2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
اره سخته واقعا منم به خاطر همین نگفتم اصلا برا اونا انگار اصلا نمیگذره باز برا ما تحملش بهتره

سلام هیوا جان خوبی گلم؟

چخبرا ....درچه حالی؟

کی باید آزمایش بدی 

خیلی دوسدارم مثبت بشی برای ماهم نور امیدی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب‌مبارکه‌عزیزم‌ به‌سلامتی‌مامان‌گل‌پسری‌شدی لک‌لانه‌گزینی‌بوده بااین‌همه‌پروژسترن‌که‌پرییودی نمی ...

خدا از دهنت بشنوه یا امام رضا یعنی میشه. اخه روز ششم بوده ها

جنینم بلاست بوده

بعدم چون این سری فقط شیافت استفاده میکنم میگم نکنه پری شم

چون آمپول نمیزنم فقط شیافت آندومترین میزارم

سلام.عزیزم.خوبی تیکرت ب انتها رسیده😍 زایمان نکردی هنوز

نه متاسفانه، روزا هم برام به کندی میگذره،شنبه ان شاالله نوبت دکتر دارم معاینه کنه، ببینم نظرش چیه،ممنون عزیزم که به یادم بودی، دعامون کن

نه متاسفانه، روزا هم برام به کندی میگذره،شنبه ان شاالله نوبت دکتر دارم معاینه کنه، ببینم نظرش چیه،مم ...

انشاالله که به زودی نی نی گلت رو صحیحوسالم بغل میکنی ویه دل سیر بدنش رو بو میکشی نمیدونی چه بوی خوبی دارند.الهی روزی همه منتظرا بشه

خانما من امروز روز ششم انتقالم هست.یه یک ساعتی زیر دلم بدجوری دردمیکرد دلدرد پری داشتم.بعد که خوب ش ...

عزیزم نگران نباش ایشالا که لکه لانه گزینی به حق حضرت علی که مثبت شده باشی شما تعیین جنسیت بودی درسته ؟؟

راستی خواستم اینو ازت بپرسم، اطلاع داری درمانش چه مدت طول کشید؟ من fshام با یک ماه قرص شد یک.

سلام عزیزم...شماfshتون بالا بود؟چه قرصی استفاده کردید؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

سلام خانوما من امروز پانکچر داشتم هایپر شدم😭😭 سفیده تخم مرغ آبپز و دوغ شور و کباب میخورم دیگه چیا برام خوبه؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
چرا پس به ما این چیزا را نگفتن‌که چندتا اسپرم هست؟فقط گفتن مناسب میکروهست

عزیزم آخه داشت آزمایش اسپرم رو بررسی میکرد شوهرم گفته بود که مرکز قبلی گفته کلا صفر هستی و حتی با تسه هم اسپرم بگیرن بازم جنین تشکیل نمیشه و باید بری جنین اهدایی دیگه دکتر گفته بود صفر مطلق هم نیستی ۷ یا ۸ دونه اسپرم تو نمونه داری.بعد از پانکچر هم خودمون رفتیم قسمت جنین شناسی با جنین شناس حرف زدیم  بهمون تعداد و کیفیت اسپرم رو گفت و اینکه چند تا جنین داریم و کیفیتشون چیه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

سلام بچه ها 

منم دارم میخونمتون و خوشحالم که اطلاعاتتون باعث دلگرمی دوستان میشه 😍

منم تو سیکل ivf هستم خودم کیست دارم و شوهرم اسپرم ضعیف. 

من امروز و فردا باید hmg عضلانی بزنم دکتر گفت بعد تزریق سینال بزنم بنظرتوون تو خونه سینال بزنم نیمساعت پیاده روی کنم بعد hmg بزنم خوبه یا بلافصه جفتشو تزریق کنم؟

تخمک اهدایی برا چی؟ مگه دکتر پیشنهاد داد؟ ده تا تخمک خوبه دیگه چرا اهدایی!

نه دکتر اصلا نگفت اهدایی. دکتر قبلمم گفت ولی این مرکز که اومدم اصلا نگفت اهدایی. آخه همسرمم ضعیفه میخوام یه طرف قوی باشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
سلام‌خوبین من پاهام پف کرده خیلی می ترسم چیکار کنم ؟ هفته ۲۲ هستم  @زینبی_بابا    

ماهک جون آب زیاد بخور نمک رو حذف کن کاهو و خیار زیاد بخور اروم تو خونه راه برو 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
برای امسال نمیتونم انتقال بدم از تعرفه دولتی نمیتونم استفاده کنم باید صبر کنم تا سال دیگه برای دولت ...

نه گلم اصلا، به خاطر اینکه رزیدنت شیفت شب لاپراسکوپی بلد نبوده، الانم میترسم برای جابجایی بلد نباشن چی کار باید بکنن 

ماهک جون آب زیاد بخور نمک رو حذف کن کاهو و خیار زیاد بخور اروم تو خونه راه برو 

اره ما کلا خوش نمک می خوریم البته مثلا کمش کردم دوغ زیاد خوردم یه مدت دیگه نمی خورم ترسیدم نکنه مسمومیت بگیرم😔😔

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود