2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045223 بازدید | 684438 پست
والا من که اصلا هنوزم باورم نشده  اینقدر که بی علامت بودم واقعا ها بی علامت  بعدم من ای ...

مبارک باشه. عزیزم شما هم آمپول پروژسترون میزدی یا شیاف؟ میکرو بودی یا آی وی اف

یه صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم بقیه اش

عزیزم من نمیدونم کدوم عقل کلی اینو آزمایش کرونا حساب میکنه، ولی خدا رو شکر همه چیز نرماله گلم

اینو من نشون بدم به دکتر یوسفی پور(متخصص عفونی) خودشو تو بخش کرونا اعدام میکنه 😅😅😅😅🤣🤣🤣

قربون زینبی ممنون ،نمیدونم چرا فقط دست وپام درد میکنه همسرم میگه تلقین می‌کنی اصلا تب نداری مشکل سرف ...

عزیزمی 😍 😍 😍 😍 

ببین گلم منم روزی که به بابام میگفتم کرونا داری باورش نمیشد، حتی مادرم قبول نمی‌کرد میگفت نه. تلویزیون گفته فلان🥴🥴🥴🥴 حالا منم حرص میخوردم هیچی 

شما اگر بنا رو بذاری بر کوید ولی نباشه چیزی از دست نمیدی نهایت رعایت میکنی 

ولی اگر بنا رو بذاری بر اینکه چیز مهمی نیست و اون وقت کرونا باشه... 

سلام زینبی جان خوبی نمی‌دونم من رومیشناسی یانه ولی من همیشه بیادتون بودم از پیاما فهمیدم چه چیزی شده ...

سلام عزیزم مگه میشه یادم بره شما و دختر گلت رو الهامی جان عزیزم 

آره گلم کرونا گرفتیم که دیگه داره 2 هفته تکمیل میشه و آزمایشمو هم امیدوارم منفی بشه به زودی

عزیزم من نمیدونم کدوم عقل کلی اینو آزمایش کرونا حساب میکنه، ولی خدا رو شکر همه چیز نرماله گلم اینو ...

جدا؟؟؟😅😅😅😅 ماما برام نوشت😂

مرسی گلم که جواب دادی ان شاالله همیشه تنتون سالم باشه

میگم زینب جان من امشب ساعت ۱۰ آمپول اوویترل زدم پنج شنبه صبح پانکچر دارم این آمپول برای چیه؟

دیروز فولی هام سایزشون ۱۴،۱۵،۱۶ بودن که بعد از ظهر دوتا hmgهم زدم به نظرت تا پنج شنبه خوب رشد میکنن؟ از دکتر تعدادشونو پرسیدم فقط گفت زیاده یعنی ممکنه هایپر شم؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن