2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله به سلامتي اين دوران را طي كنيد از كدوم مركز گرفتيد؟ 

من از مطب اقدام کردم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
@زینبی_بابا   عزیزم این جواب پاتولوژی میتونی بگی چی نوشته؟ اصلا دوس ندارم دکترای اینجا ببرم& ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 

نمیدونم گلم الان قبول می‌کنن جابجایی رد یا نه، مثلا بری طالقانی، شریعتی یا آرش، ولی تو این وضعیت وحشتناک الان کاش یه کم صبر کنی، خیلی وضعیت سیاهه و هیچی نمیگن، 

تو جواب پاتولوژی نوشته لوله فالوپ به طول 5 سانت، با خون ریزی ناشی از سلول های تروفوبلاستی(پیش ساز جفت) دیده میشه که تایید کننده حاملگی خارج رحمی بوده

عزیزم کاش هر جور شده همون ابان انتقال بدی، شما یه بار اونجا لطمه رزیدنت های دولتی رو خوردی، فکر کنم جابجایی جنین هزینه داره، زنگ بزن از آبان بپرس، و بعد تصمیم بگیر، اما میدونم بین شهری نباید جنین ها رو جابجا کرد چون نمیشه 

از دوستان که اینجا جابجا کردن میان راهنماییت کنن، من یه نفر رو یادمه از رویان برد جای دیگه ولی منفی شد، ولی نمیدونم ربط داره یا نه 

الهی عزیزم 😢 😢 😢  نمیدونم گلم الان قبول می‌کنن جابجایی رد یا نه، مثلا بری طالقانی، شریعتی ی ...

برای امسال نمیتونم انتقال بدم از تعرفه دولتی نمیتونم استفاده کنم باید صبر کنم تا سال دیگه

برای دولتیا رو پارسال زنگ زدم گفتم قبول نمیکنن و باید خودت بیایی و با جنین شناس حرف بزنی

میگی لطمه خوردم منظورت جنینو جای بدی گذاشتن که جابه جا شده اومده تو لوله؟

سلام دوستان عزیزم..

بچه ها انتقال جنین روندش چجوریه؟؟من رویان میرم

امروز روز اول پریودم بوده زنگ زدم برا نوبت دهی ،نوبت سونو گرفتم

نوبت مطب میگفت ۲۴ آبان بیا،الان نمیدونم باید نوبت مطب میگرفتم یا سونو؟؟

واینکه چند بار دیگه قبل انتقال باید برم؟

چون راهم خیلی دور تا تهران.

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
جاری من قضیمونو میدونه شوهرم میره به مامانش میگ اونم به همه میگه گفتنی هم میگن بین ما غریبه نیس باید ...

من نمیخوام‌کسی بدونه حتی خواهر ومادرخودم.جاری که جای خود داره.جاریم یمدت میخواست بارداربشه بفکر بود معلوم بود بعد رفته بود ازمایش داده بود بامن رفتیم جوابشو گرفتیم ازمایشگاه‌گفت متاسفانه منفیه اونم جلو من گفت وای منکه خوشحالم اونا که شرایط ادمو نمیدونن.ماه بعدش باردارشد داشت ذوقمرگ میشد

یا رب العالمین
الهی عزیزم 😢 😢 😢  نمیدونم گلم الان قبول می‌کنن جابجایی رد یا نه، مثلا بری طالقانی، شریعتی ی ...

بار اول با طرازی همون ابان با سه تا جنین بلاست منفی شدم و شریعتی با سه جنین سه روزه مثبت شدم واسه همین میگم بیارم شریعتی 

به نظرت لازمه برم شریعتی ازشون بپرسم دلیلش چی بوده راستی انتقالم با دکتر اقاحسینی بود رزیدنت انجام نداد ممکنه تو اندازه گیری عمق رحم اشتباه شده باشه اخه عجیبه چطور جابه جا شده جنین؟

همه فامیلا هم دارن میگن به خاطر استراحت نبودنم بوده

من کلی تاپیکای لکه بینی  بعد انتقال رو دیروز زیر و بالا کردم و خوندم اینجوری برداشت کردم که از ...

باید از رو آزمایشی که دکتر برات نوشته بفهمی

برای من۱۷روز بعد گفت باید برید

نگاه کردم دیدم نسبت به تاریخی که زده روز انتقال رو حساب نکرده

من دوم برج انتقال دادم واسه ۱۹برج آزمایش نوشته

عزیزم بمیرم برات .چه روزای سختی رو داری میگذرونی .ازبابت مهریه و...خوب کردی .اصلا کوتاه نیا .چطور می ...

ممنونم عزیزم

دعا کن برام

چهارشنبه دادگاه دارم

لابد میخواد بگه بفرستینش پزشک قانونی ثابت شه نازاست

حالا خوبه خودش ضعیف بود

دکتر بهش ۳ماه دارو داد

من همه چیم خوب بود

فقط یه کیست ۳سانتی اندومتریوز دارم

حتی دکتر گفت طبیعی باردار میشی

اون اینو بهانه کرده مثلا مهریه نده

باید از رو آزمایشی که دکتر برات نوشته بفهمی برای من۱۷روز بعد گفت باید برید نگاه کردم دیدم نسبت به ...

من اگه بگم حتی واسمون ازمایش ننوشتن فقط گفتن دو هفته دیگه برین ازمایش تعجب میکنین ؟ 😅 اون وسط فقط من شوهرمو فرستادم تو دفترچه برام بنویسن که بیمه پولشو بده 😁

خدایا خودت مواظبش باش
عزیزم بمیرم برات .چه روزای سختی رو داری میگذرونی .ازبابت مهریه و...خوب کردی .اصلا کوتاه نیا .چطور می ...

ممنونم که بیادم بودی

فکر کردم بچه ها منو فراموش کردن

راستی خودت چیکار کردی

Ivf  کردی