2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045096 بازدید | 684427 پست

[QUOTE=162147632]بچه ها رو شکمتون امپول میزنین؟ منه بدبخت که از آمپول میتدسم رفتم تو باند میکرو ای خدا شکر😂😂

منم دوسه بار رفتم بیرون زدم نگاه کردم‌از بچه های اینجاهم پرسیدم‌بعدش دیگه گفتم شوهرم بزنه

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین الان یکی دوستام داشت می‌گفت پی جی دی نکن که جنینها رو خراب میکنن عزیزم به امید خدا مثبتی

منم بعد از پی جی اس پشیمون شدم ولی واقعا وقتی دیدم کروموزومها تو لقاح آزمایشگاهی مشکل داره و کم هستن دیدم انتقالم میدادم نمیگرفت و این مشکل من و همسرم نبودیم بلکه اصلا بخاطر لقاح آزمایشگاهی بعضی کروموزومها کم و ناقصن

بچه یه سوال ولی مسخرم نکنین🤫😁😁 وقتی جنین هارو درست میکنن معلومه که چه جنسیتی دارن ؟ 

اگه بخوای جنسیت بدونی باید تعیین جنسیت کنی هزینه ش هم کلی بیشتر میشه همینجوری جنسیت معلوم نیس

یا رب العالمین
ولی حقیقت یه چیزی میخواستم بگم شاید الان نه قرار بود جواب ازمایشو گرفتم بگم الانم شاید واقعا کاذب با ...

بعضیا مرحم که نیستن هیچ زخم زبون هم میزنن اخه چه جوری دلشون میاد ادم خودش تو این دوران حال روحیه خوبی نداره 😒 انشالله این بار مثبته 

خدایا خودت مواظبش باش
عزیزم نگران نباش . منم یه یه مدته که خیلی ضعف میکنم و بعضی اوقات سرگیجه دارم دیروز الکی الکی یهو با ...

فردا نوبت سونو دارم بعضیوقتا غذاهای نفاخ میخورم عضلات شکمم میگیره میگم نکنه خارج رحمیه عضلاتم گرفته😁 در کل علائم ندارم یه کوچولو سینه هام دست بزنم درد داره همین ،منم به همین فکر میکنم میگنه منکه میخواستم برم میکرو خدا یهویی باردارم کرد حتما خودش نگهش میداره

بعضیا مرحم که نیستن هیچ زخم زبون هم میزنن اخه چه جوری دلشون میاد ادم خودش تو این دوران حال روحیه خوب ...

قربونت برای شما هم 

من میگم پزشکان نازایی باید واقعا دوره نحوه برخورد با مریض باید بگذرونن آدم میخوابه رو تخت پاهاش باز به دستگاه دارن میفرستن تو رحم ملی استرس تپش قلب و....نیاز به محبت و دلگرمی داره یع مبارک باشه ای چیزی

وای چجوری شد که زیادشد؟توسونهای دیکه تونوهم ۵تابودن یا فقط آخری؟

تو سونوی اول فکر کنم ۸ تا داشتم ولی فقط ۶ تاش رشد کردن و تو سونوی آخر  ۶ تا بودن کلا ولی یکیش گفتن زیادی بزرگه بدرد نمیخوره فقط ۵ تاش خوبه ولی پانکچرم ۱۶ تا تخمک کشیدن که ۱۱ تاش بالغ بودن و ۹ تا جنین تشکیل شد 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت