2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام زینبی جون خوبی گلم؟ شما هم مثل ما قبلنا اینقدر بی قرار بودید که صبر نداشته باشید؟یا مثل الان م ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

گلم من چند بار گفتم که فیبروم سه سانتی اصلا بی آزاره و کاریش نداشته باش

نه بابا گوش ندی به حرفشون، به خدا اگه اینا بدونن فیبروم چیه چه برسه درمانش، یه وقت پیاز درمانی نکنی میزنی پرولاکتین رو بالا میبری

والا گلم به طرز عجیبی واسه ناباروری صبور بودم، به جز اون دو هفته انتقال، و همش بیماران صعب العلاج جلوی چشمم میومدن، با خودم میگفتم اصلا ناباروري مریضی نیست، ما داریم تلاش می‌کنیم ثمره عشقمون رو ببینیم و یه نفر بهمون اضافه بشه، اگر خدا بخواد میشه 

اتفاقا خیلی هم اون مدت موانع جلوی پامون زیاد میشد ولی سپرده بودم به خدا، گاهی هم کم می‌آوردیم گریه میکردیم ولی بعد دوباره با قوت ادامه می‌دادیم 

برای ما خیلی خوب بود ناباروری، علاقه مون بهم بیشتر و محکمتر شد، فکر کنم اگر این مشکل نبود این همه با همسرم دوست نمی‌شدم 

خلاصه با تمام سختی هاش دوران خوبی بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه دکترهم که وقت نمیشه اگه سونو وازمایش بخواد

ببین گلم در هر صورت باید درمان بشه عفونت و قطعا اگر به حال خودش رها بشه منجر به تب میشه که اصلا برای اسپرم خوب نیست 

و اینکه آقایون حتما دلیل مهمی داره که عفونت ادراری گرفتن، شاید تنگی مجاری دارن و الان نشون داده خودش رو، شاید هزاران دلیل دیگه که باید برید اورولوژیست اونم خیلی سریع

سلام ممنون چی بگم والله می خواستم امروز بفرستمش چندبار از دکتر پرسیدم میگه نرماله مهم نیست 

عجب، جل الخالق 

عزیزم شما خودت سر خود نوبت غدد بگیر، طبق قوانین جدید tsh اون خانم بالاست برای بارداری

سلام عزیزم خوبی‌؟  گلم من چند بار گفتم که فیبروم سه سانتی اصلا بی آزاره و کاریش نداشته باش نه ...

چه قشنگ منم واقعا به همسرم همین حس رو دارم شاید خدا بوسیله همین مشکلات کوچیک یه چیزهایی به آدم میده که خیلی با ارزشن

سلام عزیزم خوبی‌؟  گلم من چند بار گفتم که فیبروم سه سانتی اصلا بی آزاره و کاریش نداشته باش نه ...

سلام زینب جان. ببیخشید سوالمو اینجا میپرسم. من امروز سونوی غربالگری داشتم. دوازده هفته و پنج روز و دکتر سونوگرافیستم گفت سرویکسم ۳۲ هست. گفت زیر سی خطرناکه و ۳۵ نرماله ولی شما چون ای وی اف کردی دو هفته دیگه بیا سونو واژینال کنم دوباره سرویکس رو اندازه بگیرم که اگه لازم بود سرکلاژ کنی. میخوام ببینم یعنی الان خطرناکه؟ سرویکسم خیلی کوتاهه؟

بعد هم اینکه هماتوم دید اندازه اش دوازده میلی متر ولی من اصلا لک بینی ندارم. اونم خطرناکه؟ دوشنبه میرم پیش دکتر خودم ولی تمام وجودم اشوبه. به نظرت نیاز به استراحت مطلق دارم؟

عجب، جل الخالق  عزیزم شما خودت سر خود نوبت غدد بگیر، طبق قوانین جدید tsh اون خانم بالاست برای ...

واسه خودم میگم شاید برای قبل تخمک کشی مهمه واسه انتقال جنین مهم نیست چون الان همینجا یه خانوم که دکترش با دکتر من یکی هست گفت دکتر بهش گفته باید پیش دکتر غدد بره قبل شروع میکروانجکشن میگم شاید چون من جنینام آمادست تیروئید مهم نیست 

خدایا به امید تو
جدی؟ خداانشالله عفونت شماروهم خوب کنه نگران نباش عزیزم فقط مواظبت کن.  منم نمیدونم توسونو بهم ...

آره😭😭

ممنونم‌عزیزم

عزیزم‌میشه‌بگی‌چی‌توسونومعلوم‌شد؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
منا گفت پرتخمک نیستی ولی فعلا ده تا داشتم با سینال

خوبه‌که‌عزیزم

انشالله‌همشون‌برات‌جنین‌تپلی‌بشن

انتقالتون‌کی‌‌هس؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
شما هایپرشدی چندتاتخمک داشتی؟همسرتون نمونه داد یا تسه شد؟

من همسرم نمونه داد بار اول ۱۳تاذتخمک ۱۰تا جنین هیچکدومشم قسمت نسد😔😔

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ماشالله به صبرتون امضاتونو خوندن چقدر سختی کشیدین امیدوارم هرچی صلاحتونو خدا واستون رقم بزنه ...

ممنون گلم ان شالله هر چی خدا قسمت کنه راضی به رضاشم ان شالله دامن همه سبز بشه منم یکی از اونا باشم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

انشاالله انشاالله روزی همه بشه ولی اخه قرمز بود

خدابزرگه ان شالله خدا نصیب کرده باشه قرمز وکمرنگ وپررنگ نداره خدابزرگه امیدوار باش🤗🤗