2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045231 بازدید | 684439 پست
سلام دوستم خیلی ناراحت شدم برات حال دلتومن کامل میفهمم چون منم عین تو بودم. 😭😭 انشالله خدابه دلت ...

مرسی عزیزم انشاءالله 

شما ناراحت نباش با ناراحتی کار درست نمیشه هر چه زودتر وارد سیکل شو و به دکتر بگو دز داروهاتو بیشتر کنه انشاءالله این سری کلی جنین تپلی برات تشکیل بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بار اول با طرازی همون ابان با سه تا جنین بلاست منفی شدم و شریعتی با سه جنین سه روزه مثبت شدم واسه هم ...

عزیزم فامیلا که چیزی نمیدونن و بلد نیستن 

اصلا احتمال بد جا گذاشتن جنین منتفی هست عزیزم، چون اگر لوله خم بشه یعنی به فوندوس رحم (بالاترین قسمت رحم) خورده و بعد رفته تو لوله، اگر به فوندوس چیزی برخورد کنه اصلا لانه گزینی انجام نمیشه گلم که مثبت بشی 

پس درست اندازه گیری کردن

آره باز شریعتی که دولتی تهران هست بهتره تا جنین ها رو ببری شهر خودتون، من فکر کردم میخوای ببری گرگان

خارج رحمی فقط نتیجه بدشانسی بوده گلم، خود جنین حرکت میکنه و به استراحت هم ذره ایی ربط نداره گلم 

خودت حتما باید پیگیر کارات باشی.الان دوست من شرایط شمارو داشت تخمک‌کشی کرد تخمک هاپوج شدن.بعد که دار ...

سلام خوبی من رفتم پیش دکتر علیرضایی ویزیت شدم خیلی خوشبرخورد بود . محترم بود. ازش راضی بودی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
خانما من امروز روز ششم انتقالم هست.یه یک ساعتی زیر دلم بدجوری دردمیکرد دلدرد پری داشتم.بعد که خوب ش ...

شما هم لک دیدین من دیروز صبح بود دیدم دیگه هم نیومد منم دیروز درد داشتم ذهنم بدجور مشغوله که از چی بوده

خدایا خودت مواظبش باش
خانما من امروز روز ششم انتقالم هست.یه یک ساعتی زیر دلم بدجوری دردمیکرد دلدرد پری داشتم.بعد که خوب ش ...

به دکترت اطلاع بده و احتمال شیاف یا امپولتو زیاد میکنه. من روز هفتم انتقال تجربه اشو داشتم و روز تاسوعا بود. خیلی گریه کردم. داشتم دیوونه میشدم ولی خدا رو شکر نی نی تو شیکمم موند. ایشالا برا شما هم خیره و نی نی محکم خودشو به شیکم مامانش چسبونده

وای به به مبارکه عزیزم لک لانه گزینیه 😍😍😍منم هردفعه میرم دسشویی دلم میخواد لک ببینم😍😈

اره والا🤣🤣 دیشب سرچ کردم خانم دکتر خدیجه ظریفی؟ انجمن شیر مادر رو پیدا نکردم😐

پیج انجمن هم فرستاده بودم عزيزم 

دو تا 

moshavere_shirdehi

Shiremadar 

آباریکلا برو بخون گلی، به خدا حیفه، اگر نخونی انگار ماشین بنز خریدی با تمام سرمایه خودت، بعد بگی گواهینامه نمیخواد، خودم اون قدر با بنزم رانندگی میکنم تا یاد بگیرم حالا چند جا هم کوبیدم یا خدای نکرده رفتم ته دره هم مهم نیست 😉 😉 😉 😉 

بچه تمام هست و نیست و سرمایه ماست، خصوصا که ivf کردیم و با تلاش و عشق بیشتری اونو بوجود آوردیم (از روی خالی نبودن عرصه که نبوده)، پس باید حداقل مطالب خانم دکتر رو که کلی وقت گذاشتن و رایگان تو پیجشون هست بخونیم و قدر دکترهایی که خالصانه اطلاعات ارزشمند در اختیار ما قرار میدن بدونیم، به خدا بعضی جاها ویزیت 400 هزار تومان برای بچه میگیرن تا یه کوچولو از اینا رو آموزش بدن

شما هم لک دیدین من دیروز صبح بود دیدم دیگه هم نیومد منم دیروز درد داشتم ذهنم بدجور مشغوله که از چی ب ...

از من خیلی خیلی کمرنگ بود وفقط یه بار شما چطور؟؟؟

پیام دادم به دکترم گفت تاروز آزمایشت روزی یه دونه هم آمپول پروژسترون بزن دیگه امید به خدا

سلام خانوما من امروز پانکچر داشتم هایپر شدم😭😭 سفیده تخم مرغ آبپز و دوغ شور و کباب میخورم دیگه چیا ...

مایعات زیاد بخور که خیلی دستشویی بری. دوغ شور، تخم مرغ اب پز و من چون فشارمم پایین بود همش رو تخت دراز بودم. تا سه چهار روز. ولی خدا رو شکر شیکمم اب نیورد و ماه بعدش وارد سیکل انتقال شدم چون دکتر سونو کرد و گفن تخمدانام خوب جمع شدن. به خودت فشار نیار. زیاده راه نرو. پله بالا پایین نشو و نگران نباش

به دکترت اطلاع بده و احتمال شیاف یا امپولتو زیاد میکنه. من روز هفتم انتقال تجربه اشو داشتم و روز تاس ...

انشاالله به حق علی اصغر امام حسین که اینبار بتونم دل شوهرمو شاد کنم نمیدونی چقدر دلش میخاد اینبارمثبت بشم

@زینبی_بابا     خانما من امروز روز ششم انتقالم هست.یه یک ساعتی زیر دلم بدجوری دردمیکرد ...

عزیزم اصلا به موعد پریود هیچ ربطی نداره😉😉 😉 😉 

شما تو دلت بگو لک لانه گزینی بوده 😍😍😍😍 و فقط به چیزای خوب فکر کن مامان خانمی

سلام هیوا جان خوبی گلم؟ چخبرا ....درچه حالی؟ کی باید آزمایش بدی  خیلی دوسدارم مثبت بشی برای ...

سلام عزیزم منم  این روزارو به سختی میگذرونم 😐انتظار خیلی بده واقعا .۱۷ ابان باید ازمایش بدم . مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه ایشالا هممممون 😍😍😍😍