2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
سلام صبح بخیر من نمیدونم روزای انتقالم رو درست حساب میکنم یانه من جمعه۲آبان انتقال دادم امروز من ...

امروز میشه ششمین روز گلم 

ای جااان👶👶👶

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موفق باشی عزیزم بازم سوال کن

سلام بچه ها‌من تازه اومدم به این تاپیک میشه راهنماییم کنید رفتم مشاور میخواست دارو بده تا مراحل آی وی اف و شروع کنه که یهویی گفت آزمایش داری ببینم دادم گفت واکسن سرخچه نزدی انجام نمیدیم برات😔😔

جالب اینجاس دکترم یه بار۴ ماه پیش نشون دادم یه بارم یه ماه پیش اصلا ندیده اونم رفتم پیش مشاور اون بهم گفت خیلی برام سنگین تموم شد حالا گفته بعد سه ماه بیا انجام بدیم خیلی خسته شدم تو این راه 😖😖

کسی براش اینجوری پیش اومده براش انجام ندن؟

راستی سرخچه همون آبله مرغون میشه؟ اگ آره مامانمم هنوز نگرفته که به مشاور گفتم گفت نمیدونم دکتر انجام نمیده😫😫

سلام بچه ها‌من تازه اومدم به این تاپیک میشه راهنماییم کنید رفتم مشاور میخواست دارو بده تا مراحل آی و ...

والا من اصلا نمیدونم

یعنی توبچگی واکسنش زو نزدی

الان مشخص شده؟؟؟

پس یعنی خودجمعه حساب نیس

خب از جمعه هر ساعتی بوده تا شنبه میشه یروز دیگه یعنی شنبه ۱

یکشنبه ۲

دوشنبه ۳

...

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
آره عزیزم من قبلا هم توضیح دادم .من شوهرم اولین بار که تو رویان ویزیت شدیم فقط هفت یا هشت دونه اسپرم ...

چرا پس به ما این چیزا را نگفتن‌که چندتا اسپرم هست؟فقط گفتن مناسب میکروهست

یا رب العالمین
والا من اصلا نمیدونم یعنی توبچگی واکسنش زو نزدی الان مشخص شده؟؟؟

حتما نزدم دیگ ولی از مامانم پرسیدم گفت اصلا امکان نداره نزده باشی شایدم بهداشت نگفته وگرنه هرسری که گفتن بردمت نمیدونم که آزمایش قبل بارداری دادم معلوم شد اگ دکتر احمق ۳.۴ماه پیش میدید الان انجام میدان آی وی اف😔

اهان ممنون عزیزم هفته اول زود تموم میشه ولی هفته دوم نمیگذره

عزیزم خواستم عکس نی نی تو بفرستم هرکاری کردم نشد سرعت نتو خیلی پایین آوردن خودت سرچ کن قیافه خوشگلشو ببین

بزن عکس جنین شش روزه

😍😍😍