2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045231 بازدید | 684439 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه بگم حتی واسمون ازمایش ننوشتن فقط گفتن دو هفته دیگه برین ازمایش تعجب میکنین ؟ 😅 اون وسط فقط م ...

خوب کردی عزیزم.من گفتم انشاالله یکی روز۱۴آزمایش بدم به یاری خدا مثبت بودم یکی هم روز۱۷که خودشون نوشتن

ممنونم عزیزم دعا کن برام چهارشنبه دادگاه دارم لابد میخواد بگه بفرستینش پزشک قانونی ثابت شه نازاست ...

مهریه که درهرصورت باید بده نمیتونه بزنه زیرش.شما قبل ازدواج مشکل زنانه داشتین؟

یا رب العالمین
اصفهان

اها مشتاق تو اصفهانه. اوکی ممنونم اخه من تهران دادم ششصدو چهل گفتم برا انتقال که باز میفرستن اگه جای دیگه پایینتره خوب برم اونجا چه کاریه ولی تهران نیست پس مرسی

در اندک من تویی فراوان یارب..
خوب کردی عزیزم.من گفتم انشاالله یکی روز۱۴آزمایش بدم به یاری خدا مثبت بودم یکی هم روز۱۷که خودشون نوشت ...

منم پنج شنبه صبح میرم ازمایش میدم چون شوهرم شنبه صبح سرکاره

خدایا خودت مواظبش باش
ممنونم عزیزم دعا کن برام چهارشنبه دادگاه دارم لابد میخواد بگه بفرستینش پزشک قانونی ثابت شه نازاست ...

من اندومتریوز داشتم باردار شدم دوبار ولی متاسفانه سقط شد البته من سپتوم رحمی هم داشتم که باعث عدم رشد جنین و سقط میشه

خدایا خودت مواظبش باش
خوب کردی عزیزم.من گفتم انشاالله یکی روز۱۴آزمایش بدم به یاری خدا مثبت بودم یکی هم روز۱۷که خودشون نوشت ...

من خیلی خیلی دوست دارم شما مثبت بشید و نه ماه بارداری رو بسلامتی طی کنید الهی خدا دعامو در حقتون ببینه عزیزم بی نهایت مشتاقم برای اومدن و گفتن خبر خوشتون

اگه بیمه دارید برید مراکز طرف قراردادشون ارزونتره

اخه فک کنم کلا ازمایش کرونا آزاده و بیمه بهش تعلق نمیگیره من اینجوری شنیدم حالا نمیدونم درسته یا نه