2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
انشاالله که هم برای شما هم من هم بقیه بچه مثبت واقعی باشه  ولی عزیزم یه جا خوندم که Bhcg از رو ...

نه عزیزم مامان ماهک هم روز نهم گذاشت ومثبت واقعی بود

تو وقتی شب گذاشتی ومثبت شده مطمعن باش چون میگن ادرار اول صبح بهترنشون میده چون چندساعتی تخلیه نشده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نشو دیدی که همه خونریزی میکنن امپول بزن قاعدتا با اینهمه دارو وپروژسترون نباید پری باشه

فکر نکنم مطمئنم پریودیه چون قطع نمیشه واسه من الانم دوتا لخته کوچیک ازم اومد

خدایا خودت مواظبش باش
به مرکزت گفتی؟

الان ازم اومد اون موقع که زنگ زدم فقط خونریزی بود لخته که میگم خیلی خیلی کوچک در حد میلیمتر 😔 

نیم ساعت پیش که زنگ زدم گفتم خونریزی دارم گفتن شیاف ذار دیگه جاش دوتا امپول پروژسترون با هم بزن 

خدایا خودت مواظبش باش
الان استرسم داری  الکی نگران نباش

من دوبار قبلا این شرایط رو داشتم با خونریزی سقط کردم 

استرس و ناراحتیمو هم باید قورت بدم و گرنه مامانم حالش بد میشه بنده خدا خودش مریضه شده پرستار من 

شوهرمم نمیذاره ناراحت باشم اذان صبح گریه میکردم بیدار شد گفت من اصلا بچه نمیخوام اگه قرار باشه تو اینجوری خودتو عذاب بدی 

خدایا خودت مواظبش باش
الان استرسم داری  الکی نگران نباش

الان که بی بی چکت مثبته کمتر بیا نی نی سایت چون هر چی باشه جو اینجا بهت استرس میده روت تاثیر میذاره 

منم میسپارم به خدا 

خدایا خودت مواظبش باش
الان که بی بی چکت مثبته کمتر بیا نی نی سایت چون هر چی باشه جو اینجا بهت استرس میده روت تاثیر میذاره& ...

والا منم تجربه یکبار منفی رو دارم الانم واقعا خودمو امیدوارم نکردم و سپردم به بالایی ولی میدونم یه روزی میشه دیر یا زود 

انشاالله که هم برای شما هم من هم بقیه بچه مثبت واقعی باشه  ولی عزیزم یه جا خوندم که Bhcg از رو ...

تبریک تبریک عزیزم❤️❤️ @nikanam    

ببین اون hcg هم که گفتی میگن چون ۱۴ روز میمونه میگن معتبر نیست تست اما شما چهارده روز بعد از تزریقش تست زدی و مثبت واقعیه دیگه نگران نباش عزیزم

فکر نکنم مطمئنم پریودیه چون قطع نمیشه واسه من الانم دوتا لخته کوچیک ازم اومد

نمیدونم من خودمم دفعه اولمه اصلا تجربه ندارم 😕😞ااما داروهاتو به نظرم استفاده کن ببین چی میشه

تبریک تبریک عزیزم❤️❤️ @nikanam     ببین اون hcg هم که گفتی میگن چون ۱۴ روز میمونه میگن ...

فدات هیوا جان انشالله واقعا مثبت باشه 

یعنی آدم وقتی واقعا خوشحالیش تکمیل میشه که بقیه هم حس ادمو داشته باشن

فدات هیوا جان انشالله واقعا مثبت باشه  یعنی آدم وقتی واقعا خوشحالیش تکمیل میشه که بقیه هم حس ا ...

مباااااارکههههه عزیزم خداروشکر که مادر شدی برای منم خیلی دعا کن چشم انتظاریم تموم بشه و دست خانوم دکتر برام سبک باشه