2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
فکر نکنم مطمئنم پریودیه چون قطع نمیشه واسه من الانم دوتا لخته کوچیک ازم اومد

نگران نباش منم خونریزی داشتم و دفع لخته های بزرگ که فکر می کردم همه چی تموم شده به زور رفتم سونو وقتی دیدمش تمام دنیام شد توکلت به خدا باشه گلم

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبتون بخیر دوستان  میگم آمپول هپارین واسه چیه ک الان دکتر ب من داده

سلام عزیزم به خاطر جلوگیری از لخته شدن خون هستش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قبل از مثبت شدن ازمایشتون ؟

خیلی زیاد بود بیرون بودم تا برسم خونه همه لباسام کثیف شد بعدش هم لخته های بزرگ که با مرکز تماس گرفتم گفت مشکوک به سقطی استراحت کن صبح بیا سونو منم کلا بی خیال شدم گفتم هرچی بود از بین رفت ب زور خانواده رفتم سونو الان خدارو هزار مرتبه شکر بغلم خوابیده

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
عزيزم جنين اول كه تشكيل ميشه خودش تيروئيد نداره و براي رشد نياز به هورموني داره كه از تيروئيد ترشح م ...

آره ولی بخاطر شرایط کرونا میترسم بفرستمش دکتر با یه دکتر غدد آنلاین مشاوره شدم گفت باید آزمایش آنتی تی پی او بده اگه اون نرمال باشه مشکلی نداره نمی دونم درست گفته

خدایا به امید تو
عزیزم زینبی جون اطلاعاتش کامله خیلی از مقاله های روز رو میخونه، هم زینبی بابا بهت توضیح داد هم من و ...

آره عزیزم می دونم ممنون از راهنمایی همتون واقعا 

امروز بخاطر شرایط کرونا که نره دکتر با یه دکتر غدد آنلاین صحبت کردم سی تومنم پول مشاوره دادم گفت آزمایشش نرماله به آزمایش آنتی تی پی او بده اگه اون نرمال بود مشکلی نداره گفتم یعنی نیازی به قرص نیست گفت نه نمی دونم والله بهش بگم ببینم می تونه بره دکتر

خدایا به امید تو