2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
سلام خانوما من امروز پانکچر داشتم هایپر شدم😭😭 سفیده تخم مرغ آبپز و دوغ شور و کباب میخورم دیگه چیا ...

مبارکه‌عزیزم

عیب‌نداره‌عوضش‌جنین‌هات‌زیادن‌وقرارن‌همشون‌نی‌نی‌بشن

اینم‌‌‌میگذره‌عزیزم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آمپول پروژسترون بهم دادن ۵ روز دیگه انتقال دادم ان شاءالله .نمی‌دونم کی بزنم چه روزی؟لطفا کمکم کنید 😥نمی‌دونم .ممکنه امشب باید بزنم؟؟؟انذازه اندومترم ۹زدن .کمه خیلی آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!تو رو خدا جوابمو بدین لطفاً

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم ایشالا چند روز دیگه گل پسرت و بغل می کنی دعا کن منم سر موقع زایمان کنم😙😙

سلام، ممنون مامان ماهک عزیز، شما هم به سلامتی  تند تند داره تیکرت میره جلو، ان شاالله گل پسرت  به موقع با یه زایمان راحت بغل بگیری

سلام آمپول پروژسترون بهم دادن ۵ روز دیگه انتقال دادم ان شاءالله .نمی‌دونم کی بزنم چه روزی؟لطفا کمکم ...

سلام عزیزم، ان شاالله به سلامتی نی نیاتون انتقال بدین و 9 ماه بعدشم بغل بگیرید، عزیزم، آمپول پرژسترون هر موقع میتونید بزنید اما هر ساعتی آمپول اول را زدین بقیش هم سر همون ساعت بزنید، از 5 روز قبل انتقال هم باید زده بشه که یعنی روز انتقال هر 5تاش تزریق شده باشه

سلام آمپول پروژسترون بهم دادن ۵ روز دیگه انتقال دادم ان شاءالله .نمی‌دونم کی بزنم چه روزی؟لطفا کمکم ...

ضخامت آندومتر تون هم عاااالیه، اصلا نگران نباشید، اگه وضعیت رحمتون متناسب نبود که براتون انتقال نمیدادن

سلام عزیزم، ان شاالله به سلامتی نی نیاتون انتقال بدین و 9 ماه بعدشم بغل بگیرید، عزیزم، آمپول پرژسترو ...

ممنون عزیزم خدا خیرتون بده 🙏 آخه بهم دوتا داده نوشته شده باهم تزریق بشه

ضخامت آندومتر تون هم عاااالیه، اصلا نگران نباشید، اگه وضعیت رحمتون متناسب نبود که براتون انتقال نمید ...

ممنون عزیزم.روز ۱۴پریودیم بود که سونو شدم. اما گفت ۱۹برم واسه انتقال.

ممنون عزیزم خدا خیرتون بده 🙏 آخه بهم دوتا داده نوشته شده باهم تزریق بشه

خواهش میکنم عزیزم، منم دقیقا همین شکلی آمپولامو تزریق کردم، پس بدون استرس پیش به سوی مامان شدن😍

خواهش میکنم عزیزم، منم دقیقا همین شکلی آمپولامو تزریق کردم، پس بدون استرس پیش به سوی مامان شدن😍

ممنون عزیزم.🥰🥰 من موندم امشب بزنم این دو دونه رو یا شب قبل انتقال؟؟؟؟؟؟؟

ان شاالله به سلامتی عزیزم

سلامت باشی عزیزم.اکه ۹اندو خوبه چرا ۵روز بعد بهم گفتن بیام؟؟؟؟؟؟؟

سلامت باشی عزیزم.اکه ۹اندو خوبه چرا ۵روز بعد بهم گفتن بیام؟؟؟؟؟؟؟

به احتمال زیاد جنیناتون 5 روزه هست و برای جنین 5 روزه از 5 روز قبل باید پرژسترون زده بشه تا رحم آماده پذیرش جنینا باشه

نمیدونی با حرفات چه انرژی مثبتی بهم منتقل کردی الهی آمیییییین انشااالله به حق بی بی فاطمه زهرا هرچ ...

مرسی عزیزم انشالله انشالله خدا حاجت دل همه رو بده عزیزم و بحق علی شمام حاجت روا شی

در اندک من تویی فراوان یارب..