2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045099 بازدید | 684429 پست
عزیزم ببخشید چجوری متوجه شدی رحمت عفونت داره علائم هم داشتی؟؟ یا سقط داشتی؟؟ اخه به منم کفتن رحمم ال ...

دوستمون با هیسترو مشخص شده چسبندگی و عفونت دارن دکتر برای منم قبل انتقال عمل هیسترو نوشته.

شما از کجا فهمیدید التهاب رحم دارید چون برای منم انتقال قبلیم بی بی مثبت شد ولی از شبش افتادم به لک بینی

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه امپولی میزنی؟ نه من هیچ تغیری نکردم فقط حس میکنم گودی کمرم درد میکنه حس سنگینی میکنم ترشحاتم هم ...

سینال و ۲تاhmg و ۲تا اورگالتران تا امروز زدم

آره ترشحاتم که نگو خیلی زیاده

تورم هم زیر شکم و پاهام دارم دیشبم کفشامو بزور پوشیدم

سینال و ۲تاhmg و ۲تا اورگالتران تا امروز زدم آره ترشحاتم که نگو خیلی زیاده تورم هم زیر شکم و ...

پلی کیستی هستی؟ من روزی دوتا سیناا اف ۷۵زدم دوم‌تاهشتم پریود امروز دوباره میرم‌سونو

یا رب العالمین
 سینال و ۲تاhmg و ۲تا اورگالتران تا امروز زدم آره ترشحاتم که نگو خیلی زیاده تورم هم زیر شکم و ...

نه من اصلا تورم ندارم.نکنه من غیرطبیعی هستم وتخمک ندارم اخه همه یسری علایم دارن

یا رب العالمین
انشالله عزیزم‌اینم‌میگذره‌وبه‌قول‌گفتنی‌زمان‌خودش‌حلش‌میکنه عزیزم‌میشه‌بگی‌اسم‌آزمایشت‌چی‌بود؟ آخ ...

اره درمانش همین سرم آی وی آی جی هست یا قرص پردونیزولون تجویز میشه البته تو آزمایش گویا اندازه انتی بادی بدن رو نوشته که با توجه به اون برام تجویز کنه.

التماس دعا برام خیلی دعا کنید

خدایا شکرت

سلام خانما

من روزششم انتقال یه لک صورتی خیلی خیلی کمرنگ دیدم

ودیگه ندیدم تا امروز که روز هشتمم هست خیلی معذرت میخام بادستمال که خودمو خشک کردم یه لک قرمز که قشنگ خون بود دیدم اخه چرا

عالیه گلی بهترین تصمیم رو گرفتی، ان شاء الله اصلا طبیعی مامان بشی😍😍😍😍  ما هم قرنطینه کردیم ...

خداروشکر ان شالله این مریضی شرش کنده شه ما کم استرس دارو پانکچر ودکترو راه دور داریم این بیماریم شده قوز بالا قوز دعاکن ماهم نتیجه بگیریم طبیعی مادر شدن که محاله ما به دارو درمانم راضیم این مدلی مامانم بشیم شکر گذاریم خدا قسمت کنه😁😍😘🥰🥰😘😁😁😘🥰🤩💖

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

اره صد در صد منفی میشی 😪😪 دختر اخر ابان چه ربطی به دیشب داره خودتو جمع کن 😐😐

🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانما من روزششم انتقال یه لک صورتی خیلی خیلی کمرنگ دیدم ودیگه ندیدم تا امروز که روز هشتمم هست ...

انشالله لک لانه گزینی باشه مامان بشی راحت کیفشو ببری استرس نداشته باش  خدابزرگه😁🥰🤩😍🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

پلی کیستی هستی؟ من روزی دوتا سیناا اف ۷۵زدم دوم‌تاهشتم پریود امروز دوباره میرم‌سونو

نه عزیزم کیست آندومتریوز دارم ذخیره تخمدانم خوبه .منم امروز وقت سونو دارم ۱۲سیکلم هست انشالله اینبار دیگه آمپول نده 

سلام خانما من روزششم انتقال یه لک صورتی خیلی خیلی کمرنگ دیدم ودیگه ندیدم تا امروز که روز هشتمم هست ...

عزیزم نگران نشو احتمال خیلی خیلی زیاد لک لانه گزینی هستش به مرکزت زنگ بزن دوز شیافتو زیاد می کنن. من بعد از مثبت شدن خون قرمز دیدم که خداروشکر چیزی نبود فقط داروهامو زیاد کردن اینا طبیعیه

نه من اصلا تورم ندارم.نکنه من غیرطبیعی هستم وتخمک ندارم اخه همه یسری علایم دارن

استرس نده هر بدنی یجور واکنش میده امروز رفتی سونو انشالله با تعداد تخمکای بالا سورپرایز بشی

انشالله همه منتظرا سورپرایز مثبت بشن

نه عزیزم کیست آندومتریوز دارم ذخیره تخمدانم خوبه .منم امروز وقت سونو دارم ۱۲سیکلم هست انشالله اینبار ...

اخه اکثرا پلی کیستی ها را میگن هایپر میشن وشکم بزرگ میشه.این داروهارا از اول سیکل بهتون دادن؟ فولی هاتون روز دوم پریودچندتابود؟

یا رب العالمین