟

اپلیکاتور آماده است داخل واژن استفاده میشه روزی یه دونه میگن درصد بارداری رو هم بیشتر میکنه بعد از انتقال

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم