2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
سلام زینبی جون حالتون خوبه انشالله ؟ عزیزم من ۱۵ روزه دیگه وارد سیکل میشم به نظرت از الان دوغ وتخم ...

عزیزم برای جلوگیری از هایپری همون سفیده تخم مرغ روزی 3 تا کافیه 

و اگر ذخیره بالا دارین ریسک هایپری هست گلم، وگرنه با ذخیره 3 خیلی کمتر پیش میاد 

دوغ هم من نیازی نمیبینم، و ربطی به کیفیت تخمک نداره البته، ولی بالانس بدنت رو زیادی خوردنش بهم میزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزدلم خدا خیرت بده چشم اینهفته سعی میکنم بترکونم دیگه ان شاالله 🤣 از دیشب شروع کردم دارم م ...

والا خود سزارین خیلی موردی نداره، 

فقط بلافاصله بعد از تولد نذار کسی بیاد تو اتاقت تا معذب نباشی برای تماس پوستی و شیردهی در اصل فقط به کسی که راحتی باهاش اجازه بده بیاد 

و به خاطر کرونا هم تو رو خدا تعارف و رو دربایستی نکن، هیچ کس رو راه ندین خونه، اگر مادرت میاد کمک از الان با خودت قرنطینه شون کن تا خیالت راحت باشه 

مراقب باش ممکنه افسردگی بعد از زایمان بیاد سراغت، حتی با وجود اینکه ما ivf کردیم و سالها منتظر بودیم، اگر نیاز شد دکتر روانپزشک برو، خیلی عالیه

بعدش چیزای ملین بخور تا شکمت زود کار کنه ولی زیاده روی نکن 

پماد و کرم ضد شقاق نوک سینه بخر، عالیه و کمک کننده، البته اگر پوزیشن شیردهی صحیح باشه خیلی خیلی مختصر اذیت میشی

بعدش زیاد خون ریزی داری، پس حسابی گرمی بخور تا زودتر از بدنت دفع بشن و مدت خون ریزیت طولانی نشه 

فعلا همینا به ذهنم میرسه گلی

من خودم افسردگی بعد از زایمان خیلی اذیتم کرد

آره عزبزم روز اول پریود زنگ میزنی برا روز سومت بهت نوبت سونو میدن. در مورو رفت و آمد هم بستگی داره چ ...

ممنون عزیز دلم..

من مرداد ماه پانکچر شدم  ،هایپر شدم،انتقال ندادن برام،میخواستم ببینم انتقال سیکلش چطوریه؟؟

دوتا جنین هم بیشتر ندارم،میخواستم ببینم چیکار کنم ک احتمال گرفتنش زیاد بشه؟

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
@berenjak   جان من ۱۵ روزه دیگه وارده سیکل میشم به نظرت برایه جلوگیری از هایپری از الان باید ...

من دوبار تخمک کشی کردم، طبق نظر دکترم و تجربه خودم میگم رژیم سفیده تخم مرغ قبل از تخمک کشی تاثیری برای هایپر شدن یا نشدن نداره، ولی برای کیفیت تخمک ها پروتئین خیلی خوبه، من بار اول قبل از تخمک کشی به مدت دو هفته روزی 6 تا سفیده تخم مرغ و مرغ کبابی و میگو کبابی می خوردم، ولی چون دوز داروهام خیلی زیاد بود و ذخیره ام هم بالا بود، هایپر شدم، شکمم هم آب آورد و بستری شدم، این سری هم باز رژیم پر پروتیئن رو قبل از تخمک کشی رعایت کردم ولی کمتر از سری قبل، ولی چون دوز داروهامو دکتر کمتر کرده بود، خدا رو شکر شکمم خیلی کمتر آب آورد و بدون نیاز به بستری با خوردن سفیده تخم مرغ و مرغ و میگو کبابی بعد از تخمک کشی خیلی زود خوب شدم، میخام بگم قبل از تخمک کشی واقعا پروتئین ها تاثیری در هایپری نداره و فقط بستگی به دوز داروهات داره و اینکه بعد از تخمک کشی حسابی پروتئین استفاده کنی تا اگه هایپر شدی زودتر خوب شی، سفیده تخم مرغ آب پز یا سرخ شده هر دو خوبه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم من ۶هفته هست انتقال دادم از دیروز یکم لکه های قهوه ای میبنم نگران شدم یعنی ازچیه؟

عزیزم به خاطر اینه که ivf کردیم نگران نباش، منم داشتم، با آمپول پروژسترون و حذف آسپرين خوب شدم

خیلیا دیگه از دوستان حتی خون ریزی داشتن و الان بچه هامون بغلمونن

من دوبار تخمک کشی کردم، طبق نظر دکترم و تجربه خودم میگم رژیم سفیده تخم مرغ قبل از تخمک کشی تاثیری بر ...

ممنون عزیزم انشالله هر چه زودتر دامنت سبز بشه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
واللا‌من‌نمیدونم به‌من‌نداده‌بودن.. به‌جزپروژسترون‌چه‌داروهایی‌بهت‌دادن؟ شایدهایپرشدی‌بهت‌دادن

اینجا یکی از دوستان گفتن انگار برا این دادن که زودتر پریود شم

ستروتاید پنج تا روزی یه دونه و قرص کابرگولین و آزیترومایسین

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنون عزیزم انشالله هر چه زودتر دامنت سبز بشه

ممنون عزیزم، انشاءالله به سلامتی وارد سیکل شی و دست پر با خبرای خوب خوشحالمون کنی.

والا خود سزارین خیلی موردی نداره،  فقط بلافاصله بعد از تولد نذار کسی بیاد تو اتاقت تا معذب نبا ...

ممنونم عزیزدلم واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت ، الهی که زندگیت‌پر از عشق و ارامش و سلامتی باشه ، همیشه شاد باشی عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
کم شده عزیزم چند ساعتی میشه در حد لک های کوچیکه شاید شنبه برم پیش دکترم برای کنترل

عزیزم منم بعد از پانکچر روز اول یه کم خون ریزی داشتم، روز دوم و سوم در حد لکه بینی و بعدش خوب شدم، طبیعیه گلم، خوب میشی.