2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045133 بازدید | 684429 پست
مرسی عزیزم انشاءالله  شما ناراحت نباش با ناراحتی کار درست نمیشه هر چه زودتر وارد سیکل شو و به ...

قربونت برم ممنون عزیزم انشالله خودتم, من اینماه خدابخوادشروع میکنم. ذخیرمم کمترشده شده1/2دیروزگرفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم ممنون عزیزم انشالله خودتم, من اینماه خدابخوادشروع میکنم. ذخیرمم کمترشده شده1/2دیروزگرفتم

پس با همیم عزیزم منم بهم تاییدیه دادن پری خانوم بیاد امپولامو شروع کنم انشالله دوتامون جواب بگیریم 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

@زینبی_بابا      

سلام عزیزم.بهتر شدین؟ پسر قشنگت خوبه؟ ببخشید یه سوال خاک برسری! عزیزم من چطوری بفهمم عفونت دارم یا نه؟ اگه عفونت داشته باشم آزمایش سی بی سی بدم تو وایت بی سی معلوم میشه؟ آحه گلاب به روت یه کم ترشح دارم. وقتایی که خیلی سرپا وایمیستم یه کم بیشتره. زینبی جون و دوستان ببخشید تشریح میکنم شرمنده! اما یه وقتایی آبکی روشنه، هر از گاهی هم تیکه ای سفید! بو هم نداره یا حداقل اینکه من هیچی حس نمیکنم. یه کم نگرانم ممنون میشم اگه شما یا دوستان اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من باراول از رویان پیدا کردم ۲۰تا.بعد سونو هم ۴تانوشت که از ازداروخونه ۲۲بهمن گرفتم همشون ۷۵واحدبودن

عزیزم، شما اینبار ک باردارشدی گونال زدی؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
واقعا!!! شدید؟ شدید یعنی زیر یک میلیون. همسرت تسه شد؟ منم رویان میرم

عزیزم منم همسرم الیگو شدیده 

زیر ۱ میلیون تعداد و مورفو هم آخرین بار ۲ بود قبل مصرف داروها ۱ بود 

۲۰ تا تخمک داشتم ۱۰ تاش جنین شد 

تو‌ روز چهارم‌ فریز شدن 

جنین شناس گفت یه روز قبل انتقال اگه خدا بخواد از فریز در میان و روز انتقال بلاست انتقال میدیم 

فعلا دوتاشو بلاست انتقال دادم که منفی شدم ماه بعد ایشالا میرم‌برا انتقال بعدی 

نگران‌نباش خیلیا با شرایط منو شما باردار شدن شکر خدا ماهم خدا بخواد میشیم دیگه ای وی اف برا همینه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
@زینبی_بابا       سلام عزیزم.بهتر شدین؟ پسر قشنگت خوبه؟ ببخشید یه سوال خاک برس ...

لي لا جون اين ترشحي كه داري ميگي كاملا طبيعي هست و تا آخر بارداري همراهت هست ، كلا توي بارداري ترشحات خيلي زياد ميشه ولي عفونت فكر ميكنم فقط با آزمايش ادرار و خون مشخص بشه ، مثلا من الان به ظاهر ترشحاتم اصلا بو نداره و خارش و سوزش هم ندارم ولي چند روز پيش كه آزمايش خون و ادرار دادم توي ادرارم خون ديده شد كه وقتي سرچ كردم ديدم ظاهرا يك مقدار عفونت دارم حالا شنبه بايد جواب آزمايشم رو به دكتر نشون بدم شايد لازم باشه آنتي بيوتيك مصرف كنم ولي نگران ترشحات نباش . 

عزیزم منم بعد از پانکچر روز اول یه کم خون ریزی داشتم، روز دوم و سوم در حد لکه بینی و بعدش خوب شدم، ط ...

ممنون عزیزدلم آره برا منم خیلی کم شده در حد لک

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

سلام دوستان عزیزم... خواهش میکنم اگه کسی میدونه جواب بده

دکتر بهم آمپول ستروتاید داده روش نوشته زیر جلدی روی بازو ولی من سختمه رو بازو بزنم هفته ی پیش چند تایی عین همین دور ناف زدم میشه باز دور ناف بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن