2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
به دکترت اطلاع بده و احتمال شیاف یا امپولتو زیاد میکنه. من روز هفتم انتقال تجربه اشو داشتم و روز تاس ...

شما چه علائمی دیگه ای داشتین جز لک؟ من فقط صبح روز پنجم انتقال دیدم قرمز بود دیگه بعدش نیومد 

خدایا خودت مواظبش باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌خوبین من پاهام پف کرده خیلی می ترسم چیکار کنم ؟ هفته ۲۲ هستم  @زینبی_بابا    

سلام عزیزم، حتما آزمایش های پره اکلامپسی رو انجام بده و تحت نظر باش، 

فکر کنم باید فاصله ویزیت های شما کمتر بشه گلم

نمک و فلفل و کافئین هم حذف کن، محیط خودت رو خنک نگه دار نذار گرمت بشه

از من خیلی خیلی کمرنگ بود وفقط یه بار شما چطور؟؟؟ پیام دادم به دکترم گفت تاروز آزمایشت روزی یه دونه ...

واسه من شرمنده که واضح میگم ترشح همراه با خون قرمز خیلی کم بود و فقط همون صبحش دیدم دیگه قطع شد امروز که زنگ زدم بهم گفتن اگه قطع شده نیازی نیست چیزی اضافه استفاده کنی

خدایا خودت مواظبش باش
شما چه علائمی دیگه ای داشتین جز لک؟ من فقط صبح روز پنجم انتقال دیدم قرمز بود دیگه بعدش نیومد 

هیچ علامتی. شنبه صبح باید ازمایش میدادم، پنح شنبه قبلش بی بی چک گذاشتمو منفی شد، اومدم همینجا کلی گریه و زاری که جواب نگرفتم. اما خدا رو شکر ازمایشم مثبت شد. همش ناراحت بودم چرا علامت ندارم و تا هفته شش همش حس پریودی دارم، ولی چشمت روز بد نبینه از هفته شش حالت تهوعم شروع شد و از اون موقع هی وزن کم کردم. اگه علامت نداری به خدا بگو خدایا منو همینجور بدون علامت حامله نگه دار

انشاالله که به زودی نی نی گلت رو صحیحوسالم بغل میکنی ویه دل سیر بدنش رو بو میکشی نمیدونی چه بوی خوبی ...

ممنون عزیزم، ان شاالله این روزهای سخت و شیرین قسمت همه منتظرا بشه، و شما هم تا چند روز دیگه خبر مثبت شدنتون را بزنید تو تاپیک و ذوق کنیم

هیچ علامتی. شنبه صبح باید ازمایش میدادم، پنح شنبه قبلش بی بی چک گذاشتمو منفی شد، اومدم همینجا کلی گر ...

عزیزم به جاش انشاالله یه نی نی توپول موپول سالم به دنیا میاری

هیچ علامتی. شنبه صبح باید ازمایش میدادم، پنح شنبه قبلش بی بی چک گذاشتمو منفی شد، اومدم همینجا کلی گر ...

نمیدونم چرا فکر میکنم اینایی که باردار میشن سینه دردو دارن دیگه 

همه اش منتظر این دردم من 😓

خدایا خودت مواظبش باش
عزیزم فامیلا که چیزی نمیدونن و بلد نیستن  اصلا احتمال بد جا گذاشتن جنین منتفی هست عزیزم، چون ا ...

اها گرگان که اصلا انجام نمیدم همون شریعتی میرم احتمال خراب شدنشون چقدره زنگ زدم ابان قیمت گرفتم گفتن سه و نیم و با ویزیت و رفت و امد راحت شش تومن در میاد که تا سال دیگه بیشتر از این میشه

اونی که گرگان عملم کرد رزیدنت نبود دکتر متخصص یا فوق تخصص زنان بود چند روز پیش رفتم بپرسم ازش که مطبش بسته بود حالا مسیرم بیفته گرگان میخوام بپرسم ازش

راستی چه عوارضی ممکنه برام پیش بیاره عملم؟ اگه یه موقع باردار بشم باید سزارین بشم یا ربطی نداره؟