2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
شوهرتون تست نداد؟ منکه اشکام دراومد 

ن دیگ شوهرم فقط واسه روزی ک قرار بود نمونه بدد تست الان دیگ انتقالمه خودم تست دادم برا دفعه سوم😕

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
خداروشکر عزیزم خیالم راحت شد 😘😘

آره قیمتا تقریبا یکیه. آره به خدا سالم و صالح باشن. هرچی خدا بده عالیه. خدا بچه های شمارو هم سلامت نگهداره. امیدوارم جواب سلفریت هم زودتر بیاد خیالت راحت شه. من وقتی پیامک اومد که جوابت حاضره تو سایت، نفسم بالا نمیومد تا صفحه جوابم باز شد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهریا من ظهر شیافت واژن رو شروع کردم ظهرتاحالا خوب بودم الان ازم یه مایع سفید خارج شد نکنه مال شیافتس چکار کنم ؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
فدااات عزیز دلم. مرسی از دعای خوبت. تو چه مرحله ای هستی؟ خودت مشکل داری یا همسرت؟ راستی فکر کنم خیلی ...

من یه بار میکرو انجام دادم اما جنینام بلاست نشدن و انتقال نداشتم. این ماه میخام سیکل پانکچر رو شروع کنم. هنوز دارو نگرفتم..برا میکرو جوان نیستم 32سالمه. همسرم الیگواسپرمی شدیده. یعنی تمام فاکتورا خیلی پایین هستن. خودم شرایطم خوبه. ب جز تیرویید ک امروز جوابشو گرفتم tsh ام پایینه و خوبه ولی دوتا فاکتورای ایمنی تیروییدم بالاست و باید دوباره برم دکتر غدد. تا الان کسی با شرایط مشابه من و شوهرم بچه دار نشده و یه جورایی غیرممکنه چون میگن جنینی ک بلاست نمیشه مشکل ژنتیکی داره و سه روزه هم ک انتقال بدی سقط میشه. 

چند ماهه حالم خوب بود و توکلم ب خدا بود الان ک دارم ب پانکچر نزدیک میشم دپرس شدم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ن دیگ شوهرم فقط واسه روزی ک قرار بود نمونه بده تست الان دیگ انتقالمه خودم تست دادم برا دفعه سوم😕

شوهرتون براشروع داروها روز دوم پریود تست نداد؟

فلصله پانکچر وانتقالتون چقدر بودکه دوباره تست دادین؟

یا رب العالمین
شوهرتون براشروع داروها روز دوم پریود تست نداد؟ فلصله پانکچر وانتقالتون چقدر بودکه دوباره تست دادین؟

ن دیگ شوهرم ک دارو نمیخواست شوهرم اوکی بود همخ چیش 

من مرداد پانکچر شدم الان این ماه شنبه انتقالمخ 

سلام بچه ها ب نظرتون کمردردم علتش چیه امروزهفت انتقالم یهویی ازعصر کمردرد شدید گرفتم  

دنیام فدای ی تار موات دخترنازم خدایا شکرت ک من هم بعد این همه سختی مادرشدم خدایا شکررررت😍😘

من تو مرکز پرسیدممم گفتم میخوام جنینم هچینگ بشه در اومد گفت ک ما اینجا جنینامون همه هچینگه یعنی راس میگه😕