2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045085 بازدید | 684425 پست
واسه خودم میگم شاید برای قبل تخمک کشی مهمه واسه انتقال جنین مهم نیست چون الان همینجا یه خانوم که دکت ...

عزیزم زینبی جون اطلاعاتش کامله خیلی از مقاله های روز رو میخونه، هم زینبی بابا بهت توضیح داد هم من و چندتا از دوستان، عزیزم tsh برای بارداری مهمه خیلی، قبلا هم بهت توضیح دادم عزیزم که چرا. حتی یه بنده خدایی یهو tsh ماه سوم چهارم رفته بود رو ۱۱، ۱۲ که متاسفانه بچه اش نموند.اینو نگفتم که بترسی فقط گفتم که بدونی چیز خیلی مهمی هست

کار سختی هم نیست هزینه ای هم نداره. یه ویزیت دکتر غدد هست و یه دو ورق لووتیروکسین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بعد از پی جی اس پشیمون شدم ولی واقعا وقتی دیدم کروموزومها تو لقاح آزمایشگاهی مشکل داره و کم هستن ...

اينطور نيست در حالت طبيعي هم نيمي از جنين هاي انسان مشكل كروموزومي دارن ، پي جي اس بابد روي جنين بلاست انجام بشه نه جنين سه روزه تو ايران رو جنين سه روزه انجام ميدن  جنين ها را از بين مي برن و جنبن شناس راحت ميگن مشكل داشته  

اينطور نيست در حالت طبيعي هم نيمي از جنين هاي انسان مشكل كروموزومي دارن ، پي جي اس بابد روي جنين بلا ...

والا من خودم بعد تز پی جی اس با چندتا مرکز صحبت کردم همه نظرشون این بود که واقعا تو نتیجه پی جی اس تاثیر نداره ولی تو انتقال تاثیر داره